Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Спасибі за емоції

Втр, 31/01/2017 - 16:28 #1

Спасибі за емоції

134b36f991cef7d08efb584164874129.md.jpg

Народження нової прикраси можна порівняти з народженням людини. Адже обидва ці шляхи починаються з почуттів! На щастя, у переважній більшості випадків – це чисті, світлі, щирі емоції – кохання, натхнення, бажання подарувати комусь радість чи залишити після себе слід у цьому світі. І поки не народиться людина чи ювелірний витвір, ми не знаємо остаточно, якими вони будуть, як складеться їхня доля, чи знайдуть вони у своєму житті людей, що будуть розуміти, цінувати їх, дорожити часом, проведеним разом. Чи будуть гордитися ними, любити їх, чи ніколи не пошкодують про зустріч...

Тепло, закладене і в людину, і в метал, зігріває тих, хто поруч.

Радість від того, що створене не підвело очікувань, в обох випадках тішить серце.

Любов, з якої все починалося, обов"язково має продовження і в дітях, і в прикрасах.

Щастя і в білих конвертиках пеленок, і в бірюзових коробочках із логотипом окриляє по-різному, але однаково надихає рухатися вперед.

Моє найперше колечко "Дружная семейка" було не тільки подарунком чоловіка і стало моєю справжньою обручкою, а й розширило коло мого спілкування на величезну цікаву орінго-сім"ю. Через років 10, коли нарешті стану поважною мотроною, яка не розмахує руками і знімає обручку, переступивши поріг дому, аби не пошкодити її, заміню свій рожевий циркон на гранат чи топаз і разом із чоловіком відсвяткую срібне весілля.

А мій найнесподіваніший, найперший, а тому найяскравіший приз-прикраса – "Енігма" є моїм талісманом удачі, тому всі важливі життєві випробування ми проходимо разом. Це той випадок, коли ти і прикраса - на одній хвилі. Коли зустрічаєш людину, і після десяти хвилин разом складається враження, що ви росли і гралися в одній пісочниці. У тандемі – ми рівноправні партнери і завжди підтримуємо одне одного.

Бажане і омріяне "Альтер Его" насправді дає мені розуміння того, що за блиском і сяйвом на вершині – терни і каміння на шляху до неї, що Сонце не лише гріє, а й сліпить, а за гіркоту ліків завжди перекриває солодке зцілення.

"Лісові секрети" – це теплі і щирі дитячі спогади про часи, коли дерева були високими, страхи великими, радість – безмежною, а люди поруч – однозначно добрими і люблячими. Це таємничий ліс, якого так не вистачає серед міського асфальту і бетону, це дім, де ти народилася, і де тебе, на щастя, чекають і люблять.

Таємниче  і величне "Тотемнеу моєму випадку дуже сердечне (у прямому значенні цього слова) і ніжне. А ще воно добре, з гарним почуттям гумору і вміє дружити по-справжньому, як і "Бохо". І я вірю, що майстер, який його робив, усміхався, коли закріплював камінчик із серцем)))

"Маків цвіт" завжди асоціюється із гарячим літом, яскравим сонцем, із днем народження і безмежним простором. Так і хочеться розкинути руки і пірнути в густу траву.  "Ханамі" навпаки - кличе у парк, на лавочку, із томиком поезій чи навушниками, щоб примружитися під першим справжнім сонцем і вдихати отой майже невловимий запах весни. "Шамбала ж кличе у парк осінній, просить набрати у жмені каштанів, вибрати серед них найгарніші і тихенько полірувати шарфиком їхні боки, перебирати їх у руках і принести додому, щоби потім, коли пізнього  вечора котрийсь із моїх учнів згадає про завдання з трудового - бути в повній бойовій готовності.

"Старовинний хрест" та "Орден странствий" кличуть у мандри, змушують вивчати маршрути, долати їх, а потім ще довго згадувати і тішитися, що пощастило побачити, який все-таки красивий світ довкола.

А "Скіфія " скромно святкує в сьогоднішній день своє особисте свято, адже саме у день ювеліра два роки тому я зробила своє перше самостійне замовлення на Орінго.

 

Я так само люблю й ті прикраси, які сьогодні не згадала, але згадані – таки найбільші улюбленці. Вони – мої емоції, мої перемоги, мої спогади, моє натхнення.

Вони і ваші емоції, ваші перемоги, ваші спогади, ваше натхнення.

Вони  - часточка нашого життя – те, що нас об"єднує, додає нам сил і бажання йти вперед.

Спасибі вам, МАЙСТРИ за всі оці чудові почуття і прикраси! Здоров"я, натхнення і любові! любовь

 

Пт, 03/02/2017 - 15:46 #2

Так, саме емоції майстрів та власників прикрас можуть зробити прикраси ювелірними та справжніми.

Дивовижний світ срібла має одну таємничу властивість - відзеркалює почуття та емоції. Тому в Орінго найбільш комфортно себе почувають люди, що випромінюють добро та оптимізм. улыбка

Дякуємо за привітання! цветочек