Ага, нанокамінці такі привабливо-вкуснючі). Мені подобаються вони усі. Оля, тобі з бірюзовим буде гарно). А яку каблучку вибрав племінник? Може є фото на його руці? Дуже цікаво подивитися
Та я фактично вибрала Так весь час тягає "Наутилус" із фрості мінт (він теж русявий і сіроокий). У якийсь момент його зацікавив "Фараон", але тільки з'явилася каблучка "Щастя до неба", то от прям зрозуміла, що то його. Показала - так, тільки по камінцям у нього сумніви були, ото й поволокла. Благо, що всі варіанти нано ситалів у крамничці були, вибрав той, який більше сподобався, сіренький (хоча мені він з якимось бузковим трохи підтоном). У нього пальці довгі, то йому дуже гарно. Одразу перевдягнув і поки носить саме новеньку каблучку. По фото запитаю, якраз у неділю обіцяв до мене приїхати. То в нас дуже важко (мама любить фотографуватися й у дитинстві трохи переборщила з тим, тож тепер важко випросити).
Так, чудово було тоді...Коли вперше прийшла до знову відкритої крамнички, мене так накрило спогадами, що не в змозі була нічого фотографувати. Але, минув час і тепер рука сама тягнеться до камери