“Тримайся за гриву, тримайся за повітря, тримайся за землю.
Якщо не втримаєшся – все одно тримайся.”
Всіх вітаю)
Сьогоднi набув чинностi рік вогняного коня за східним календарем.

Це мій рік, я вирішила показати наявні символи цього року в моїй колекції.
Кілька слів про самого коня.
Про те, що це космічно прекрасна тварина, знають всі.
У нiй неймовірним чином поєднуються швидкість, сила, розум, цілеспрямованість з граціозністю, витривалiстю, відданістю, ніжністю. Захоплююся!
У моїй колекції давно були підвіси "Єдиноріг" і "Unicorn", "Слайд. Зебри".
Всі ці образи так чи інакше належать до родини коней. Напередодні 2026 року я нарешті поповнила свою колекцію підвісом "Швидше за вітер" і особливою підвіскою "Захисниця від чар".
Наживо підвіс "Швидше за вiтер" вражаючий! Об'ємний, двосторонній, фантазійний, уособлення стрімкості та свободи. Саме таким виглядає скакун, що нiби летить над землею.

"Слайд.Зебри" - як нагадування про те, що за чорною смугою обов'язково буде біла. А також про любов, вірність і парний союз.

Про міфічних єдинорогів написано багато. Для мене це просто символи, наділені таємницею, суперсилою, такі собі чарівні прибульці, що приносять щастя. З ними якось легше і надійніше сприймати дійсність)

Єдинорогів полюбляють дівчатка (і їхні бабусі
)

Другий новачок у колекції - "Захисниця від чар". Я попросила ювелірів зробити такий підвіс з невеликими акцентами, щоб можна було розгледіти риси схожості з конем. Це гострі вушка, що стирчать, і нерозчесане "волосся" гриви.
Сергій Омельченко зробив все ідеально, як я і мрiяла.
У "Захисниці" - сердолік і малесенький гранат.

Першим у пару до "Захисниці" попросився "Джьомон". Він із сердоліком і гранатом, i вухастик))
Може, теж якимось чином з породи коней?)) Бо склалася дуже гармонiйна пара.

До сердолікової Захисниці у мене знайшлося багато компаньйонів - з гранатами-кабошонами і в огранюванні, а також без каменів. З найулюбленіших - сережки "Янгол чи Демон 2", "Небесна лицарка", "Фуцанлун на прогулянці", "Ящірки", "Шипастики"... Каблучки "Вартовий", "Крапельки", ельфійські каблучки без каменів...
Для прикладу - з сережками "Like 2" з сердоліком і "Міс Мері" з гранатом.

Якщо вірити прогнозам, у рік вогняного коня в усіх сферах життя відбуватиметься швидкий і активний розвиток.
Головне — діяти, приймати швидкі рішення, не лінуватися. Бажаю всім нам енергії, руху, досягти всіх наших цілей, незважаючи ні на що.
Разом з онукою вітаємо всю нашу спільноту

“Підкова тримається на цвяху, кінь тримається на підкові, на коні тримається вершник, на вершнику тримається міцність, на фортеці тримається держава.”
Тримаймось, друзi 

Красно дякую Орiнго
, особисто Оленi Масловiй
та Сергiю Омельченку
за втiлення моïх мрiй.
Вогняна енергія 2026 року