Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Що читаємо?

Для комментирования войдите или зарегистрируйтесь
1019 posts / 0 новых

Чт, 24/01/2019 - 17:09 #302

Історичні детективи вікторіанської епохи - Енн Перрі, серія "Томас Пітт" мені сподобалася більше ніж "детектив Монк".

Історичні детективи з елементами фантастики й містики - Роберт Маккамон, серія "Метью Корбет", але вони доволі похмурі (багато смертей), і ближче до фіналу серії занадто фантастичні.

Міське детективне фентезі з пригодами і гумором - Джим Батчер, серія "Гаррі Дрезден"

Ср, 30/01/2019 - 23:57 #303

Не читала нічого ,із запропонованого Вами . Дякую за пораду !

Чт, 24/01/2019 - 19:51 #304

Совсем легкое чтиво  - «Шопоголик» Софи Кинселла. Я несколько книг как-то проглотила, забавно, не зря же я состою в нашем местном «Клубе анонимных шопоголиков»)))))))

Ср, 30/01/2019 - 23:59 #305

Прочитала першу книгу серії .З одного боку - дійсно легка ,весела історія , з другого - я нервую читаючи))) Коли головна героїня робить чергову дурницю, п'ю заспокійливий чай )

Чт, 24/01/2019 - 15:01 #306

Меня в последнее время переклинило на фантастику, не фентези, а именно старую добрую фантастику, с космическими путешествиями, ксеноками и т.д. Перечитала Джеймс С. А. Кори 4 книги из серии "Пространство", пока ждала перевода последующих книг, начала читать гигантскую космическую сагу Питера Гамильтона "Пришествие Ночи". Пока не осилила :) огромное количество персонажей, неспешное развитие сюжета и не очень качественный перевод, но сюжет затягивает, такая себе Война и Мир в космических масштабах. А еще в перерывах. когда устаю от космоса читаю Кингов "Спящие Красавицы" :)

Чт, 24/01/2019 - 15:12 #307

а я, нарешті, дочитала "Хмарний атлас", який придбала за плюшки тут, в Орінго. Дуже раджу до читання, а ті, хто раніше бачив фільм, дізнаються про дещо неочікуване. 

Чт, 24/01/2019 - 15:42 #308

to Ludmil@: 
З тих, хто пише "легко та приємно" в детективно-пригодницькому жанрі, першою на думку спадає Тетяна Устінова, особливо ранні твори (ну, книг 15 точно..)) Детективна історія в сюжетах досить непогана, але головне - людські взаємовідносини; живі, яскраві персонажі, які запамятовуються надовго, і до яких хочеться повертатись. (Екранізацій Устінової багато, але дійсно добрих декілька, зокрема цикл про Алекса Шан-Гірея,  "Сразу после сотворения мира", "Чудні дела твои, Господи!")
З фентезі, якщо спободались книги Громико, може "піти" Олександра Руда, серія "Ола і Отто"  ( в жанрі гумористичного фентезі є і справжні перли - такі  як  витончена "Школа в Кармартене" (Анна Коростелева), і безліч цілком непоганих серій різних авторів. Наприклад, чудовий  фентезі-детектив - серія про Гаррета Глена Кука. )

Чт, 31/01/2019 - 00:07 #309

Устинову колись читала , треба буде освіжити пам'ять ) А от екранізації не бачила . 
На рахунок фентезі - зверну увагу . Нові для мене автори .

Чт, 24/01/2019 - 17:07 #310

А я пару месяцев тому прочла Каа "Будни худеющей обжорки" и рекомендую в качестве "лёгкого". А ещё там такие вкусные описания блюд... Сама сейчас читаю "Этьен Винтерфилд" Крутень. Магия, расследования, любовь. Из разряда "не засорять мозг". И Гончарова серия "Зеркало"(ещё пишется, 2части есть, 3-я в процессе). На Самиздате прочла пару историй Джиллиан. С мистикой, приятное. 

Чт, 31/01/2019 - 00:10 #311

Зацікавили Ваші ідеї книг! Дякую ,внесла в список )