Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

27.02 - день української мови в "Орінго"

Ср, 26/02/2014 - 23:23 #1

27.02 - день української мови в "Орінго"

Приєднуємось до чудової ідеї Львова та Донецька: 27.02 менеджери інтернет-магазину "Орінго" спілкуватимуться на українській мові.

Вибачаємось за можливі мовні помилки та дякуємо за розуміння. Ми не діємо в підтримку будь-яких політичних сил, ми віримо в єдину та неподілньу Україну.

Ми завжди за мир та дружбу!

Чт, 27/02/2014 - 08:17 #2

Приєднуємось.влюбленностьзвезда

Чт, 27/02/2014 - 15:18 #3

Дякуємо. У Львові вчора справді розмовляли російською мовою. І ми теж за мир і дружбу.Як російськомовна людина, можу з впевненістю сказати, що у нашому місті не було і немає проблем для людей, на якій би мові вони не розмовляли.Дуже хочеться, щоб оце відчуття єдності, яке існує на цьому сайті, було і у державі.Бо нас об єднують спільні проблеми, а роз єднують- закулісні ігри . Мудрості, спокою та виваженості усім нашим громадянам- на Заході, Сході, Півдні...

Чт, 27/02/2014 - 15:35 #4

Вам, Юліє, також терпіння та порозуміння! любовьвлюбленность Декілька років мрію відвідати Львів, на жаль, доведеться ще чекати... Розповідають, що особливо казково у вас взимку, на Різдво... Завжди читаю про Львів та ніби відчуваю присмак кави... довольствоцветочек

Чт, 27/02/2014 - 15:44 #5

gurrza пишет:
Вам, Юліє, також терпіння та порозуміння! любовьвлюбленность Декілька років мрію відвідати Львів, на жаль, доведеться ще чекати... Розповідають, що особливо казково у вас взимку, на Різдво... Завжди читаю про Львів та ніби відчуваю присмак кави... довольствоцветочек

у нас казково не лише зимою. Дуже гарний час для відвідин - з травня по вересень включно. Хоч кава, шоколад та львівський сирник смачний у будь-яку пору року, та коли тепло і багато зелені, особливо неповторний не лише Львів, а і за його межами- замки Львівщини, зелені Карпати... Приїжджайте до нас- ніякої небезпеки справді немає: у нас спокійне місто і хороші мешканці.

Чт, 27/02/2014 - 15:51 #6

А от про сирник це новина! Тепер хочу ще більше! улыбка

Чт, 27/02/2014 - 15:37 #7

Цілком з вами згодна! любовь Я мешкаю у російськомовному регіоні, але моє коріння - з Кіровоградщини, тому у побуті нашої сім'ї - спілкування відбувається на обох мовах. Я не вбачаю у мовному питанні ніякої проблеми, бо всі ми- діти своєї держави!флаг 

Чт, 27/02/2014 - 15:33 #8

Які ви молодці! Робила сьогодні замовлення! Було дуже приємно чути українську мову! Такі ідеї дійсно об'єднують нашу Україну! Дякуємо Вам!

Чт, 27/02/2014 - 17:11 #9

Підтримую! Я з Луцька, але народилася в Росії, довгий час проживала в Донецькій області, до 7 років спілкувалася виключно російською, зараз - українською, ще й закінчила факультет україністики. Обставини склалися так, що нині я більше розмовляю італійською та англійською. Ніколи ніде не мала жодних проблем з розумінням і взагалі вважаю, що мовне питання - просто дуже зручне для політичних спекулювань, а ми - єдині незалежно від того, якою мовою думаємо і спілкуємося.