Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Булгур "З вогником" ;)

Пт, 17/08/2018 - 16:22 #1

Булгур "З вогником" ;)

        Усім смачно здастуйте)) Сьогодні хочу розділити з вами рецепт смачної, корисної, а головне, - швидкої у приготуванні, страви. Каші полюбляють не всі, особливо, якщо це, так званий, перекус, а не основний прийом їжі, та секрет цієї кашки у тому, що вона смакує, як горячою, так і холодною і готується максимально швидко. Тож нам знадобляться:
- булгур (бажано, максимально мілкого помолу, але у мене був звичайний, що не впливає на смакові властивості, але трішки змінить процес приготування, кількість залежить від вашого апетиту та кількості голодних =) осіб, звичайно)))
- томатна паста ( 1 ст.л. /0,5 ст. булгура)
- цибулька
- зелень
- олія соняшникова та трішки ароматної (у мене була обліпихова, можна додати оливкову, або з гарбузового насіння, головне завдання - смачно та корисно))
- гострий перчик
- суміш перців, трішки м'яти
- сіль за смаком
- лимонний сік (за бажанням)
Якщо крупа у вас мілкого помолу, то ми просто заливаємо її окропом, і вона запарюється десь хвилин 10, у моєму випадку довелося проварити хвилин 5 і залишити під закритою кришкою. Поки каша запарюється, чистимо цибульку та мілко нарізаємо, до неї додамо зелень (дуже смашно з петрушкою) та трішки гострого перцю за смаком, теж мілко нарізаного. До каші вливаємо ложку олії, перемішуємо з томатною пастою. висипаємо нашу цибульку з перцем та заланню, присолюємо за смаком і поливаємо лимонним соком. І смачний булгур "З вогником" готовий) 
До нього я зварила яєць та трішки притомила кабачків і подала зі сіжими овочами. Кашка смакує, як окремою стравою, так і може бути гарніром до м'ясних. 
Приємного апетиту вам, ось такий український фаст-фуд) зроблено з любов'ю від El)))



9fe7472d850d980f02baef8e6211c2b3.md.jpg
3dc3ae90a99e4ef3bded41c39d8d9844.md.jpg 1eb2dfcb28a1e81704533a187ba4f59f.md.jpg 774732bf785f45b2dc787fcf18cdcc6a.md.jpg

Пт, 17/08/2018 - 16:39 #2

класс! я совсем недавно открыла для себя эту крупу, мой тренер настоял чтобы я включила каши в рацион. причем правильные каши - а булгур как раз из таких

Вс, 19/08/2018 - 21:25 #3

Правильный и нямочныйkiss

Пт, 17/08/2018 - 17:35 #4

Мне понравился ваш рецепт
У меня есть подобный: булгур,мелко нарезанные помидоры,горсть петрушки,оливковое масло и лимонный сок!Называется салат Табуле!
 

Вс, 19/08/2018 - 21:24 #5

Интересно, о салате не знала, но помидорки рубленные тоже иногда добавляю

Пт, 17/08/2018 - 18:27 #6

Каши всегда входили в нашу национальную еду. Булгур еще ни разу не пробовала.

Вс, 19/08/2018 - 21:22 #7

Он понравился даже ярому фанату гречки)))

Пт, 17/08/2018 - 20:37 #8

Булгур люблю! Рецепт взяла на заметку! Спасибо! 

Вс, 19/08/2018 - 21:21 #9

Спасибо и Вамsurprise 

Пт, 17/08/2018 - 20:39 #10

Интересный рецепт. А булгур вообще шикарная штука - с крупным вкуснейший плов получается, а мелкий просто палочка-выручалочка, достаточно залить двумя объемами кипятка и дать настояться, и гарнир готов. И салат табуле отличное блюдо для жаркой погоды. Когда-то лет 25 назад, когда иностранные рецепты уже появились, а продукты еще нет, моя подруга решила нас удивить и приготовила табуле с манкой за отсутствием булгура. Я потом долго считала, что табуле малосъедобная штука, пока не попробовала его настоящим, с булгуром. Теперь часто готовлю летом.

Вс, 19/08/2018 - 21:19 #11

Ммм.. Плов, интересненько, нужно будет попробоватьindecision