Усім смачно здастуйте)) Сьогодні хочу розділити з вами рецепт смачної, корисної, а головне, - швидкої у приготуванні, страви. Каші полюбляють не всі, особливо, якщо це, так званий, перекус, а не основний прийом їжі, та секрет цієї кашки у тому, що вона смакує, як горячою, так і холодною і готується максимально швидко. Тож нам знадобляться:
- булгур (бажано, максимально мілкого помолу, але у мене був звичайний, що не впливає на смакові властивості, але трішки змінить процес приготування, кількість залежить від вашого апетиту та кількості голодних =) осіб, звичайно)))
- томатна паста ( 1 ст.л. /0,5 ст. булгура)
- цибулька
- зелень
- олія соняшникова та трішки ароматної (у мене була обліпихова, можна додати оливкову, або з гарбузового насіння, головне завдання - смачно та корисно))
- гострий перчик
- суміш перців, трішки м'яти
- сіль за смаком
- лимонний сік (за бажанням)
Якщо крупа у вас мілкого помолу, то ми просто заливаємо її окропом, і вона запарюється десь хвилин 10, у моєму випадку довелося проварити хвилин 5 і залишити під закритою кришкою. Поки каша запарюється, чистимо цибульку та мілко нарізаємо, до неї додамо зелень (дуже смашно з петрушкою) та трішки гострого перцю за смаком, теж мілко нарізаного. До каші вливаємо ложку олії, перемішуємо з томатною пастою. висипаємо нашу цибульку з перцем та заланню, присолюємо за смаком і поливаємо лимонним соком. І смачний булгур "З вогником" готовий)
До нього я зварила яєць та трішки притомила кабачків і подала зі сіжими овочами. Кашка смакує, як окремою стравою, так і може бути гарніром до м'ясних.
Приємного апетиту вам, ось такий український фаст-фуд) зроблено з любов'ю від El)))
Булгур "З вогником" ;)