Готуйте українські страви та насолоджуйтесь їх смаком.
700мл води
3-4картоплини
25гр дріжджів
500гр борошна
щіпка солі
5зубчиків часнику
400мл олії
Картоплю відварити.Воду не зливати,а потовкти в ній картоплю і залишити,щоб прохолола.
Потім посолити,додати дріжджі.Всипати борошно і замісити ложкою тісто.Залишити на 40хв,щоб підійшло.
Коли тісто підійде,у сковорідку налити олію.Розігріти її.Ложку змочити у воді,набирати нею тісто і опускати в олію.
Коли солов*ї підрумяняться з обох боків-їх можна діставати.Посипати подрібненим часником і подавати до столу.
Сьогодні в мене на вечерю солов*ї,помідорчики,яєшня зі шкварками та домашній квас.
Всім смачного!


Coлов’ї