Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Доукомплектовуємо чи знову щось новеньке?

Чт, 18/02/2021 - 11:05 #1

Доукомплектовуємо чи знову щось новеньке?

П'ю чай, дістала свої шкатулки, милуюсь..і водночас розумію, скільки всього в мене скучає без комплектів. Не те, щоб зовсім не носиться, але значно рідше. Підбирати компаньйонів з каталогу, робити колажі - справа творча і захоплива, але, в мене, здебільшого, далі планів не йде - щоразу знаходиться щось нове, що от прямо дуже&дуже хочеться, і компаньйони програють цьому новому бажаному. 
А на форумі я захоплююсь тим, які компанії прикрас збирають орінго-леді.
Як вам це вдається? Сила волі і планування? Чи купуєте одразу всю задуману комбінацію? Колекція настільки велика, що компанії вже складаються спонтанно? Чи, може, у вас, як і у мене, багато "самотніх" красот?

Чт, 18/02/2021 - 13:31 #2

     Привіт! Я намагаюся купувати комплектом, правда, не цілим. Наприклад, перстень-кульчики або кулон-кульчики. Цілим набором важко зібрати, оскільки то кульчики важкі/не подобаються, то кулон не такий... Та й ціна цілого комплекту для мене "непідйомна". Але стараюся брати хоча б парою. І ще в мене є зі старих "доорингівських" часів такі лаконічні срібні прикраси без камінців, дуже лаконічні (прості) - довгі срібні сережки і перстень. Подумайте, це непоганий вихід.
     Сьогодні якраз проблема, яку ви підняли, виявилася для мене актуальною. Отримала перстень Стюардеса, від якого я в приємному захваті, проте камінчик Vibrant Purple Aqua погано поєднується з орингівським "камінчиковим" гардеробом, який склався, тому треба йому підібрату гідну пару. Все-таки орингівські прикраси з "характером", а різні камінчики не дуже між собою поєднуються. Може, спробуйте подивитися на всі самотні прикраси, вирішити, які саме є цікавіші для вас і знайти їм пару з однойменного комплекту? Тоді і кількість комбінувань різко зросте.
     

Чт, 18/02/2021 - 16:37 #3

Ви дуже правильно робите, що купуєте одразу парами, так справді краще носиться. Не обов'язково з гарнітуру, і на свій смак підібрані поєднання, але з однаковою вставкою. Теж маю відносно "універсальні" прикраси, в т.ч і Орінго, але з ними здебільшого не виходить такого "вау" ефекту, як від продуманної і спеціально зібраної комбінації, якось пріснувато. Ви влучно підмітили про "характерність" орінго-прикрас, тим вони і приваблюють. Я от теж за ціну переважно спотикаюсь, тому не купую одразу комплектами. Але, насправді, думаю краще почекати, і купити все разом - віддача тоді більша: прикраси не пролежують, і справді маєш завершений образ, компаньйони підсилюють одне одного. От зараз я знаю, що і навіть чим можна було б донарніиурити, але вискакує якась спонтанність, яку значно більше хочеться, і все) треба собі справді скласти план доукомплектування і спробувати дотриматись, як челендж!) Дякую за Ваш коментар!

Чт, 18/02/2021 - 14:29 #4

А у меня есть сережки Ткань, которые монтируются практически ко всему, и несколько Ручных колечек. Палочки-выручалочки во всех сложных случаях, когда нужно подобрать гагарнитур к самостоятельному кольцу, например. И еще недавно "открыла" серьги Акцент, которые тоже подходят практически к чему угодно. Комплектом стараюсь покупать только украшения с кабошонами потому что там велика вероятность позже не подобрать камни в тон. Но тоже не всегда получается.
А Vibrant действительно очень требовательны к соседям. Поэтому с ними, на всякий случай, сразу и сережки и кольцо купила :) Хотя если Акцент, например, с оранжевым камушком, то, думаю, к Стюардессе бы подошел. :)
Зато потом перебирая шкатулку иногда такие неожиданные комбинации найти можно! Недавно выяснила, что колечко с серым халцедоном в компании с Ручными составляют прекрасную компанию эксклюзивному подвесу, с которым я уже голову сломала в поисках гарнитура. А получилось даже лучше чем если бы специально подбирала :) Т.е., если хорошо покопаться, к "новенькому" можно найти прекрасную компанию из "старенького". :)

Чт, 18/02/2021 - 16:45 #5

У мене най-найуніверсальніші сережки - Ренесанс. От теж практично зі всім можу одягнути, але не розкриваються на повну прикраси в такому поєднанні, як на мене. Зі "старенькими" справді іноді бувають вдалі попадання, але в мене, мабуть, ще не така обширна колекція, щоб це було часто. Напевно, ще питанням стабільності в стилі, кольорах, каменях, тоді більше співпадіння. У мене, наприклад, з лабрадорами непогано складається) Дякую за відгук!surprise

Чт, 18/02/2021 - 16:19 #6

І я люблю милуватися орінговськими прикрасами. Із прикрас ношу підвіси та каблучки. По можливості купую їх комплектом. Але, якщо якась прикраса  виявилась "самотньою", але вона мені подобається, то я спокійно ношу її окремо. Хто сказав, що не можна одягнути тільки один підвіс, або тільки одну каблучку. Тут все дуже умовно. 

Чт, 18/02/2021 - 16:51 #7

Те, що можна, це безперечно, так. Я їх всіх і ношу, але розумію, що в продуманих компаніях було б більш довершено. І проблема моя особисто в тому, що, плануючи чергову покупку, в 90% випадків оберу щось нове, замість догарнітурення. Та я розумію, що найкращі "ліки" справді одразу купувати комплектами, і опимальніше відкласти покупку, якщо наразі бракує коштів. Дякую, що відгукнулись!

Чт, 18/02/2021 - 17:21 #8

На мене ще добре діє, якщо я починаю розуміти, що камінчики більше не повторяться. Тоді або не починаю той пробіг за прикрасою, бо потім не докуплю, або, якщо вже одна прикраса є, то відкладаю інші покупки і купую їй пару. До речі, тут правильно зауважили, дівчата часто купують різні моделі, але з подібним камінчиком. Виходить комплектом "через камінь", а третя прикраса може бути і не такою, вона не порушить "єдності" тих двох. Також часто можна просто одягнути у комплект ланцюжок, без кулону. Вони в Оринго дуже цікаві.   

Чт, 18/02/2021 - 18:59 #9

Ох, ланцюжок.. - сказати б скільки часу я вже відкладаю покупку Плексуса...А справді є такі речі, які можуть багатьом комплектам одночасно додати +100балів!
Рада, що придбала браслет Гвиневра, це якраз з таких.
Відчуваю, таки варто взяти собі за мету "підтягнути" мою колекцію, думаю, буду задоволена результатом. Декілька точкових покупок, і одразу з'являться повноцінні сети.
І так, Сваровскі закінчуються, і може це і стало імпульсом до того, що підняла цю тему. У мене з ними якраз найбільше пробілів в комплектах.

Чт, 18/02/2021 - 18:50 #10

У мене майже не буває самотніх прикрас. Бувають самодостатні, які не просять їх гарнітурити чимось складним або схожим за дизайном чи вставками.cool А зазвичай, завжди використовую "капсульний" спосіб. Справа в тому, що мені завжди подобаються майже однотипні прикраси) Тому в мене вся колекція витримана максимум у трьох стилях, які теж іноді між собою непогано міксуються. А серед прикрас однакової стилістики все комбінується доволі легко, навіть із різними вставками) Звісно, не вважаю себе гуру із складання комплектів, а просто покладаюсь на свій смак. Зазвичай, я купую прикрасу, якщо вона підійде одразу до кількох комплектів. А якщо вона не має в моїй колекції жодного потенційного компаньона, я спочатку 100 разів поміркую, чи взагалі відповідає вона моєму смаку (іноді і в сонця трапляються затемненняfrown). І якщо бажання її придбати не зникне, я її куплю, лише якщо готова заради неї складати нову історію) Звісно, спіймати щось раритетне та унікальне у такий спосіб майже неможливо Проте, так значно простіше зібрати для себе цікаві сети. А для мене це краще, ніж назбирати купу раритетів та ексклюзивів, які буде потім незрозуміло с чим і як носити. Однак, якщо в пріоритеті саме колекціонування - то це вже зовсім інша справа

Чт, 18/02/2021 - 18:52 #11

Захоплююсь таким виваженим підходом, коли заздалегідь оцінюється, до чого вже готового підійде прикраса! Я чомусь часто обманююсь, що потім догарнітурю, складу цю "нову історію", та, як показав вже 3-річний досвід з Орінго, здебільшого не роблю цього. От, остання спонтанна покупка, яка перекрила план по закриванню сетів - Ейфорія з опалом. І це буде єдиний опал.
Щодо єдиного стилю колекції - в мене теж є ядро колекції, найбільш "мої", і, Ви праві, ці прикраси між собою добре дружать. Але, цікава річ, я в Орінго часто спокушаюсь чимось не дуже мені притаманним, от тягне як магнітом часом, як Ви кажете, затемнення))) Оце і є основна частина тих, хто потім скучає самотою. Але, з іншого боку, я розширила ювелірні горизонти - раніше, наприклад, до каменів в діамантовій огранці ставилась упереджено, тепер ношу і милуюсь)
І я не маю на меті колекціонування, точніше, основне для мене функціональна краса, мені правда прикро, що красиві речі мало носяться. Дякую, що поділились своїм досвідом і баченням, Юлю!surprise