Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Двадцять перша сесія: Більбо може перепочити!

Ср, 08/02/2023 - 23:29 #1

Двадцять перша сесія: Більбо може перепочити!

Так от, куди ж заблукали ми разом з гобітом? Давайте озирнемося...

 

Ми подорожували з гобітом, гномами та чаклуном кілька місяців. За цей час ви створили чимало ескізів, поділившися своїм баченням творчості Професора та роману, з якого починається уся величезна історія Середзем'я... Ми милувалися на драконів, вдивлялися в гори та та шукали ключі, що відпирають усі двері.

 

Обирати цього разу було особливо складно, адже ми розуміємо, що у кожний ескіз, створений у воєнний час, вкладається усе серце й надія... Але після довгих роздумів було обрано два ескіза:

 

Перший - це зупинка на довгому й тяжкому шляху, який потрібний усім нам. Пам'ятаєте, як Більбо приходить до Рівенделлу? 

"Дім Елронда був справді Дім: там можна було їсти, пити, слухати історії, співати пісні, а можна було займатися і тим, і іншим, і третім потроху, на втіху. А Зло не мало доступу в долину Рівенделл".

 

звездочка Каблучка-талісман від Наталії Олександрівни (Natasha Dziuba) розповідає про "місто, яке було серцем усіх легендарних нарад, де виріс Арагорн, де відновили меч Нарсіл, де царює Елронд, де час зупиняється, де втомлені та поранені мандрівники зцілюються". Це священне місце зображено на каблучці і - будемо чесними - хто з нас хоч іноді не мріяв перепочити в Рівенделлі? Тепер така срібна можливість буде в кожного!

 

b795431e4ab6a1d4f342482ab5184fea.jpg

 

І, звісно, пригода Більбо та гномів не могла лишитися без дракона (хоча Більбо, звісно, бажав би ніколи не знайомитися зі Смогом). Отож...

 

звездочка Підвіс "Пригоди кличуть" від Анастасії Вікторівни (Anastasiya) показує нам ту саму гору та книгу, на якій мирно спить Смог, який "об'ємний, виступає над книгою, овиває її хвостиком, і взагалі...ну хто не хоче собі власного маленького срібного дракона?! Який ще і спить як кицька?...". В процесі втілення в срібло підвіс буде трохи перероблятися і, можливо, втілить в собі більше таємниць... але не будемо квапитись.

 

faaeb008b7a247b3cc1c2861d85dec46.jpg

 

Гендальф шукав в компанію до гномів ще когось, бо не бажав вирушати в дорогу з нещасливим числом 13. Можливо, ця сесія Екслібрісу також розшириться до щасливого числа три, але після певного часу на роздуми - треба ж, врешті-решт, спочатку викурити трубочку улыбка

 

Щиро дякуємо усім, хто ділився з нами своїм баченням "Гобіта" та відважився поринути у казкові світи у непростий час! Починається час срібних пригод - а поки ви читаєте на прикраси, можна глибше зануритися у світ Професора.

любовьоринго 2

Чт, 09/02/2023 - 09:54 #2

Ого! Дякую-дякую-дякую! Дуже тішуся таким надзвичайним і приємним подарунком! В останній день просто прийшов до голови цей образ, і поки не намалювала, не пішов. Хоча, спочатку, малювала його як медальон, але через брак хисту і знань не змогла зрозуміти, як умістити Смауга нагорі)))

А ще дуже радію, що з'явиться каблучка Рівенделл (коли її побачила в ескізі, була майже впевнена, що вона пройде до "клубу кільцегінічності" і доповнить вже існуючі (в нашому світі) міста)))


Дякую, любі Орінго, що в ці надскладні часи дозволяєте не просто відкривати книги-двері, а ще й "витягувати" з них у наш світ чарівні артефакти, ідеї та натхнення, які після втілення в сріблі усе життя потім "фонять чарами". 

 

Чт, 09/02/2023 - 12:13 #3

Дякую!!! Для мене як для фанатки ДжРРТ з п'яти років і на все життя, це неймовірно важливо. heartРадію і за срібну книжечку Пригоди кличуть, вона чудова! 

Чт, 09/02/2023 - 14:33 #4

Дуже класний вибір! Кільце – талісман для справжнього шукача пригод. Підвіс із дракончиком вже дуже хочеться! Вітаю, дівчатка, чудові ескізи!

Чт, 09/02/2023 - 15:45 #5

Це неймовірно! Я так вболівала за "Пригоди кличуть"! Буду з нетерпінням чекати срібного втілення прикрас!!!

Чт, 09/02/2023 - 17:51 #6

"Гобіт" - найчарівніша і найдобріша книга із усіх, що читала останнім часом. Дуже гарні прикраси мають з'явитися. І книжечка з драконом, і ельфійське місто.