Одна із традиційних страв української кухні - голубці. От тільки крутити їх ліньки, тому пришвидшуємося, модифікуємо рецепт і насолоджуємося результатом лінощів)
Перелік інгредієнтів даю на достатньо великий вихід, за бажанням змінюємо пропорції
фарш - 1кг
рис - 150гр
капуста - 1кг
яйце - 2шт
морква - 2-3 шт
цибуля - 3 шт
паста томатна- 250гр
сметана- 250мл
спеції за смаком

Капусту нарізаємо, відварюємо до м'якості, зливаємо та подрібнюємо блендером (1 склянку відвару залишити)
Промитий рис відварити в підсоленій воді до напівготовності
Цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємо на крупній терці. Підсмажуємо цибулю та моркву

змішуємо капусту, фарш, рис, моркву з цибулею, яйце, солимо, перчимо.
формуємо котлетки, вкладаємо у форму та заливаємо соусом: сметану змішуємо з томатною пастою та капустним відваром

В цьому місці маємо змогу ще пришвидшити процес виготовлення майбутніх голубців: їх можна заморозити, та за потреби швиденько приготувати. Що я цього разу з частиною голубчиків і зробила))
Ставимо форму у попередньо розігріту до 190 градусів духовку та випікаємо хвилин 35.
Все, їмо)

Голубці швидкі, ліниві