Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Кафф-навушник КОЛОС. ВІДРОДЖЕННЯ

Пт, 26/05/2023 - 20:02 #1

Кафф-навушник КОЛОС. ВІДРОДЖЕННЯ

    Щиро вітаю усіх! Я дуже рада бути знову присутній на простору Оринго та самого важливішого його конкурсу,  за що дякую!
    Нажаль,  у нашій країні війна триває,  і головна мрія кожного теж сама. Не змінилась і моя срібна мрія.

61ef5f7e3c729a153bf5f8b1b33cf7bb.md.jpg
Так,  це той самий дуже жаданий кафф з конкурсу минулого року. Але я його трохи змінила, намагалась модернізувати кріплення На вушко для більшого комфорту та надійності при експлуатаціі та розширюю рамки зовнішнього вигляду. Це я спробу описати. Змінити ескіз більш, ніж я це зробила,  нажаль,  я не можу. Я в чужій країні,  у таборі,  знову лікую онкологію, я просто не маю зараз фізичної змоги переробити з нуля. Прошу пробачення у журі!
    Мій кафф – уособлення нашого дому, України, від землі до неба.  Як державний прапор.  Жовта частина прапора – це поля золотих колосків.  Злакові – одна з найдавніших культур.  Колосок, який живе в нашій землі, переміг усі перешкоди та тисячі років.  Він має жорстку вісь в основі та чіпкі остюки у кожного зерна.  Він тягнеться вгору до неба та сонця.
    Я знаю, що наш народ має сильний дух і віру.  Це ОСТОВ, який допоможе Україні вистояти.  Я вірю, що наша країна, подібно до життєлюбного колосу, проб'ється і відродиться зерно за зерном.
     Конкурсний кафф раніше я бачила лише зі срібла. Але я уявляю,  як чудово він буде виглядати з декількома камінцями у зернах!    Покриття оксидування або комбі, це на розсуд фахівців, але таке, що дозволить дати плавний градієнт від темного до світлого.  Нижні перші зерна мають чітку геометричну форму, розділені на сектори темні, світлі та в смужку (якщо це технічно можливо) і мають загальне темне тло.  Далі зерна набувають більш витонченої форми і "світліють", Верхні - найблискучіші.  Ості колоса внизу утворюють як чашу, тягнуться вгору. Закінчення деяких загинаються у бік внутрішньої частини вуха, якщо можливо технічно та естетично та допомагають кріплення. 
   Нижні зерна уособлюють розруху, руїни, жах, що відбувається в нашій країні...  Верхні зерна -відродження України.  Вгору ідучі остюки, бачаться дротиками, на кінцях потовшені та округлі. Загальна висота сережки проекції приблизно 5,0см.  Одна з остюків є кріпленням за середину зовнішнього вушного хряща (будь-якої конструкції) на висоті 2,2-2,3см від низу. Так я описувала ескіз минулого року. Але я пропоную можливі зміни дизайну,  це вирішувати професіоналам,  бо як найкраще часто показуе практика. Можливо усі зерна нижні та верхні зробити однаковими та реалістичними. А ідею передати кольорами покриття,  градієнтом. Та як я писала спочатку,  можна у деякі зерна розмістити камені. Чорні або сірі та прозорі білі кристали Сваровські дуже прикрасять цей витвір майстрів Орінго,  якщо йому бути). Нажаль,  я не можу передбачити,  які саме це будуть камінці,  та не можу це намалювати, хоч сьогодні мабуть  більш склонна до двох нових вигляді дизайну. 
Мені дуже складно вирішити, як правильно закріплювати такий кафф.  Але я уявляю і вважаю за необхідне внизу кріплення в прокол мочки штифтом і закруткою.  Це саме надійне для безпеки на мій погляд. Нове доповнення,  так як кафф високий, то комфортніше та надійніше  буде мати в конструкції окгуглий гачок,  який буду заввишки сережки та одягатиметься на вушко зверху. Цей гачок може бути однією о остей і виходити десь з середини. Або окремою дужкою,  пласкою знизу и отвіром для одягання на штифт,  та переходячей у дротик з «бурулькою». Якщо це технічно можливо. 


https://oringo.com.ua/forum/kaff-ostov-vozrozhdenie  Ось моя робота з минулого року. 

Пт, 26/05/2023 - 20:18 #2

Не вдаеться редагування роботи(
Квадратне зображення для модулю голосування 
d1465008434d3db0098e32d9fb0d626e.md.jpg
   Я дуже вдячна усім,  хто ознайомився з моєю роботою, вдячна Орінго,  що вони є)) 
 Я бажаю успіху та перемоги усім конкурсанти,  поважному журі,  та нашій країні! 

Сб, 27/05/2023 - 10:36 #3

Яка гарна прикраса може вийти. Хай щастить!

Вс, 28/05/2023 - 02:56 #4

Дякую! Я дуже мрію, щоб вийшла) Навзаєм,  хай щастить !

Сб, 27/05/2023 - 11:10 #5

Мрія у вас чудова, прикраса просто чарівна .  Бажаю успіху surprise

Вс, 28/05/2023 - 03:01 #6

Дякую,  дуже приємно, що Вам до вподоби моя мрія та її втілення! heart
Я також бажаю від серця Вам перемоги)surprise

Сб, 27/05/2023 - 23:09 #7

Я пам'ятаю Вашу прикрасу, вболівала і голосувала за неї. За рік моя думка не змінилася. Щиро бажаю Вам успіху! heart

Вс, 28/05/2023 - 18:45 #8

Велика подяка Вам за таке визнання та підтримку моєї мрії!!! heartangel  У мене також самі найкращі побажання Вам! heartsurprise

Сб, 27/05/2023 - 23:21 #9

Колоск так відгукуються кожному серденьку українця, тому ви подали прекрасний ескіз, яскравий та сучаснийsurprise

Вс, 28/05/2023 - 18:52 #10

Щиро дякую! Для мене дуже важливо, що є люди які розділяють мої почуття. А простір Орінго - це особливий простір,  тому це дуже цінно! surpriseheart

Вс, 28/05/2023 - 10:21 #11

Най цього разу вдасться! Я б залюбки носила такий каф! Під підвіску Міць України було б ідеально!