Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Наш ответ Стране восходящего солнца

Пт, 20/01/2017 - 22:20 #1

Наш ответ Стране восходящего солнца

Не дарма шановний  Остап Сулейман Берта Марія Бендер-бей найбільш відомий як великий комбінатор. Наше сьогоднішнє блюдо має таку ж назву, як і одна із моїх орінго-мрій "Взгляд дракона" і буде у першу чергу відповіддю на славнозвісні  дуже популярні останнім часом заморські суші і роли. На жаль, обійдемося сьогодні без національного продукту - сала, але його з успіхом замінить сосиска!

09e9c3d48cd5e5fffa1080939aba5a92.md.jpg

Отож для нашого основного блюда буде необхідно:

3-4 сосиски;

- 1-2 вафельні листи;

- 2-3 картоплини;

- 1 яйце;

- масло або олія, приправи, зелень, сіль.

Часу для приготування затратимо небагато, адже пам*ятаємо - нас, як і Остапа, "ждут великие дела!" Ставимо варити картоплю, водночас відварюємо і сисиски. Картоплю з частиною води, в якій вона варилася, збиваємо на "пухнасте" пюре (можна скористатися міксером), додаємо сіль, масло, зелень, приправи і гарячим розмазуємо по вафельному листу. Якщо пюре залишилося "від учора", то на сковорідці пасеруємо нарізану кубиками цибулю і терту моркву, а коли вони будуть готові, викладаємо на сковорідку холодне п*юре і розігріваємо його, перемішуючи із пасеруванням. Поки лист розм*якшується від гарячого п*юре, знімаємо з вареної сосиски оболонку, кладемо на край листа і скручуємо валиком. Поки вафельний лист ще твердуватий, ріжемона кусочки 4-5 см.

Далі оздоблюємо в залежності від того, з чим будемо подавати наше блюдо:

+ Якщо це буде бульйон, то обсмажуємо на олії чи маслі, попередньо вмокнувши наш "рол" у збите яйце - це буде блюдо "Дракон, що спить".

+ Якщо борщ, то обсмажуємо з обох боків у маслі і посипаємо подрібненим часником  - отримуємо "Вогнедихаючого дракона"

+ Якщо закуска до пива, то обжарений у яйці "рол" посипаємо дрібно натертим сиром або не обсмажуємо його взагалі, а просто посипаємо сиром і ставимо у мікрохвильовку на 30 секунд - блюдо буде мати назву "Кучерявий дракон".

+ Якщо самостійна закуска, то то поверху викладаємо кружальце огірка чи помідора (помідор можна змастити майонезом із часником і засипати тертим сиром) - "Дракон у спа" або "Дракон відпочиває"

+ Якщо "рол" їсти нашвидкуруч  із кетчупом (хоч пам*ятаємо, що скоро тільки кішки народжуються), то "Кровожерливий дракон" тільки розпалить ваш апетит.

Як бачите, таки не дарма Остап Бендер носив прізвисько "Великого комбінатора" - він вдало скомбінував, хоча, не будемо скромними - накомбінував ряд блюд із сосиски і картопляного пюре)))

Смачного! Пробуйде і розбуджуйте своїх драконів!!!!

 

Пт, 20/01/2017 - 23:37 #2

Арігато)) Два наших смачних продукта, а вийшов майже прапор Японіїї. Тільки Остап зміг би таке вигадати)) І здивували і нагодували)) А що ще потрібно))

Сб, 21/01/2017 - 00:26 #3

Оригинально! звездочка

Сб, 21/01/2017 - 09:18 #4

Цікаво, орігінально! Виглядає смачно!звезда Дякую Вам за детальний рецепт!цветочек