Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Новорічні пряники "Орінго"

Чт, 01/12/2016 - 19:26 #1

Новорічні пряники "Орінго"

Доброго дня шановні Орінговці. Дуже люблю готувати, а особливо пекти для своїх синочків. Вирішила для участі в конкурсі спекти пряники, які дуже гарно виглядають, як прикраси для ялинки. І навіть можна ними поласувати))).

І ось що вийшло:

fd1c18cf1698268b35b69a044da04265.md.jpg5f8049760e48f9b53a013a51d7d3cead.md.jpgeaa537757fc7805fd185f979f7d25d74.md.jpgeaf7a42f10b0ab2dd58881c1dec5ae60.md.jpga37f4ffeaf13cffbcd49dda3b1a9e57c.md.jpg

Намагалась відтворити підвіс "Сила Жизни"

59241578eb6aaae237a4defb0969de2a.md.jpg

Любочка

b0d5932a12a512929538d65a77aae9de.md.jpg

Свет серца

cefa41ccaedc8a30244ecfda9c409ab5.md.jpg

Лоза

552532bb4518bd42469ef823f80bedfc.md.jpg

Клен

b203860e9de2b01ed75ff1e6827249f5.md.jpg

Бумеранги

b6ad6d210ff4271af0427984e915b329.md.jpg

Це мій експромт)))

87d51ff57269e01a74cdfcf2a6896528.md.jpg

Рецепт Новорічні імбирні пряники:

мед 200 г
яйця 1 шт.
цукор 1 скл
маргарин125 г
какао 2 ст.л.
порошок до печива 1,5 ч.л.
мука 3 скл.
коньяк 1 ст.л.
кориця 0,5 ч.л.
потертий корінь імбиру 1 ч.л.
потерта цедра лимону 1 ч.л.
ванільний цукор 1 п.
Я використала готову суміш пряностів для пряників.

глазур для пряників:
цукрова пудра 1 скл
яєчний білок 1шт

Мед, маргарин і цукор розігріти на невеликому вогні, помішуючи, до однорідної консистенції. Але не дайте скипіти. Зняти з вогню, трохи охолодити( приблизно до 60 град). Додати яйце, збити вінчиком. Додати 2,5 скл муки, какао, порошок до печива, спеції, цедру і тертий імбир, ваніль, коньяк. Замісити тісто. Воно має липнути до рук. Прикрити серветкою. Поставити на холод  мінімум на 1 год. Коли тісто охолоне, стане значно густішим. Вимісити його ще раз, якщо тісто буде ще за рідким і линутиме до рук, по трохи додавайте решту муки, підмішуючи. По консистенції тісто має нагадувати пластилін, бути еластичним. Тепер розкачуємо товщиною приблизно 0,5 см для таких як на моєму фото. Вирізаємо улюбленими новорічними формами для печива. Викладаємо на пергамент. Випікаємо пряники при температурі 180 град.5- 7 хв. Пильнуйте щоб не згоріли))).
З цієї порції виходить багато пряників, просто я частину тіста використала для пряникового будинку))).

Глазур для пряників:
Цукрову пудру просіяти. Насипати у глибоку миску. Додати білок. Перемішати, збити міксером до білого кольору. Маса має стати густішою.

Я використовувала вже готову глазур. Просто окрім пряників я робила пряниковий будиночок і потрібна була маса для склеювання запчастин будинку. 

085f2496466471c723c076af5d70376e.md.jpg

 

 

Чт, 01/12/2016 - 20:19 #2

Очень классные,красивые и наверняка вкусные прянички у вас получились!Удачи в конкурсе!цветочек

Чт, 01/12/2016 - 21:05 #3

Дякую, смачні))

Чт, 01/12/2016 - 20:20 #4

Как в детстве, когда украшали елочки конфетками, мандаринчиками, пряниками)

Чт, 01/12/2016 - 21:07 #5

Так згадала як в дитинстві чіпляли цукерки)), тому вирішила прикрасити ялинку пряниками.

Чт, 01/12/2016 - 21:06 #6

Аж слюнки потекли! Так вкусно выглядят у Вас пряничкидовольство

Чт, 01/12/2016 - 21:08 #7

Дякую приємно що сподобались.

Чт, 01/12/2016 - 23:25 #8

Симпатично влюбленность. А можно рецепт пряников? 

Пт, 02/12/2016 - 18:46 #9

Рада що сподобалось, рецепт додола.

Пт, 02/12/2016 - 08:49 #10

Вкусная идея и красивое исполнение. Рецептом поделитесь?

Пт, 02/12/2016 - 18:47 #11

Приємно що сподобалось, рецепт додала.