Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Орінго молиться за мир

Вс, 13/03/2022 - 18:20 #1

Орінго молиться за мир

Коли країна охоплена вогнем, очі мимоволі підіймаються до неба. В усіх містах та селах України наразі лунають молитви – від Харкова до Львова просять про мир і захист, шукають надію та опору.

Моляться в укриттях харківської підземки, що з першого дня стала домівкою для багатьох містян. Харків’яни вже обжилися на станціях та вагонах, нанесли ковдр, посуду та іграшок для дітей, а тепер в укритті лунає боже слово
 

eb4e469f69aaae569278ced4ae3655e3.md.jpg

 
У далекому Відні Федя сам побажав зайти у костел. Теплим вогнем мерехтять свічки – серед них є і вогник, запалений дитячими руками. За мир… За повернення додому.


0292738875dc1dcd93cdcde1d998b205.md.jpg


На Західній Україні, що гостинно прийняла частину команди Орінго, просять мирного неба. В селі Жураки, де нині живе Оля-Орінго, стоїть дерев'яна, старовинна, 1846 року, церква Успіння Пр. Богородиці. Зранку до неба злітають пахощі ладану, мішаються з туманом у горах, тануть у безмежній синеві… 
 

33c3c1631f4004d65b07562668812a7a.md.jpg


А нещодавно до Орінго надійшов ось такий лист:

«У мене є для вас прохання - пропозиція. В католицькій церкві є традиція духовного усиновлення. Раніше усиновлювали зачату, ще ненароджену дитину, життя якої перебуває під загрозою аборту. На протязі 9 місяців треба щоденно молитися за батьків цієї дитини, щоб вони мали відвагу зберегти їй життя. Вночі 1 березня я молилася за нашу країну та її захисників та подумала, А чи можна встановити воїна? Але як? А вдень на сайті з'явилося повідомлення. Поляки поширили практику всиновлення воїна захисника України.
Це велика допомога нашим захисниками. Практика поширена в усьому світі. Якщо ви вважаєте за можливе, зробить посилання на сайті Орінго. Нехай всіх нас збереже Господь та дарує перемогу. 
З вірою в Україну, Наталка».


Звісно ж, ми з вдячністю зробимо це посилання - ось воно для усіх бажаючих.

А також пропонуємо орингівцям: моліться за мир та пишіть ваші молитви сюди! Кола Орінго зібрали чимало добрих людей – неважливо, якої конфесії, адже зараз усі ми бажаємо одного й того ж. Тож давайте зробимо спільне добре поле, що буде захищати та надавати надію – і світ нашої віри обов’язково розжене темряву! heart

 

3f9770bc3df2100adbfd0a7a57f07fd9.md.jpg

На фото: старовинний хрест з с. Жураки

Вс, 13/03/2022 - 21:30 #2

Ця молитва укладена представниками християнських церков України 09 Березня 2022
Нарада представників християнських Церков України розробила текст міжконфесійної молитви за наш народ та Українську державу, за Божий захист для наших міст і сіл, за перемогу над російськими загарбниками. Про це повідомляє Інститут релігійної свободи. Нарада Церков була утворена 2003 року як представницький міжконфесійний консультативно-дорадчий орган, що діє на громадських засадах. Вона охоплює дев’ять Церков України, які представляють православний, католицький та протестантський напрямки у християнстві (ПЦУ, УПЦ, УГКЦ, РКЦ, ВСЦ ЄХБ, УЦ ХВЄ, УЛЦ, УХЄЦ, БНЦЄХБ). Щоб наша молитва була єдиною не лише у прагненні до Божого миру в Україні, але також і в словах, щоб нею можна було спільно молитися на різних міжконфесійних зустрічах, було спільно укладено такий прийнятний для всіх конфесій текст.  
Господи Вседержителю, Творцю неба і землі, джерело добра і подателю життя! Твоя милість просторіша за небеса.  Із великої любові до нас, людей, Ти подав нам, Твоїм дітям, благословенну землю, Україну, яку ми прийняли як цінний дар із Твоїх люблячих рук. Ми дякуємо Тобі за те, що можемо називатися її доньками і синами, що можемо живитися з багатства Твоїх дарів! Господи, Ти добре знаєш, що тепер ми як народ складаємо важкий іспит нашого національного життя. Ти подарував нам свободу, через яку ми подібні до Тебе, нашого Творця, як Твій образ.  Із Твоїх рук ми отримали нашу державу, вільну і незалежну, за яку протягом віків боровся великий сонм українців, герої віри, праведники і лицарі духу.  Сьогодні, припавши в молитві до Тебе, нашого люблячого Отця, просимо прощення від імені кожного українця за гріхи народу. Особливо благаємо прощення за брак єдності серед нас, суспільні незгоди, корупцію, моральні упадки, соціальну несправедливість. Прости нам наші провини. Бо від сьогодні хочемо бути Твоїм народом, що вірно береже Твої заповіді та повеління.   У час лихоліття і війни ми вдаємося до Тебе зі сокрушенням наших сердець, бо знаємо, що наша доля у Твоїх руках. Перед лицем ворога, що віроломно вдерся до нашого спільного дому, ми благаємо Тебе про допомогу і порятунок!  Ми усвідомлюємо те, що нічого не відбувається без Твого допусту. Тому, Владико, ми довіряємо Твоєму люблячому Провидінню, яке ніколи не кидає людину напризволяще.  З відкритим серцем просимо Тебе, щоб Ти визволив нас з рук ворога, який жорстоко знущається з нашого люду, і подарував нам жадану перемогу та шлях до благословенного майбуття серед інших вільних народів землі. Сьогодні ми, українці, об’єднавшись у цій соборній молитві, поручаємо Тобі нашу державу, увесь наш побожний народ, нашу столицю — древній Київ, усі наші міста і села, наших мужніх героїв-воїнів, наше теперішнє і майбутнє в руки Твого люблячого і милосердного Провидіння навіки. В ім’я Ісуса Христа ми молилися. Амінь.
Джерело: CREDO: https://credo.pro/2022/03/314257?fbclid=IwAR0f_yTt_atHzB5RtKYK6hTvTZtNXa...

Вс, 13/03/2022 - 22:13 #3

Так дивно молитися вголос, але нехай! Може, якщо кожен з нас промовить свою молитву від щирого серця, це хоч трошки наблизить мир...

Боже, звертаюсь до тебе не вперше, але, саме зараз не з подякою, як завжди, а з благанням. Моя позиція Тобі відома: ніколи не просити для себе, ніколи не просити те, що самій зробити під силу. Зараз інша справа: гинуть діти, вмирають мирні люди, що жили собі, й нічого чужого не хотіли,  зникають з лиця землі міста, ненависть, злоба, біль, кривда захоплює наші душі. А, здається, що я безсило тону в цім всім, і врятувати мене, нас всіх, можеш лише Ти! Благаю, врятуй нашу країну, врятуй людей, дітей, воїнів! 

Боже, будь ласка, бережи наших воїнів, що захищають нас, ціною власного життя! А тих, хто загинув, захищаючи нас всіх, нашу свободу, нашу віру, наші мрії, наше майбутнє, візьми до себе в Рай, і пробач їм їх гріхи. 

Бережи дітей! Просто бережи їх, бо це наше майбутнє. Від того, чи залишаться їх душі чистими, не забрудненими війною, залежить так багато! Боже! Вони дивляться на світ очима янголів, пахнуть Раєм, а змушені жити в пеклі війни! Прошу тебе, захисти наших дітей від пекла війни!

Боже, я знаю, що тобі все під силу! Будь ласка, нехай Твої Янголи Небесні вкриють нашу країну своїми крилами! Хай їх крила закриють небо над Україною для ворогів, обіймуть кожне серце, сцілять Твоєю милостю душі тих, кому зараз найважче! 

Боже, мою тебе, хай за кожним воїном, що захищає Україну, буде стояти Янгол-Охоронець, і Твоєю Волею і Благістю захистить від смерті!

Боже, дякую тобі, за людей. Дякую за те, що навіть в непросвітній темряві Ти всеодно запалюєш в нас ліхтарі Віри, Надії, Любові! Дякую Тобі, що відкриваєш наші серця добру, і показуєш, що разом ми сильні. Дякую, що за ці 18 днів Ти послав в наші життя стільки добрих і небайдужих людей, об'єднав нас, показав, яким може бути наше життя після війни!

Боже! Хай в Україні запанує мир! Хай вороги відступлять, і не повертаються! 

В ім'я Ісуса Христа! Амінь! 



А ще, хотіла показати мою візуалізовану молитву. Вона стала якоюсь пророчою, бо намалювала я її у блокноті .коли в Орінго з'явилося "Місто навкруги". Чомусь хотілось це "місто" захистити...Ці 18 днів війни я ношу малюнок з собою в кишені. Дивлюсь на нього, сидячи в підвалі, і справді відчуваю крила Янгола, що захищає...і тоді стає трохи легше...спокійніше, коли знаешь: нас береже Бог, Янголи, ЗСУ, і...добрі люди, що завжди поруч. Слава Україні! 8310de76c5dcf9af72c864518bc312d1.md.jpg

 

Вс, 13/03/2022 - 22:26 #4

Когда было мало света в душе, мама дала мне эту записку. 
Свет вернулся, друзья. heart

753d5c5d6998ff51f7d913015ac243f5.md.jpg

Вс, 13/03/2022 - 22:30 #5

К Богоматери.

О чём молить Тебя, чего просить у Тебя?

Ты ведь всё видишь, знаешь Сама, посмотри мне в душу и дай ей то, что ей нужно.

Ты, всё претерпевшая, премогшая, – всё поймёшь.

Ты, повившая Младенца в яслях и принявшая Его Своими руками со Креста, Ты одна знаешь всю высоту радости, весь гнёт горя.

Ты, получившая в усыновление весь род человеческий, взгляни и на меня с материнской заботой.

Из тенёт греха приведи меня к Своему Сыну.

Я вижу слезу, оросившую Твой лик. Это надо мной Ты пролила её, и пусть смоет она следы моих прегрешений.

Вот я пришёл, я стою, я жду Твоего отклика, о, Богоматерь, о, Всепетая, о, Владычице!

Ничего не прошу, только стою пред Тобой.

Только сердце моe, бедное человеческое сердце, изнемогшее в тоске по правде, бросаю к Пречистым ногам Твоим, Владычицe!

Дай всем, кто зовёт Тебя, достигнуть Тобою вечного дня и лицем к лицу поклониться Тебе.

Пнд, 14/03/2022 - 16:05 #6

Господи, я пpошy не о чyдесах и не о миpажах, а о силе каждого дня.
Hаyчи меня искyсствy маленьких шагов.
Сделай меня наблюдательным и находчивым, чтобы в пестpоте бyдней вовpемя останавливаться на откpытиях и опыте, котоpые меня взволновали.
Hаyчи меня пpавильно pаспоpяжаться вpеменем моей жизни.
Подаpи мне тонкое чyтье, чтобы отличать пеpвостепенное от втоpостепенного.
 
Я пpошy о силе воздеpжания и меpы, чтобы я по жизни не поpхал и не скользил, а pазyмно планиpовал в течение дня, мог бы видеть веpшины и дали, и хоть иногда находил бы вpемя для наслаждения искyсством.
Помоги мне понять, что мечты не могyт быть помощью. Hи мечты о пpошлом, ни мечты о бyдyщем.
Помоги мне быть здесь и сейчас и воспpинять этy минyтy как самyю важнyю.
 
Убеpеги меня от наивной веpы, что все в жизни должно быть гладко.
Подаpи мне ясное сознание того, что сложности, поpажения, падения и неyдачи являются лишь естественной составной частью жизни, благодаpя котоpой мы pастем и зpеем.
Hапоминай мне, что сеpдце часто споpит с pассyдком.
Пошли мне в нyжный момент кого-то, y кого хватит мyжества сказать мне пpавдy, но сказать ее любя!
 
Я знаю, что многие пpоблемы pешаются, если ничего не пpедпpинимать, так наyчи меня теpпению.
Ты знаешь, как сильно мы нyждаемся в дpyжбе.
Дай мне быть достойным этого самого пpекpасного и нежного Даpа Сyдьбы.
Дай мне богатyю фантазию, чтобы в нyжный момент, в нyжное вpемя, в нyжном месте, молча или говоpя, подаpить комy-то необходимое тепло.
 
Сделай меня человеком, yмеющим достyчаться до тех, кто «внизy».
Убеpеги меня от стpаха пpопyстить что-то в жизни.
Дай мне не то, чего я себе желаю, а то, что мне действительно необходимо.
Hаyчи меня искyсствy маленьких шагов.
 
- Антуан де Сент-Экзюпери

Пнд, 14/03/2022 - 16:41 #7

Отличные и вдохновляющие слова, которые написаны неизвестным автором в духе Экзюпери. 

У Экзюпери в "Цитадели" есть такие слова о вере:

"Веры враждовали между собою. Ненавидя инакомыслящих, каждый строил свой маленький храм, привычно деля всех на заблудших и праведных. И то, что не признавалось истиной, объявлялось заблуждением, а то, что не считалось заблуждением, становилось истиной. Но я-то знаю, что заблуждение не противоположность истины, оно тоже храм и выстроено из тех же камней, но по-другому. Сердце мое кровоточило, видя готовность людей умереть за миражи.

Я молился Господу: "Открой мне истину, в которой поместились бы все их маленькие правды, которая укрыла бы их всех одним плащом. Чтобы из враждующих былинок я сотворил дерево, душа его одухотворяла бы всех и одна ветка росла бы благодаря мощи другой, потому что дерево всегда чудо сотрудничества и цветение под солнцем.

Неужели у меня недостанет сердца, чтобы приютить их всех?"


 

Пнд, 14/03/2022 - 19:13 #8

Слава Тобі, Боже!
Слава Тобі, Кріпкий,
Слава Тобі, Безсмертний!

Боже, прости
Боже, помилуй
Боже, очисти!

Боже, дай мені прощення і любові до себе і безмежної любові до Тебе,
Боже, захисти та обережи Україну і народ український.
Слава Богу, Слава Богу, Слава Богу!
 

Пнд, 14/03/2022 - 20:19 #9

І я молюся до тебе Боже. Прошу дуже, нехай Моя Україна вистоїть в цьому випробуванні! Захисти наших діток, жінок, немічних людей. Нехай наші воїни стануть нездоланною стіною та нічним жахом для ворога! Нехай кляті орки підуть назавжди з наших країв і більше не повертаються. Дай вже і  їм хоть краплю  розуму та людяності,  розтули їхні очі;  хай усвідомлять що накоїли. Нехай війна скінчиться і над Україною сяятиме сонечко. І буде життя, щастя, сміх , любов , успіх , добра доля для нас усіх . Україна сильна духом,   ми все здолаємо. Буде так.

Пнд, 14/03/2022 - 21:17 #10

698aca74c2e34188022d8762309b7273.png

Втр, 15/03/2022 - 19:25 #11

Я молюся за молитвами, наведеними https://tvoemisto.tv/news/molytvy_za_ukrainskyh_voiniv_ta_ukrainu_tekst_128249.html
Та учора читала і всі молитви з сайту Орінго.

МОЛИТВА ЗА УКРАЇНСЬКОГО ВОЇНА
Передвічний Творче, Боже миру і добра, своєю незбагненною потугою стань сьогодні на захист твоїх вірних синів і доньок, що, ризикуючи власним життям, стали на захист свого народу.
Будь для кожного з них силою і міццю, вірною опорою у миті випробувань і світлим обрієм у сутінках загроз. Увінчай їхні зусилля перемогою добра над злом, правди над брехнею, справедливості над кривдою. Підведи кожного, хто спіткнеться; поверни кожного, хто загубиться; звесели кожного, зраненого серцем; воскресіння даруй усім полеглим за своїх братів і сестер. Зроби їх надійною опорою для українського народу – його щитом і його надією. А в грізному клекоті бою дай кожному з них сили й відваги не зійти з дороги, що веде до остаточної перемоги.
Боже, нехай буде завтра, і нехай буде мирний світанок, а на його сторожі нехай вірно стоїть відважний захисник України – український воїн!

МОЛИТВА, КОЛИ БАТЬКІВЩИНА В НЕБЕЗПЕЦІ
Господи Боже наш, Ти вислухав Мойсея, коли він простягав до Тебе руки, і народ ізраїльський зміцнив на амаликитян, озброїв Ісуса Навина на битву та повелів сонцю спинитися. Ти й нині, Владико, почуй нас, що молимося до Тебе. Зміцни силою Твоєю побожний народ наш, благослови його справи, примнож славу його перемогою над ворогом, зміцни всемогутньою Твоєю правицею нашу державу, збережи військо, пошли ангела Твого на зміцнення захисників народу нашого, подай нам усе, що просимо для спасіння; примири ворожнечу і мир утверди. Простягни, Господи, невидиму правицю Твою, яка рабів Твоїх заступає в усьому. Тим же, кому судив Ти покласти душу свою на війні за віру православну, побожний народ наш і державу, прости їхні провини і в день праведної Твоєї відплати подай вінці нетління. Бо Твоя є влада, Царство і сила, від Тебе допомогу всі приймаємо, на Тебе надію покладаємо і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

МОЛИТВА ПРО ВИЗВОЛЕННЯ ВІД НАШЕСТЯ ЧУЖИНЦІВ
Господи Боже сил, Боже спасіння нашого, Ти Єдиний твориш чудеса. Поглянь в милості та милосерді на смирення рабів Твоїх і людинолюбно вислухай і помилуй нас: бо вороги наші зібралися на нас, щоб погубити нас і знищити державу нашу та святині наші. Допоможи нам Боже, Спасителю наш, і визволи нас, заради слави імені Твого, і нехай на нас справдяться слова, сказані Мойсеєм: будьте сміливими, стійте і побачите спасіння від Господа, бо Господь бореться за нас.
Так, Господи Боже, Спасителю наш, не пом’яни беззаконь і неправд людей Твоїх і не відвертайся від нас гнівом Своїм, але в милості та милосерді відвідай смиренних рабів Твоїх, що до Тебе припадають: стань на допомогу нам і подай воїнству нашому з Ім’ям Твоїм перемогти. Погуби наміри і неправедні насмілення тих, хто йде на нас війною.