Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Перстень та сережки "Гармонія" з моховими агатами - срібне відображення гармонії душі.

Пнд, 28/12/2015 - 19:12 #1

Перстень та сережки "Гармонія" з моховими агатами - срібне відображення гармонії душі.

Здається, цьогоріч Зима вирішила пожартувати перед новорічними святами. На півдні та в Києві розквітають дерева, захід не встигає погрітись в променях сонечка, як заходять дощові хмари, на сході все припорошено білим сніжком. Я сьогодні сумно і зовсім без новорічного настрою стрибала поміж калюж, ховаючись у теплий капюшон від настирливого дощу. Я взагалі то люблю дощ, але як у класика, з грозою та посеред травня. Тоді він теплий та лагідний, а вода під ногами наче кипить від великих дощових бульбашок. Але це зовсім на заважає роззутися та босоніж, з гучним сміхом пробігтись вулицею до першого-ліпшого сховища.

А сьогоднішній такий невчасний дощ лише розігнав продавчинь ялиночок та мандаринів, розфарбував і без того непривітне небо у темно-сірий колір. Та ще раз нагадав, що для почуття безмежного щастя, окрім таких звичних понять як здоров'я, успіх та вдача, вкрай важлива гармонія.

Коли твої думки не суперечать почуттям, настрій не залежить від невеличких прикростей, а внутрішній стан такий довершений та домірний, що почуваєш себе частинкою всесвіту. Крихітною, але такою важливою в цій єдиній системі акордів та тонів життєвої мелодії.

Я не знаю, що саме надихнуло ювелірних митців на ідею гарнітуру "Гармонія", та прикраси вийшли пречудові. Помічали, ми майже завжди надягаємо аксесуари з якоюсь метою. Тому, що пасують до сукні.  Тому, що у всіх вже є такі…А чим я гірше?  Задля уваги оточуючих або щоб похвалитись статусом.

Побачивши гарнітур "Гармонія", я зрозуміла, що він існує потойбіч матеріального. Бажання носити ці прикраси є простим та невдаваним, воно грунтується лише на волі серця. Просто тому, що сьогодні такий настрій. Настрій насолоджуватись життям та дарувати світло своєї душі.

Оздоблення прикрас поєднує в собі квіткові мотиви та красу природного каменю з огрануванням кабошон. Розкішний букет срібних троянд бережно підтримує центральний камінь. Здається , що вдивляєшся у старовинне люстерко в сяючій багетній рамі.

Вибір вставки, можливо, обумовлений досконалістю мінералів, адже їх створила сама природа. В нашому випадку це чарівливий моховий агат. Насправді, це дивовижний камінчик. Світлі екземпляри можна роздивлятись годинами, розгадуючи у дивних візерунках обриси дерев, гір, хмаринок або казкових звірів та птахів. Камінчики в наданих на дегустацію прикрасах виявились примхливими. Вони наполегливо ховали красу від мого зору, прикидаючись простим чорним мінералом. То ж мені прийшлось організувати їм фотосесію на підвіконні, в контровому світлі. Саме тоді вони розкрили глибокий чаклунський вир, що своїми темно-зеленими туманними обіймами заворожує та ніби поглинає.

Незвична горизонтальна орієнтація кільця, здається, робить пальці повніше, але то помилкове враження. Оригінальна шинка має вигнуту форму. Така конструкція вбереже пальчики від набряків та забезпечить комфортну посадку.

Натисніть на зображенні для перегляду анімації.

Сережки мають такі ж за розміром вставки та щедре срібне оздоблення із квітучих "п’янких" троянд.

Натисніть на зображенні для перегляду анімації.

Це вплинуло на габаритні характеристики прикрас. Вага майже 9грамів та конструкція із центром ваги попереду мочки не пасуватиме мініатюрним вушкам.

На мені сережки трохи нахилились уперед (товщина мочки 4мм, прокол на висоті приблизно 5мм). Тому раджу ці прикраси володаркам пухленьких мочок з не розтягнутим проколом.

Гарпун виявився трохи ширшим за стандартний. Відстань від нього до верха сережки практично відсутня.

Практичний бік.

Прикраси "Гармонія" вигідніше обирати в оксидуванні. Таке покриття не тільки підкреслює всі переваги та тонкощі дизайну, а й значно полегшує догляд за сріблом. З позолоченими виробами можна обмежитись серветкою. Для звичайного срібла добре підійде щіточка та неагресивний розчин, адже треба делікатно поводитись з камінчиком. Не всі природні мінерали добре переносять хімічні засоби.

Прикраси "Гармонія" вкрай лагідні до делікатних тканин та в’язаних речей.

Жити в гармонії з собою та оточуючими, радіти життю та кожному дню - чи не про це мріє людство. Хочеться  побажати, щоб в наступному році в нас було менше привидів для суму, а щастя кожного з нас не залежало від чиєїсь волі, життя всміхалось до нас та наших рідних своєю різнобарвною посмішкою.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Пнд, 28/12/2015 - 20:51 #2

Я по невнимаю подумала, что гагнитур с обсидианом, уж очень темные маховички у Вас, таинственные я бы сказала.Спасибо за дегустацию, жаль, серьги не мои( Колечко нравится, но вот пока не придумаю ему пару.

Пнд, 04/01/2016 - 12:20 #3

У меня возникла та же ассоциация с обсидианом. К сожалению, в повседневной жизни, именно эти камни не раскрывают всю свою красоту. Только на просвет.

 

Пнд, 28/12/2015 - 20:55 #4

         Тала, який чудовий, неперевершений огляд!звездочка   Попри всі примхи погоди, відчувається святковий настрій, таїнство Різдва))снег  Читаю та насолоджуюсь кожним словом, кожним влучним обертом у реченнях.  Поезія душі, досконалі порівняння мохового агату, мрія, а не каблучка! З практичного боку все можна роздивитись, особливо внутрішню сторону. Якщо буде можливість приміряти і підійде, то з задоволенням придбаю. Взагалі і "Лукошко" дуже подобається, та в срібних квітах є щось особисте, ніби вони тільки твої. Гармонія описана дуже гармонійно.   Спасибі)))цветочекХай кожне слово з Ваших святкових побажань обов'язково здійсниться!!!цветочеклюбовь

З Новим роком та Різдвом Христовим!

"Вже рік старий за обрії пливе.
Уже й Новий стоїть на виднокрузі.
Хай у Новому буде все нове, -
старі лиш вина, істини і друзі". Л. Костенко

P.S. Тала, Ви дуже красиво пишите українською.  І, наостанок, невеличке запитання , а "Нереїда" найближчим часом не завітає  до Вас покрасуватися?

 

Пнд, 28/12/2015 - 21:38 #5

Дякую! Взагалі новорічний настрій з'явився після перегляду фотографій українських міст, де вже все готово до святкування. Особливо вразила Одеса, Ланжеронівська вулиця просто вкрита яскравими ялинковими кулями https://www.instagram.com/p/_ziTkyOXOa/

Нереїду дуже чекаю, як і декілька прикрас СМ 2015, які ще не потрапили на дегустацію. Та, нажаль, не знаю, коли здійсниться задум.

Пнд, 28/12/2015 - 20:55 #6

Чудово, як завжди, красиві фото, інформативність поєднана з поетичністю, але, здається, це вперше такий огляд написаний українською. Поздоровляю, дуже вдало!цветочек Дякую за добрі побажання! Взаємно!влюбленность

Пнд, 28/12/2015 - 21:47 #7

Дякую за теплі слова! Це моя друга спроба на форумі Оринго, перший огляд був присвячений прикрасам «Перо». Кожного разу, читаючи конкурсні твори українською, хотілось спробувати  також мелодійно висловлювати свої думки. Але чекала особливої нагоди, прикраси з відповідною «енергетикою». Та й, чесно кажучи, брак досвіду спілкування давався взнаки. 

Пнд, 28/12/2015 - 21:05 #8

Как всегда, очень красивый отчетцветочек. Мне в этих украшениях  представляется барышня из 18 века, спускающаяся по ступенькам дворца прогуляться по саду.

А по поводу погоды - весь день думала: а ведь вместо дождя мог бы идти снежок, долго и много... И сейчас на земле уже лежит снежоксчастье

Пнд, 28/12/2015 - 23:24 #9

Да, мы дождались еговлюбленность. И на нашей улице праздник.

Пнд, 28/12/2015 - 22:47 #10

Тала, чудовий огляд співочою мовоюцветочек! Дуже сподобалось! З цього гарнітуру у списку бажань- підвіс як раз із моховим агатом (каблучка і сережки завеликі для мене).Але  вражають світліші камінці, де наче мох застиг у льоді.Ці, дійсно темнуваті, та у природи немає як поганої погоди, так і поганих камінчиківсчастье.

До речі, у нас сніг і досі йде.Все таке чепурне і чарівне! Може хоч цей Новий рік будемо зустрічати з вбраним в біле містом. Всім гарної погоди і веселих свят!!!!колечкоснегприз оринго

Пнд, 28/12/2015 - 23:46 #11

Дійсно, підвіс як раз та прикраса, що не потребує дуже ретельного вибору, його розміри доволі прийнятні. Хай свято буде сніжним, а дім затишним та теплим!цветочек