Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Підсумки сесії одинадцять і три чверті: слово Дари Корній

Пт, 27/12/2019 - 19:44 #1

Підсумки сесії одинадцять і три чверті: слово Дари Корній

Вітаю, шановні орінгівці!
 
Оголошено результати сесії, яку ми присвятили українським мавкам та чарівним духам української природи. Ще раз хочеться подякувати Олені Володимирівні (Нимфа), Тетяні Анатоліївні (КоТэ), Марії Сергіївні (Madra Rua), Марї Владиславівні (Aunty Owl), Дар'ї Олександрівні (Lisenok777) за їхню працю та творчість. Сподіваюся, у нас вийде чудова фольклорна колекція!
 
А слово хочеться передати пані Дарі Корній, яка разом з командою Орінго роздивлялася кожен ескіз, слідкувала за перебігом сесії та надихала всіх нас на це неймовірне ювелірно-літературне дійство.
 
59c8402c21018586447dffad13ca1f70.md.jpg
 

Дорогі учасники конкурсу!

Дякуючи організаторам цього магічного змагання, з великим задоволенням занурилася в чарівний світ уяви неординарних творців-митців, котрі запропонували своє витончене світобачення праукраїнського Всесвіту вірувань. Перстені, гребінці, брошки-шпильки, амулети, підвіси, сережки… І голова від казкового різноманіття обертом. Недарма химерність та оригінальність усіх без винятку запропонованих ескізів вразила. І якби на це Божа воля (або моя), то я б кожнісінький ескіз «оживила».

Чи то сережки «Цілюща сила», котрі наче щойно носила мавка-Кануперниця. Чи то вишукані каблучки «Косана», що тремтливо і ніжно зорять очами-сльозинками, які вплетені в дівочу косу. Чи то сережки «Нічка-Маруха», таємничі та загадкові. Чи то сережки «Осиниця», які лагідно та полохливо просяться в руки. Чи то всезнаючий та всевидячий перстень «Я все бачу», що крапельками-сльозинками закоханої мавки воліє охороняти того, хто його носитиме. Чи то підвіс-оберіг «Захисник від чар», який легко можуть носити як жінки, так і чоловіки, тому що захистить він від будь-якого лихого ока, не тільки від мавок.

Однак, на жаль, довелося серед прекрасного вибирати найпрекрасніше. А серед найпрекраснішого те, що магічно влучно лягло якраз на мій настрій сьогоднішній, теперішні почуття та те… що відповідало б тексту «Чарівних істот». Мабуть, Вам знайоме відчуття, коли Ви заходите випадково в крамничку щастя (так я називаю ювелірні магазини) і вас магнетично тягне до однієї прикраси. Навіть якщо ви не планували її купувати, навіть якщо у вас зараз немає коштів, щоб її придбати, ви все одно через деякий час повертаєтеся за нею, будучи впевненою -  ця річ була зроблена спеціально для Вас. І щойно я побачила ескіз цього підвіса-амулета, то зрозуміла, він мій. Тому що сильно і автентично точно передано образність та символізм мавки Нічки. Потужно передано її магнетизм та обереговість. Звісно ж, усі без винятку красуні-місяцівни захочуть такий амулет мати. І я теж відразу дуже захотіла. Тому мій суб’єктивний-переможець – це так звана «місячна соната від Нічки-Марухи», котра завжди опікувалася тим, щоб жінка не тільки вдосталь працювала, а й вдосталь відпочивала. Це амулет «Нічка-Маруха» - сила батька-місяця в сріблі і ніжність матінки-землі в камінні.

Дякую щиро, маги-чарівники з «Орінго», за прекрасну можливість доторкнутися бодай поглядом до магічної майстерні алхіміків-творців, котрі мрії перетворюють на прикраси, що стають абсолютно реальними. Дякую за таку несподівано-приємну співпрацю. Успіхів Вам та доброї магії в кожному починанні, в кожній ювелірній роботі.

З повагою, Дара Корній.

 

Ми ще раз з приязню й повагою дякуємо Дарі за її допомогу і прихильність, за її творчість і любов до української культури й природи. Сесію завершено, і ми вступаємо в цікавий період очікування - якими ж будуть прикраси, на які ми всі тепер так чекаємо? Цього ще не знають ані рука майстра, ані грудочка срібла, ані камінчик... Це все - попереду, це і є та сама тонка чарівна тканина майбуття, за яку ми так воліємо зазирнути. Що вона приховує поки від наших очей - дізнаємося майбутнього року. 

Дякую за цю магічну сесію, шановні члени клубу. 

Пт, 27/12/2019 - 20:13 #2

Это очень неожиданно и так приятно, что Дара почувствовала настолько тонко мой эскиз! Огромная ей благодарность! surprise
Теперь буду с нетерпением ждать воплощения подвеса. Уверена, что он будет ещё лучше, чем на бумаге.

Пт, 27/12/2019 - 22:15 #3

Спасибо большое!! Это была невероятно красивая и творческая сессия!! Очень интересно было смотреть на эскизы участниц, а уж участвовать как волнительно!!! heart

Пт, 27/12/2019 - 22:17 #4

Сессия была очень интересной! И эскизы-победители очень-очень достойны воплощения, особенно буду ждать "Потаємне серцебиття". Спасибо за такую интересную сессию!

Сб, 28/12/2019 - 15:13 #5

Сесія була казковою! Впевнена, що і прикраси будуть під стать! Як же тепер дочекатисяfrown

Сб, 28/12/2019 - 10:37 #6

Дякую всім причетним за фантастичну сесію!  Окрема подяка пані Дарі Корній - за дивовижні і надзвичайно цікаві книжки! Ваша творчість надихає! heart  

Сб, 28/12/2019 - 14:38 #7

Чудова була сесія, міфічно-магічна, з натхненням від Дари Корній! Дякую за ескізи та історії всім, хто долучився heart Було дуже цікаво.