Ольга, дякую! Ця прикраса подарунок чолоівіка. Підвіс міг бути тільки неймовірним. Бо склалися разом і майстернійсть команди Орінго і мої емоції від подарунка. Так радію, що ви виконуєте бажання на будь-який смак .
Чудовий комплект! Добре пам'ятаю ту каблучку. Здається, краще вже не можна було й уявити, але підвіс вияився ще ніжнішим та цікавішим. Дуже гарно і дуже Вам пасує! :)
Добре Вас розумію. :) В мене вже навіть кішка нудиться коли їй каблучку показую в черговий раз. Але ж саме для цього і є цей форум. Де 100500 світлин з однією прикрасою то не забагато, а саме те що треба для милування. Бо воно ж дійсно кожного разу різне і не намилуєшься.. :)
Розсмішили. дякую . Треба і собі завести котика, чи песика.Буде з ким прикраси розглядати. Були в мене 2 чудових хом'яків, але нажаль вони быльше 2,5 років не живуть. Дуже сумую за ними і так хочу вдома тваринку, Бо віддалена робота не особо сприяє спілкуванню. Тільки форуми і рятують ,
Аню, прикраси неймовірно ніжні вийшли! Камінці просто шикарні, всі такі улюблені :ніжні кварц та луннік, загадково-нічний лабрадор, прекрасне тріо! Прикраси дуже Вам личать!
Світлана, дякую за теплі слова! Я досі захваті, вже тиждень з цими прикрасами, знімати зовсім не хочется. Відчуваю, що це саме мої прикраси, кожен камінь до душі.