Неймовірно хвилююче робити перший фотовідгук по СМ 2023
Я гадаю, що багатьом Орінговчанам знайоме почуття, коли ти бачиш ескіз срібної мрії іншого автора, а в тебе пробуджується прийняття та асоціативний потік до омріяної прикраси. Моїми фаворитами в цій СМ були, як не дивно для мене самої, саме підвіси - "У потоці терпіння" та "Мислетворець".
Запропонований ескіз викликав асоціацію з глибоким колодязем, дна котрого ми не бачимо, але з якого черпаємо кришталево чисту "воду".
Коли ж я побачила срібне втілення, то зрозуміла що це справжній артоб'єкт. Колодязь трансформувався в метафоричну амфору, яка є в кожного з нас та, яку ми наповнюємо власними сенсами, ... бо кожний обирає та відчуває сам у потоці чого він наразі знаходиться.
Чуєте, як реве потік?
Крапля до краплі,
Бризк із бризку.
Для нього найпочесніша із потіх,
Коли спраглий вклоняється низько.Марія ВладОновлення та наповнення є життєдайними процесами, як і краплини для "спраглого".
В моєму випадку, підвіс став вагомим елементом, що надав сенсу особистому сету, тож я покажу його лише в цій компанії.
Покриття комбіноване (ч/б родій), вставки - соколине око та Інфініті.
Дякую авторці Світлані за її мрію, яку вона розділила з нами, ювелірам, що так майстерно втілили її у сріблі, а також Орінговчанам, які підтримують мрійників - ви всі неймовірні
Підвіс "У потоці терпіння" СМ 2023