Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Правила конкурса "Срібна Мрія - 2025"

Для комментирования войдите или зарегистрируйтесь
1 пост / 0 новых

Пнд, 09/06/2025 - 14:50 #32

Так, не відкривається посилання, перевірте ще раз, будь ласка, бо так хочеться побачити, що ж там 

Пнд, 09/06/2025 - 15:11 #33

Дякую surprise, вже все працює. 

Пнд, 09/06/2025 - 15:37 #34

Все працює, тільки голосів замало, не вистачило на все, що подобається frown

Пнд, 09/06/2025 - 17:20 #35

А я два голоси не знала куди подіти!((( Мабуть чекала інщі єскізи! Головне, що улюблений у конкурсі!

Втр, 10/06/2025 - 12:16 #36

Добрий День!
Не знаю чи підтримають мене інші учасники конкурсу і чи буде це доречно, але хочу озвучути свою думку і запропонувати фаховому журі "Орінго" провести, так сказати, "роботу над помилками" з тими учасниками, роботи яких не потрапили до модулю голосування. Я розумію, що є обмежена кількість робіт, які можуть брати участь в голосуванні, і є критерії відбору, якими керуються при виборі. Можливо, кожному учаснику, ескіз якого не потрапив на голосування, в особистому повідомленні пояснити "причину" яка вплинула на дане рішення, щоб можна було врахувати в майбутньому і не допускати подібних "помилок" - як приклад: ескіз  скадний для виконання - технічно або фінансово; не повна деталізація; не зовсім зрозумілий ескіз; схожий на прикрасу, яка є в каталозі "Орінго" чи іншого виробника.
Повторюся - це моя думка і з нею можуть не погоджуватися, але  мені було б дуже цікаво почути експертну оцінку indecision
Дякую Вам за увагу і чекаю зворотнього зв"язку! 

Втр, 10/06/2025 - 12:38 #37

Вітаю!surprise Мені здається, що написати кожному учасникові, докладно вказавши всі причини - то просто майже неможливо за браком часу в команди Орінго. Але якщо поцікавитись у приватних повідомленнях - обов'язково нададуть відповідь. Ще жодного разу не було, щоб залишали будь-яке питання без уваги! До того ж, якщо є певні сумніви щодо здійсненності ескізу, можна заздалегідь надіслати його та з'ясувати, чи придатний він для серійного виробництва, чи взагалі зрозумілий тощо.cool

Втр, 10/06/2025 - 15:36 #38

Дякую за інформацію та пораду!
Вітаю Вас з переходом но новий рівень конкурсуsurprise Один з моїх фаворитів в цьому році -  ! Мрію побачити Вашу брошку в сріблі!!! Бажаю перемоги!

Втр, 10/06/2025 - 20:22 #39

Дякую! heart Ну, як то кажуть, схестимо пальці))

Ср, 11/06/2025 - 11:06 #40

Я відразу проголосувала за брошку, а вже тоді гортала інші ескізи модуля в пошуках ще чогось цікавого.
Вболіваю.

Ср, 11/06/2025 - 23:41 #41

Не уявляєте, як мені приємно це чути! heart Адже цього року СТІЛЬКИ талановитих ескізів, які мені дійсно відгукнулись, нажаль, не всі з них потрапили у модуль... Та й у модулі всі такі класні, що 5 голосів - взагалі мізерно! Але за багато чого щиро вболіваю, як за своє...