Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Правила конкурсу "Герої та геройки!"

Пнд, 13/02/2023 - 18:51 #1

Правила конкурсу "Герої та геройки!"

Скрутні часи - плідний грунт для народження героїв. Героїчності сьогодні не бракує ні в наших вчинках, ні в нашому оточенні, проте усім нам потрібний певний моральний орієнтир. І звісно, він є у кожного - десь в серці живе образ людини, про яку ми чули, читали чи мали щастя знати особисто, і яка була по-справжньому героїчною. Вона рятувала дітей, не видавала таємниці ворогу, боронила рідну землю та вела за собою інших - іншими словами, була героєм. Героєм... а хто це такий?

 

Поцікавимося у словника: герой (дав.-гр. ἥρως, hḗrōs — напівбог, славетна людина, захисник) — особа, що проявляє вищу форму мужності, розв'язує суспільно значущі конфлікти; яка за свої досягнення чи якості розглядається як ідеал, приклад для наслідування. Звісно ж, це коротеньке визначення неповне - по-перше, не варто забувати, що за ним криється особистість зі своїми думками, цінностями та навіть слабкостями; а по-друге те, що саме ми сприймаємо як героїчність, не менше говорить і про нас.

 

Тож в рамках нового Орінго-конкурсу пропонуємо поміркувати про те, як ми сприймаємо героїв. Які вчинки здаються вам героїчними і чи були такі люди у вашому житті? А може, довічний слід в серці залишила певна книга чи фільм? Ми живемо у епоху героїв, тож сформувати для себе чітке визначення цього поняття буде не зайвим, а окрім того - ми зможемо надихнутися історіями про відважних та неймовірних. 

 


d8908f336a8fd85c94f0c833d39b1804.md.jpg

 

Правила конкурсу:

 

звездочка Для участі в конкурсі потрібно зробити в конкурсній гілці окрему тему та розповісти про людину, яку особисто ви вважаєте героєм. Ми розуміємо, що умови для творчості наразі несприятливі, тому будемо вдячні навіть за кілька абзаців. Якщо ж ви зможете створити ціле оповідання, то однозначно і самі станете героєм чи героїнею! 

 

звездочка Ніяких рамок: ви можете обрати для розповіді будь-яку персону, як реальну, так і персонажа книги, фільму чи комп'ютерної гри. Головне - детально розказати, що саме ви вважаєте героїчним.  Також можна написати історію взагалі про героїзм та про те, як ви сприймаєте це поняття.

 

звездочка Строки проведення конкурсу - 13.02 - 26.02 (включно). 

 

звездочка За результатами конкурсу журі обере декількох переможців. Приємні подарунки та сюрпризи гарантовані улыбка


звездочка Для підтримки безпеки та затишку Орінго-простору правила знаходження на форумі Орінго та загальні правила участі у конкурсах Орінго залишаються в дії. 

 

То які ж вони, ваші герої? З нетерпінням очікуємо на конкурсні есе!

 

первое место Підсумки конкурсу оголошені у новинах - "Запрошуємо до Країни Героїв!" первое место

Втр, 14/02/2023 - 23:04 #2

Яка чудова ідея!!! А це має буте саме одна персона, або більш розширене тлумачення - группа людей, спільнота...? Одразу на думку прийшла відповідь на тему, але то не одна конкретна людина. 

Чт, 16/02/2023 - 09:28 #3

LaVanda пишет:
Яка чудова ідея!!! А це має буте саме одна персона, або більш розширене тлумачення - группа людей, спільнота...? Одразу на думку прийшла відповідь на тему, але то не одна конкретна людина. 


Краще таки про одну людину, яка може бути уособленням групи людей. Це виглядає складніше, але дозволяє розкрити сутність, характер тощо. 

Чт, 16/02/2023 - 00:45 #4

Мова розповіді яка має бути?

Чт, 16/02/2023 - 09:25 #5

Виктория55555555 пишет:
Мова розповіді яка має бути?


На Ваш вибір, як і завжди. Українська, англійська, російська — та, якою краще пишеться. Також немає обмежень по жанру і стилю. 

Чт, 16/02/2023 - 16:06 #6

Добрлго дня!
Підкажіть будь ласка, куди і в якому форматі надсилати розповідь?

Чт, 16/02/2023 - 18:20 #7

Доброго дня, Юліє Олегівно! Створіть, будь ласка, нову тему з конкурсним оповіданням ось в цій гілці форуму. Формат - вільний, головне щоб Ви розповіли про того, кого вважаєте героєм.

Пт, 17/02/2023 - 12:31 #8

Щиро дякую за відповідь!cheeky

Пт, 17/02/2023 - 13:51 #9

Не вчиталась в умови, і написала про багатьох. Назву одну людину і думаю, а чим інша гірша? Якщо так вийшло, то переведу свій допис " Поза конкурсом". Ми просто висловлюємо свої думки. І ще - Орінго - це один герой чи багато? 

Пт, 17/02/2023 - 15:32 #10

От і я теж не вчиталася. Тож треба переводити в позаконкурсну гілку. Та й, якщо чесно, про дуже багатьох хочеться тоді розповідати. І справді, немає гіршого або кращого або більш чи менш гідного. Складний конкурс) але тим не менш цінний в цікавий. Дякую, Орінго, ви як завжди чудові! 

Пт, 17/02/2023 - 17:05 #11

Марино Павлівно, Анастасіє Вікторівно, Ольго Миколаївно, порадилися: розшируємо конкурсні рамки - можна написати історію взагалі про героїзм та про те, як ви сприймаєте це поняття.