Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Правила конкурсу "Smiles. Перезавантаження"

Ср, 12/10/2022 - 18:33 #1

Правила конкурсу "Smiles. Перезавантаження"

Відвідувачі сайту нашого Ювелірного дому помічають тут багато цікавинок, притаманних лише Орінго. Серед таких і живе, насичене спілкування на форумі, де можна не тільки побачити фотозвіти від щасливих власниць прикрас, а й порадитись щодо майбутнього замовлення, обговорити нову книжку чи поділитись явками та паролями до цікавих інтернет-крамничок. Все як у звичному колі однодумців — легко і затишно. А емоційною складовою спілкування на форумі опікується команда Орінго-смайлів, які, до речі, теж є унікальними, з ювелірним нахилом. Єдиним недоліком, якщо можна так сказати,  цієї компанії є її вік. Так, наші жовтенькі кругленькі помічники мають статус довгожителів форуму та, на сучасний смак, трохи консервативні. девочка

 

6529eae4cacb7a09a00a54dce4544b92.jpg


Пропонуємо вам причепурити наші смайли та запросити до сайту Орінго нових персонажів.звезда Коли наш сайт тільки створювався, ми ще не знали, яким бурхливим та насиченим буде форумне життя, тож для коментарів на сторінках прикрас та невеличких статей чинного набору було більш ніж достатньо. Часи йшли, віртуальне спілкування набувало все більшого значення та зростав перелік кумедних фізіономій, що мали передавати весь спектр емоцій інтернет-користувачів. Поки до нас не завітали мисливці за інтернет-реліквіями та антикваріатом, пропонуємо трохи розбурхати цю спокійну гавань.счастье Гадаю, що більш влучного моменту для того, щоб оновити чуттєву складову сайту годі й шукати. Тож ми чекаємо на ваші малюнки!

 
Фантазуємо на тему майбутнього настрою сайту Орінго з 12 по 6 листопада включно!
Оголошення результатів відбудеться  10 листопада.
 
 

 
1. Кожен учасник може надати малюнок одного чи кількох смайлів та підписів до них (за бажанням) в окремій темі конкурсу. 

 

2. Ви можете брати за основу чинні смайли та просто оновити їхній дизайн, а можете вигадати власні, яких вам весь час бракувало при спілкуванні на нашому сайті. Ми привітно ставимося до збереження ювелірної тематики смайлів, тож правила дозволяють міркувати і в цьому напрямку.

 

3. Будь ласка, враховуйте що готові смайли будуть вкрай маленького розміру, приблизно як теперішні. І чудова деталізація та цікавий сюжет, що вміщаються на аркуші А4, загубляться при масштабуванні до стандартного смайло-розміру. В якості орієнтира можна користуватись форматом 1*1см: якщо ваш герой має чудовий вигляд в межах чотирьох клітинок звичайного аркушу зошита — все оk.

 

Передчуваємо, що процес буде дуже творчим, деінде непередбачуваним, тож поки не маємо уявлення, як виглядатиме кінцевий результат, чи прийдеться корегувати малюнки під певну стилізацію і таке інше. В результаті ж цього веселого дійства плануємо привітати сімох авторів найоригінальніших смайлів, що відповідають цінностям та філософії Орінго і просто підіймають настрій.влюбленность


Для підтримки безпеки та затишку Орінго-простору правила знаходження на форумі Орінго та загальні правила участі у конкурсах Орінго залишаються в дії. 

 

691dc86313b2d2d57a94b150cf10002a.md.jpg

Бажаємо чудово провести час і сподіваємось, що майбутній склад команди Орінго-смайлів буде неперевершеним!

 

 

Сб, 15/10/2022 - 04:17 #2

какой прекрасный конкурс!!! то, что надо:)
да здравствует безудерное веселье!cool

Пнд, 17/10/2022 - 22:33 #3

Анастасия Викторовна, да, смайлам этого не хватает  

Чт, 10/11/2022 - 21:54 #4

Друзі, результати оголосимо завтра, 11 листопада. Вибачте за очікування.surprise

Сб, 12/11/2022 - 21:39 #5

Тепер моя черга вибачатися і переносити підсумки. Є технічні моменти по смайлам, як тільки ми усе узгодимо, буде маленьке свято з посмішками. 

Докладу максимум зусиль, щоб це відбулося на наступному тижня. indecision