Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Присвячується каблучці "Хранительница Очага" (та фанам "Теорії Великого Вибуху")

Втр, 10/11/2020 - 00:05 #1

Присвячується каблучці "Хранительница Очага" (та фанам "Теорії Великого Вибуху")

У Шелдона та Емі є Угодаважное письмо, згідно з якою вони влаштовують побачення і всіляке т.д. Серед усілякого т.д. Емі має право на каприз з нагоди їхньої річниці, але у Шелдона завжди є своє розуміння ситуації. Наприклад, він вважає, що варто їсти лише чорний шоколад, бо це корисно для здоров'я, а от Емі полюбляє білий, бо ліпіди та цукор покращують розумову діяльність...

32472ac8dbd3c53137e3264d68791b6f.md.jpg

– Шелдоне, чому б тобі не здивувати мене на річницю? Твої шоколадні плитки лежать у моїй шафі, наче золотий запас у банку.

– Емі, я знаю, що твоя частина депозиту підтримує ці пишні форми, у які я безтямно закоханий. Аби ти не сприймала це за грубість – я маю план, як довести тобі повне прийняття твоїх дивних смакових уподобаньочки

*Зникає у своїй лабораторії*

e508ce1f7a6858e02afade9d62ad4264.jpg

Всі пропорції десерту "Подарунок Шелдона" строгі і ретельно вивірені, адже це – складові щоденного раціону Емі:

100 гр білого шоколаду (хай співають ендорфіни!)

125 гр коричневого тростинного цукру (він корисний)

4 яйця (власне, ми їмо їх вдвох, але яєшню готує Емі)

10 грамів заморожених крихт Дор Блю (є дівчата з перчинкою, а моя – з "грибинкою")

200 гр солодковершкового масла (не впевнений, що вона його споживає у такій кількості, але за рецептом менше не можна)

10 гр масла какао (взагалі-то, Емі вживає його для зволоження шкіри після душу, але...)

50 гр борошна вищого гатунку (приблизно стільки хліба вона з'їдає за день)

І – секретний інгредієнт!!!

2 ст л вівсяних висівок (я ж піклуюся про здоров'я Емі та її фігуру, чув як Пенні радила вживати їх для схуднення).

 

Традиційно за рецептом:

1) Яйця збиваємо з цукром до максимального піноутворення.

2) Шоколад и масло – топимо на водяній бані.

3) Щойно схолоне розтоплена маса - додаємо в неї яєчну суміш.

4) Вмішуємо сухі інгредієнти. В останній момент додаємо заморожені крихти Дор Блю, добре перемішуємо і заливаємо форму.

5) Духовка – на 180 за Цельсієм, орієнтовно – 25 хв для форми 22*23 см. 

6) Можна перевірити готовність (як вужа, чи він живий – тобто, потицяти паличкою).

7) Зробити презентацію.........акционный подарок Трясця! Вона ж мріє про ту каблучку з Орінгокеп Що ж, виділяти срібло зі своїх кришталевих сліз ощадливості я не буду, тому – хай живе мімікрія!звезда

56e29e85e9a91a500e10b327debbe6ae.md.png 

– Емі, дарую тобі своє серце як берегині мого особистого простору.

– Шелдоне, ці слова схожі на зізнання...

– Давай насолоджуватися моментом. Моя нервова система ще не дозріла до такого сюрпризуциклоп

0210776d1369c69e35362f558c9ab425.md.jpg

*To Be Continued...*

Втр, 10/11/2020 - 00:31 #2

*Емі, не знайшовши продуктів*
– Певно, все з'їли зажерливі органічні нанороботи... Здається, я була надто жорсткою із Шелдоном... Що ж, доведеться, спекти його улюблений класичний брауні.indecision
b7a76f42a486925541450b9f686bd08b.md.jpg
Рецепт Школи Кордон Блю:
125 гр темного шоколаду 80% какао (іноді мені здається, що Шелдон дарує шоколад з метою експлуатації моїх кулінарних здібностей)
125 гр темного тростяного цукру (для карамельного відтінку смаку)
220 гр солодковершкового масла (від самого споглядання калоражу джинси починають тиснути, але я справлюсь)
4 яйця (у тому, щоб з'їсти добову норму яєць як десерт, є щось романтичне)
55 гр борошна вищого гатунку (оптимально для легкої текстури)
25 гр какао порошку (через стрес на фото замість порошку – какао маслоmail)

Приготування – простіше нема куди:
1) Збити в піну.
2) Розтопити на бані.
3) Пінне – в розтоплене.
4) Сухе – в мокре. Форма діаметром 20-22 см.
5) 180 по Цельсію.
6) Через 10-15 хв (залежно від об'єму форми) можна починати маніпуляції з паличкою.
7) Витримати до завтра, бо брауні, як і борщ, найкраще смакує вчорашній.

adb4a77a6cae2158c30ecc46112d7c3e.md.jpg

– Смачного, Шелдоне!
– А чому навколо – лише залишки мого улюбленого брауні?
– Бо я вже все спакувала у твій улблений ланч бокс.
– Ти ідеальна хранителька мого душевного затишку, Емі.
c4446acba141eb161dc8b86923cc13f1.md.jpg

Дякую за увагу!!!!heartindecision

Втр, 10/11/2020 - 00:37 #3

*Behind the scenes*

Вони навіть не здогадуються, що роблять все одночасно

de57f1165c8504db6121a847618977a0.md.jpg

– Як думаєш, Лео, у містичному протистоянні світлого і темного тіста втілилось передбачення щодо результатів виборів?
– Місіс Кутраппалі, Ви мене лякаєте. Це просто десерт!

1927e63e0fefc41062b115ba1d15811f.md.jpg

Смачного!!!!!!!!!heart

Втр, 10/11/2020 - 12:44 #4

Ганно Андріївно, перечитала тему декілька разів і зрозуміла, що залюбки б читала кулінарну книгу, написану Вами - бо це справжній роман! Дякую за цікаву презентацію і рецепти смачнющих десертів! 

Втр, 10/11/2020 - 13:33 #5

Дуже дякую за таку високу оцінку моїх словес, Ольго!heartsurprisesurprisesurpriseheart

Надзвичайно приємно Якби не карантин - надіслала б тортики ювілярам Орінго, але розумію, що зараз від таких подарунків краще утриматись

Втр, 10/11/2020 - 02:33 #6

Спасибо за кулинарное путешествие

Втр, 10/11/2020 - 13:47 #7

Дякую, що завітали!heartsurprisesurprisesurprise

Смачного!!!!indecision

Втр, 10/11/2020 - 07:35 #8

Круто! Очень интересная подача! Обязательно попробую приготовить. Спасибо!

Втр, 10/11/2020 - 13:47 #9

Дякую! Хай все вдасться!!!!heartsurprisesurprisesurprise

Приготування досить легке) головне - не переборщити з Дор Блю (бо він специфічний, на любителя) і цукор брати саме коричневий, бо білий дуже солодкий. 

За рахунок невеликий кількості борошна білий варіант більше схожий на суфле, ніж на бісквіт (можна не морочитись з висівками, а взяти стільки ж борошна, скільки й у класичному рецепті)

Смачного!!!!

Втр, 10/11/2020 - 07:58 #10

Ух ти! Це просто неймовірно!
Дуже-дуже цікаве офлмлення теми.
Звісно я можу бути упередженою, бо дуже люблю цей серіал...і шоколад, звісно)
Сирні крихти в рецепті заінтригували.

Втр, 10/11/2020 - 13:43 #11

Будьте упередженоюsurprise це природньо

А якщо серйозно - приємно зустріти однодумця і сестру по фендому))) Дякую Вам за ширі добрі словаheartsurprisesurprisesurpriseheart

Заради справедливості - чесно зізнаюся, що "білий брауні" доволі жирний і солодкий, тому його треба невеликими шматочками з кавою. Крихти - специфічний елемент, головне - справді добре розподілити (можна розсипати по периметру форми після заливки, вони самі зануряться), тоді дадуть легку пікантність))) Класичний брауні - реально класичний) майже несолодкий, терпкість чорного шоколаду одразу бере в полонmail

Яким би не був вибір - смачного!!!!indecision