Останнім часом полюбила супи-пюре: овочеві, з м'ясом, грибами, рибою... Швидко готувати, а виходить смачно і корисно. Сьогодні придбала ось такий чудовий хвостик,
то ж починаймо.
Овочі для супу вибираємо виходячи зі своїх вподобань (чи з вмісту холодильника)). У мене сьогодні це картопля, морква, цибуля, селера.
Овочі чистимо, ріжемо, кладемо разом з рибою в каструлю. Заливаємо киплячою водою, сіль, перець - за смаком.
Під час варіння утворюватиметься піна, її знімаємо. 20 хвилин цілком достатньо, щоб овочі і риба зварилися. Виймаємо рибу, вибираємо хребет і кісточки, знімаємо шкіру. Повертаємо в каструлю, залишивши декілька шматків для оформлення страви. Збиваємо блендером суп, доводячи до однорідної консистенції. Додаємо вершки, знову доводимо до кипіння.
При потребі додаємо сіль, перець, інші спеції по смаку.
При подачі в кожну тарілку супу кладемо шматочок риби, посипаємо зеленню.
Смачного!
Суп-пюре з червоної риби