Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Ти чарівник?

Ср, 09/01/2019 - 18:59 #1

Ти чарівник?

Що можна очікувати від коханого в новорічну ніч? Ти чарівник?) Я ще не встигла потерти лампу, а ти уже здійснив моє бажання!!!Дякую! Пам'ятаю цю особливу мить, коли отримала від коханого такий бажаний подарунок - мого Дракошу та ще й з гламурною (рожевого кольору) вставкоюyes Це сталося в особливий для нас момент, коли 2018 рік передав естафету Новому 2019 року. Для всіх хочу розповісти, що саме рівно 3 роки назад в таку ж особливу новорічну ніч коханий зробив мені пропозицію, від якої я просто не могла відмовитися. Звичайно я сказала йому "ТАК".
В новорічну ніч 2019 разом з Дракошою ми святкували "третю річницю того, як ти зрозуміла, що я тобі потрібен на все життя". heartОх, мімімі, як же це мило звучало.. Ці відчуття схожі до того, коли сниться дуже хороший сон (знаєте, у якому утопія, все ідеально, про що завжди мрієш) а коли прокидаєшся і розумієш, що то тільки наснилось, закриваєш очі знову, щоб повернутись назад у свій ідеальний сон. Часто мої емоції схожі до того стану, ніби я ось-ось прокинусь. Так не буває! Я щаслива. 
І ми реальні. Ми звичайна сім'я, але не перестаємо радувати один одного та робити приємні сюрпризи. Це так класно!
На такій приємній ноті моїх вражень-спогадів хочу виразити свою вдячність моєму найріднішому та найкращому чоловіку:
ти обрав мене, завоював мене і щодня продовжуєш підкорювати і приборкувати. Твоє кохання змінює мій характер, звички, навіть інтонацію мого спілкування. Ти такий добрий. І затишний. Поряд з тобою в моєму серці завжди мир і надія на те, що у нас все вийде. Ти смішиш мене. І ми сміємося голосно разом. Ти не вмієш довго сердитись на мене і завжди пробачаєш. Ти дістаєш мені зірки з неба, і навіть більше. Ти завжди ставиш мої бажання на кілометри вище від своїх. Ти радієш, як дитина, коли виграє Chelsea. Ти любиш робити для мене сюрпризи і тоді в тебе в очах та особлива посмішка, з якої я здогадуюсь, що на мене щось чекає приємненьке. Ти розумний, ерудований, начитаний. Стільки знаєш, що нам і життя не вистачить, щоб ти мені усе розказав. І мудрий, я це знаю і тому намагаюсь слухатись тебе. Ти завжди правий, а я вперта і мені важко це визнавати. Ти готуєш мені смачніше, як я тобі. Ти створюєш для мене комфорт. Ти запалюєш нам камін і ми насолоджуємось теплом вогню. Разом. Від твоїх поцілунків у мене завжди голова обертом. Ти маєш ключик до мого серця, до мене... тому що ти захотів підібрати його. Таких, як ти, не буває... Мені часто не віриться, що маю таке щастя насолоджуватись твоєю присутністю. 

Новорічне селфі з Дракошою) Тепер він живе зі мною, мені здається, що ми пасуємо один одному ідеально. Вже встигла полюбити його..тепер не можу зняти та покласти до решти прикрас, ночує біля мене під подушкою

Ср, 09/01/2019 - 19:06 #2

Какая большая любовь! Я Вас понимаю! Счастливой любви и радости Вам на всю жизнь! На Драконессу Вы не похожи. Вы красивая. Похожи на королеву драконов в человеческом обличии! Хорошая история, я очень такие люблю! И фото суперское!surprisesmileysurprise

Ср, 09/01/2019 - 19:08 #3

Какой трогательный рассказ! Вам повезло с мужем, а также Вы очень красивая девушка.

Ср, 09/01/2019 - 19:37 #4

Вы и фото очень красивые, прекрасно понимаю Вашего мужа.

Ср, 09/01/2019 - 20:12 #5

Как хорошо! Вы и красивая и счастливая! Пусть ваша сказка длится вечно!

Ср, 09/01/2019 - 21:40 #6

Какая же Вы счастливая! И как щедро и смело делитеь со своим счастьем! Спасибо!surpriseheart Любить и быть любимой - это прекрасно!

Ср, 09/01/2019 - 23:42 #7

Дякую всім вам, дівчатка! Мені дуже приємно. Пам'ятайте, що ви всі красуні, робіть цей світ кращим, яскравішим та позитивним. Щастя бажаю кожній безмежного!

Пнд, 14/01/2019 - 10:49 #8

Дракоша - моя давня мріяkiss але я така вередлива, що ніяк не визначуся ні зі вставкою, ні з покриттям frown

Вам дуже личить! Особливо під такий грайливий настрій, як на фото На ялинці - поросятко?;) Кажуть, у рік поросяти треба рожеве вдягати, щоб свинка прийняла за свого))

Радості і щастя вашій сім`ї!!!!heartsurprisesurprisesurprise 
 

Пт, 18/01/2019 - 00:14 #9

АЮ пишет:
Дракоша - моя давня мріяkiss але я така вередлива, що ніяк не визначуся ні зі вставкою, ні з покриттям frown

Вам дуже личить! Особливо під такий грайливий настрій, як на фото На ялинці - поросятко?;) Кажуть, у рік поросяти треба рожеве вдягати, щоб свинка прийняла за свого))

Радості і щастя вашій сім`ї!!!!heartsurprisesurprisesurprise 
 

Ой, щиро Вам дякую! Так приємно
bc3d5373a4fd3b260b039374815293f7.jpg
А на ялинці в мене дійсно поросятко, яке я робила з фетру. Ви вірно підмітили, що до такого поросятка гарно пасує рожевий Дракоша, як елемент образу)