Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Я найчарівніша та найпривабливіша))) , або Орінго- срібло-терапія

Пт, 29/01/2016 - 17:00 #1

Я найчарівніша та найпривабливіша))) , або Орінго- срібло-терапія

Найперше замовлення 11176 я зробила 16.05.2014р. У ньому були емалевий хрестик (нажаль, зараз його в каталозі вже немає), сережки та підвіс Мостик з перидотовими цирконіями та пусети Сонька, які мені потім довелось повернути, бо тоді я ще не знала про важливість розміру довжини гарпуна та можливість скоротити його в Орінго.

Але розказати я хотіла дещо про інше :-)

У 2013 році дві прекрасні жінки - Юлія Савостіна та Катерина Венжик (до речі, пригадуєте Венжиків в каталозі хитрость, автором яких є Юлія Никифорова? І як колись вона ділилась спогадами про козацьких предків усы із призвищем Венжик), придумали такий проект - як прожити рік, купуючи та використовуючи товари виключно українських виробників. На телебаченні показували випуски новин цього проекту, але я дізналася про нього через Фейсбук. І от якось мені на очі трапилась публікація в групі "В пошуках Made in Ukraine" про купівлю каблучки українського виробника, від якої авторка посту була в шаленому захваті! влюбленность Чи варто говорити, що цим виробником було оринго 2рінго? 

Перейшла я за посиланням на сайт Oringo.com.ua та ... зависла.

Можливо, в скані коментів хтось із нинішніх форумчанок впізнає і себе? довольство

 

Історично так якось склалося, що до прикрас я була зовсім байдужа. В шкатулці лежали пара каблучок, презентовані на повноліття, якась біжутерія і дещо із тіткових та маминих раритетів. У вушах та на шиї були вдягнуті сережки та підвіска, подаровані свекрухою (мамою чоловіка хитрость), які не знімалися роками. І більше я нічого і не потребувала циклопКаблучки я не носила зовсім - мені вони страшенно заважали і нервували.

До того ж заняття спортом (гандбол, волейбол) у ранній юності приводило до вивихів суглобів пальців та їх переломів, що, звісно, не сприяє красі рук. Коротше кажучі, свої руки я не вважала достойними прикрашання.терминатор

Але після знайомства з Орінго трапилось мені побачити в каталозі каблучку Лукошко в позолоті з кабошононом цирконію кольору "шампань". Я і ...пропала. испуг. Вона заполонила мою уяву, я марила нею, вона ввижалась мені уві снах кеп. Прозора капля меду, або рідкого золота, через яку проглядається шкіра - це було вище моїх сил!

І подивилась я критичним взором на свої руки, подумки приміряла на них Лукошко, і вирішила - та не таке вже воно і страшне, те чудовисько (руки, тобто) счастье! І Лукошко було замовлене!

З тої пори я розжилася багатьма каблучками, і всі вони, на мій погляд, дуже красиво виглядають на руках.

Отак Орінго-терапія змінила моє ставлення до власних рук!   

Пт, 29/01/2016 - 17:27 #2

Шикарный рассказ! Рада, что с Оринго такие прекрасные люди! Хорошего дня!

Пт, 29/01/2016 - 18:18 #3

Чудова розповідь,така зворушлива!довольство Дуже добре,що у вашому житті колись також  з"явився чудовий друг "Орінго",завдяки цьому Ви маєте змогу носите неповторні прикраси,дивувати оточуючих та радіти життю! Дуже добре ,що ми всі тут зібрались,потоваришували та разом насолоджуємось прекрасним!тридэлюбовь

Пт, 29/01/2016 - 18:46 #4

А ще пізніше з подивом упізнала в каталозі свої раніш придбані в ювелірному магазині сережки та підвіску з перлами. Гіаціинт та Ватрушку.

Так що, хоч і не з Орінго, а з Арізоною, а познайомилась я набагато раніше хитрость!

Пт, 29/01/2016 - 19:36 #5

Лукошко и Ко прямо как капли меда! Такое вкусное фото!

Пт, 29/01/2016 - 19:44 #6

Классный рассказ! 

Вс, 31/01/2016 - 19:55 #7

Прочитала Вашу цікаву розповідь та згадала, що до знайомства з Орінго теж майже не носила каблучок.

А "Лукошко" та "Манюня" чудові, сонячно-медові, впевнена, дуже пасують Вам та підіймають настрій.

Вс, 31/01/2016 - 22:25 #8

Очень "вкусный" цвет у Лукошка - капелька солнышка.