Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

А я сегодня в ....

Для комментирования войдите или зарегистрируйтесь
90232 постов / 0 новых

Сб, 08/07/2017 - 22:12 #3312

Сб, 08/07/2017 - 22:14 #3313

Ну и красавицы-лилии! Их там, конечно, множество сортов, все подписаны. Я сфотала нежно-розовые, ярко-розовые, белые и желтые. Надо ли говорить, что в каждой я видела оринговские Лотосы, которые, в результате, возжелала со страшной силой?

Сб, 08/07/2017 - 23:01 #3314

"Лотоси" - о так, вони красивезні! давайте, замовляйте, цікаво буде побачити Ваш фотозвіт!

Вс, 09/07/2017 - 00:02 #3315

Юля , а что с Вашими ? Так интересно увидеть колечко 

Вс, 09/07/2017 - 10:02 #3316

у мене Лотосів немає (поки що), а пані Анна точно замовить їх у якомусь дуже цікавому варіанті))). фотозвітів робити не можу: фотографії категорично не вставляються через телефон (винен Андроїд, купувати новий пристрій - це нонсенс...). більше того, часом пропадає можливість коментувати(((. я люблю фотозвіти, через які люди діляться радістю; приємно бачити гарно закомпоновані чарівні прикраси; позитиву додають навіть ті, которі "не мої". коли надто "залипаю", навіть закрадається думка, що це якийсь вид енергетичного вампіризму)))), але ж тут на форумі радістю діляться добровільно)). я люблю дивитися на срібло, раніше часто заходила на розглядини в ювелірні магазини (мене вже там впізнавали), зараз є Орінго

Вс, 09/07/2017 - 10:48 #3317

Сочувствую frown.Мне повезло, что дети подарили телефон.ТО же давно люблю серебро и очень люблю рассматривать его везде и всюду и при любой возможности. Релакс. 
Я имела ввиду колечко с танзанитом.

Вс, 09/07/2017 - 11:09 #3318

о, це було цікаво. не думала, що щось здатне позмагатися із сяйвом білого топаза. і тут - тадададам! - прийшов собі танзанітовий циркон! Оушен Грей як всякий порядний Сваровскі видає розсипи бліків, але танзанітовий... у мене маленький розмір камінчиків, 1,75, тому камінь швидше лавандовий (до моїх лавандових неорінгівських аметистів саме воно по кольору). незвичайний, ніби підсвічений зсередини. в приміщенні вже починає поводитися як справжній танзаніт і кидає темно-рожеві бліки серед бузкового блиску. головне - орінгівські аметисти мене явно приревнували і починають викидати коники! Тропинка з аметистами кудись закотилась і я її тупо не можу знайти; а Конфетті із трохи затемними для мого аметистового царства вставками раптом спалахнули рожевим неперевершено глибоким блиском. знають, що я їх люблю, і все одно дуріють

Вс, 09/07/2017 - 11:15 #3319

Прикольно. Я видела танзанит в магазине.У тебя талант описывать чувства и украшения.  И мне он показался джинсовым .Освещение конечно имеет значение . Найдется. Я глазик после полета с 8 этажа нашла под балконом. А дома то найдется. 
Ревность страшная сила. Надо домового попросить)))))))).Поиграйлся и отдай. Говорят помогает  angry

Вс, 09/07/2017 - 11:33 #3320

перевертаю чашку...

Сб, 08/07/2017 - 22:15 #3321