Перші фото - наче шматки дендроагатів при сильному збільшенні Халцедони склали чудову гармонійну компанію з кремнієм! Я все думала про компаньонів до підвісу з кремнієм, придивлялася в сторону димчиків, а халцедони навіть на думку не спали Дякую, що показали
Мені також крони дерев на фоні зимового неба нагадують дендроагати Я придивлялася до димчатих кварців, але ті що є, виявилися занадто темними для мого камінчика, а от сірий халцедон приємно здивував. Рада, що фото було корисним і бажаю Вам підібрати гарних компаньйонів
Ой, как красиво, Юлечка... Минтики любимые... Скифии-то как они идут!!! Ты сегодня какая-то серьёзная... Согласна... Настроение совсем непреднрвогоднее... На улице слякотно и серо... Поэтому, пока не нарядила ёлку, приходится наряжать себя Так что я сегодня вместо новогодней ёлки, а вместо гирлянд - искусственные опальчики, лавандовые агатики и один голубенький кварц :
Спасибо, Мариночка! Стараюсь как могу :)) Забрала с НП Хэби, сразу натянула на пальчик - сижу любуюсь - у меня скоро косоглазие случится от оринговских красот - одним глазом в монитор (работу работать нада) - другим - на колечко...
Повеселили про гірлянди))) піду й собі щось одягну для покращення настрою в налаштування на складну роботу. Хоча, може будуть відволікати мене вогники мерехтливі? Кварц розкішний, і дуже круто заміксована вся кольорова гама!