Як же я мріяла, що у моєму Котигорошко буде особлива чорна перлина...і чарівники ту мрію втілили, навіть про те не знаючи)) Але ж, на те вони і чарівники І одразу знайшлася компанія, не зважаючи на норовливість особливої перлини)
Ого, які кольорові ігри Дійсно, незвичайна перлина, до того ж і пасує цій прикрасі. Вам пощастило, вітаю вас з чудовим оновленням скарбнички:) Дякую за гарні світлини, роздивдлялася усі! Немов маленька літотека від Орінго)))
Ларочка, вона фантастична, такі переливи та різнобарв'я, що перехоплює подих І компаній завдяки цьому одразу скільки назбиралось! Я так чекала на Котигорошко та мріяла, що вони будуть з кабошоном, бо є в мене дуже великий поціновувач цього персонажа, тож хотілося зробити йому такий сюрприз, але нажаль... хоча треба запитати у чарівників, може щось згодом начарують
Надеюсь, успею загрузить фото обновочки...без света постоянно(((((. Господи, дай нам сил и терпения, а пока красота, серебро и кабошоны спасут мир))) Жіноча сила - любов!Точно будуть ще))).
Очень красивый подвес! Такой нежный и сильный одновременно. Фото с хризантемой просто волшебное! С серёжечками очень хорошо смотрится. Поздравляю с обновочкой! Жду свою Силу в начале декабря.
Анечка, твой новенький подвесик какой-то особенно милый, наверно из-за сочетания камней Согласна, остановиться на одном невозможно) Я тоже пока только с подвесом, мой с хризоколлой. Мечтаю показать..