Нещодавно милувалася таким сердоліковим Стрільцем в каталозі)) Розкішна каблучка Саме сердоліків зараз чомусь дуууже захотілося) Мабуть, весна-красна навіює
Мені взагалі здається, що сердолік- то найкраща компанія для Стрільця. Такий же енергійний, позитивний, і трохи бешкетливий. Весна- однозначно навіює)))
Спасибо, Веточка Украшения достаточно скромные, но такие удобные и любимые А к стрижке, я уже давно привыкла, тем более, можно на другую сторону волосы носить - никто и не догадается))
Вааау!!! Юль, це неочікувано, невимовно круто й надзвичайно сміливо! Так незвично, але тобі дуже(!) дуже пасує! Згодна з Вєтою, зачіска забирає майже всю увагу на себе, хоча так воно й має напевно бути. А прикраси дуже вдало підкреслюють твою красу й неординарність! Шикарно! Не помічала раніше, як вдало Шипастики міксуються з Хаосом. Мені, здається, тепер теж ннада!
Дякую, Яночко Я аж зашарілася... Просто треба ж хоч іноді щось змінювати, тим більш зараз, коли життя перетворюється на якусь зимову сплячку та "режим глибокої заморозки"... А Шипастики - дуже круті!)) В них багато спільного з улюбленими Авангардами: зручні, невагомі, дуже гарно міксуються з багатьма прикрасами і на вушках надзвичайно ефектно виглядають