Таню, яке ж це диво - твоï срiблястi перли, а також разом у сетi Не можу намилуватися свiтлинами... Маю вже 3 Горiхових вiтки, але тепер потрiбна така ж сама, як у тебе))
Оленочко, дякую Цими сережками я захворіла після твоїх світлин, тільки ніяк не могла визначитися з якими саме перлинами їх бачу. Мріялося про лавандові, але Дракоші випередили Горіхову гілку, тож коли побачила варіант з сірими перлинами, то вже не встояла.
Таню, от що-що, а перли - то моя велика слабкість! Чи, може, навпаки? Бо силу перлів складно переоцінити! Вони всі - бездоганні природні створіння, стильні, благородні, розкішні! Я просто закохалася у цей вишуканий сет
Юля, дякую Перлів багато не буває і кожна перлинка наче мікрокосмос - унікальна та неповторна, дуже радію, що в Орінго з'являються перлинові прикраси на різні смаки
Какие фотографии!!!! Верба и жемчуг - вот это ход , беспроигрышный! Серый жемчуг пока остаётся мечтой, но надеюсь, когда - нибудь она осуществится Тань, Як завжди, все бездоганно!!!
Вєта, дякую Коли отримала сережки, поглянула на перлинки, то виникла асоціація з вербою. Вдома якраз стоїть весняний букет пухнастиків, тож пазл склався. Бажаю тобі зустріти свої сірі перлинки, вони такі хамелеони!
Танюша, твоя колекція перлинок чарівна Обожнюю всі образи з цими магічно прекрасними кулькамидоречі, для себе давно зауважила, що фотографувати таку тендітну і примхливу красу найкраще на чисто білому фоні і в похмуру погоду, тоді вони показують усі свої чари))