Сьогодні не тільки день мого рідного й улюбленого Ха , але як виявилося, я не знала - день народження Сергія Жадана - неймовірного, найталановитішого сучасника, чия пронизлива поезія стала для мене відкриттям і ковтком життєдайного, як ніколи раніше. Щаслива, що народилася в Харкові й дихаю одним повітрям із неймовірними харків'янами - Сергієм Жаданом та Орінго
Лєночко, як же мені подобається цей чарівний ювелірний малюнок : сонечко над рідним містом і легкий літній дощик! Ну і трохи мрій про майбутні подорожі, наприклад, до Барселони...
Насправді, сережки "Барселонські етюди" в цьому білосніжному білому, як і ланцюжок з крапельками, у мене асоціюються з бризками води від Дзеркального струменя і від фонтану за ним у сквері) Але мені подобається думка і одночасна мрія про Барселону, яку знаю, що теж полюблю)
До Дзеркального струменя ви підібрали ну просто ідеальний ланцюжок! Я закохалася у це поєднання І тепле цитринрве Сонце, наче обіцянка що все буде добре)))
Вітаю з днем міста для мене 23.08 це суто день Харкова, інші свята відходять на другий план. Слава Харкову, місту незламних та творчих людей