Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

А я сегодня в ....

Для комментирования войдите или зарегистрируйтесь
90232 постов / 0 новых

Ср, 13/09/2023 - 14:50 #88452

..з великої букви Ч! 
Юлечко, щиро радію, що ця краса потрапила саме до тебе! heart Перлина фантастична й неперевершена!  Як побачила каблучку в каталозі, аж застигла в німому захваті, правда й отямилась швидко - коли сторінку закрили Обожнюю свою Корону з білою перлиною, але наскільки ж сильно розкрився фентезійний дух прикраси саме з цим кольором!  Та ще й таке вдале поєднання з малечею. Надзвичайної краси каблучка! Щиро тебе вітаю, це - скарб!

Ср, 13/09/2023 - 19:12 #88453

Яночка, дякую!surprise От якось майже купила таку з білою перлинкою (бо обожнюю білі перли!), але щось мене тоді зупинило... І вже маю три каблучечки з білими перлинками. І одну із золотавою, і дві з лавандовими, і дві з чорними (хоча їх теж складно назвати чорними frown) Є ще мрія про каблучку із сірою, але до моїх сіроперлинних Дракош наче Лісова корона щось трохи не те... Вже схилялася замовити Корону із золотавою, але тут раптом таке диво! І не планувала зовсім, бо ще маю кілька замовлень в роботі... І тут - така краса!  І мій розмір! Ну хіба можливо встояти? 

Чт, 14/09/2023 - 22:42 #88454

/quote

Чт, 14/09/2023 - 11:54 #88455

Поєднання перлини з лабрадором. Історія магічного лісу cool
https://photo.oringo.com.ua/image/WLyt
https://photo.oringo.com.ua/image/WLys

Чт, 14/09/2023 - 18:53 #88456

Оооо... це магія!  Раптом забракло слів і повітря..
​Світлини гарнющі! Наче ілюстрації з книжки про чарівниць-фейрі Прикраси - захват, сет - фантастика! heart До появи цієї надзвичайної перлини, не знаю, хто як, а я б точно не подумала, що перли можна зміксувати з лабрадорами devil Вогонь, просто вогнище!  
До речі, вчора згадала інший твій підвіс (мій улюбленець серед форумських лабрадорових підвісів ). За тематикою вони з Короною теж класно зміксуються, а за кольором як? Цікаааво mail

Чт, 14/09/2023 - 20:05 #88457

Дякую, Яночкоsurprise Ти, мабуть, Хащу пригадала? Так, стилістично вони наче непогано міксуються, але в Хащі бірюзові відтінки лише по краях, і не завжди себе показують... А середина підвісу вся рожево-золотава.
Ось фото, щоправда, не дуже інформативне, бо освітлення ввечорі вкрай несприятливе frown, але загальну картину уявити можна :
https://photo.oringo.com.ua/image/WLMY

Чт, 14/09/2023 - 20:58 #88458

Ага, вона, красунечка!  В мене назви навіть своїх ексклюзивних прикрас не дуже в голові тримаютьсяfrown 
Згодна, з Арвен(?) таки краще. Хоча, от саме на фото з вечірнім освітленням, мені дуже подобається поєднання цих містичного синього та загадкового пурпуровогоМожна в якості медитації використовувати чи кольоро-терапії 

Чт, 14/09/2023 - 21:43 #88459

Здається, це не Арвен, а Ботанічний сад (але з Арвен є певна спорідненість, в мене подруга теж цей підвіс називає Арвен )
Також часто не можу пригадати назви своїх ексклюзивів frown Нещодавно ніяк не могла пригадати назву Бузькової колискової з чароїтом - думала, чи то Фіалкова ніч, чи то Лилові сутінки...mail

Чт, 14/09/2023 - 20:21 #88460

Юля, в такому магічному лісі хочеться блукати, роздивлятися все навкруги та намагатися почути його таємничі історії heart
Лабрадор додав загадковості, а з Хащами, як на мене, тож суцільна Дивовижа 

Чт, 14/09/2023 - 21:48 #88461

Танюшо, дякуюsurprise Ще не знаю, чи буду їх носити разом, може, для Хащі краще буде замовити аналогічну каблучку з лавандовою чи золотавою перлинкою... indecision Але сама форма й суть цих прикрас дуже гарно потоваришували))