Танюшо, яка атмосферна краса! А я все ніяк не вирішу, з яким камінчиком хочу цю каблучку... Хочеться чогось затишного та теплого. Твій сердолік - саме з таких)
Яке чудове поєднання сонечок "Світил" з місяцем у "Жіночій силі" А каблучка ну надзвичайно затишна - не розумію, чому я досі на неї не зважилася... Із світлим сердоліком виглядає дуже теплою та осінньою.
Дякую Каблучку замовила в тому році восени, коли знов читала книгу Желязни, тож і вставку - жовтий халцедон обрала за настроєм. Бажаю і Вам таки зважитися, бо вона надзвичайно атмосферна та затишна.
Красивий теплий сет вийшов у Вас! А я влітку не встояла перед зеленкуватими сапфіринами й замовила з ними каблучку й сережки. Незвичайні голубі світила й бірюзовий повний місяць виявилися напрочуд красивими в цих прикрасах
Красивий теплий сет вийшов у Вас! А я влітку не встояла перед зеленкуватими сапфіринами й замовила з ними каблучку й сережки. Незвичайні голубі світила й бірюзовий повний місяць виявилися напрочуд красивими в цих прикрасах