Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

А я сегодня в ....

Для комментирования войдите или зарегистрируйтесь
90232 постов / 0 новых

Ср, 25/10/2023 - 18:20 #88902

Дякую!surprise Маю дуже складні відносини з рожевими відтінками, тому родоніт був вибраний скоріше чорний, ніж рожевий)) Каблучку обожнюю - дуже зручна та приємна, і замовила б ще з іншими камінчиками, але наразі вона не доступна, то ж радію тому, що маю)) А троянди - це одвічна спокуса! frown 

Ср, 25/10/2023 - 20:09 #88903

У компанії з іншими прикрасами чорне на рожевому родоніті виглядає як частинка пазлу. Хоча придивляюсь більше до рожевих родонітів)), Ваш варіант подобаєтьсяsurprise А сережки- асіметрія? Одна пусети, а друга довга на гачку? І обидві троянди. Який яскравий образ Ви склали, Юлія!heart

Ср, 25/10/2023 - 20:21 #88904

Дякую! surprise Саме так!  Одна - пусета з рожевою вставкою, інша - гачок з чорною трояндою) Родоніт усе об'єднав 

Чт, 26/10/2023 - 14:18 #88906

Юля, вітаю з Дельфінчиком, він такий класний, як живий!cheeky
 Перлинка в ньому просто унікальна: завдякі їй вийшла така витончена та ідеальна прикраса,
у вигляді неперевершенного жителя морського світу. 
Він, як нагадування про море та тепло, мир та щастя. Хай дарить Вам натхнення та веде до успіху !

Чт, 26/10/2023 - 16:43 #88907

Дякую, Світланоsurprise Сподіваюся, мій новий друг принесе мені чимало втіхи і ми з ним разом дочекаємося миру - а вже потім, звісно, й моря 

Чт, 26/10/2023 - 15:07 #88908

Радію що таки дельфін потрапив в Ваші люблячі ручки, бо коли не побачила в каталозі сподівалася що таки саме Ви не встояли Він однозначно створений для Вас. сюрприз

Чт, 26/10/2023 - 16:45 #88909

Дякую!surprise heart Виявляється, за нашу зустріч багато хто вболівав angry Отже, мабуть, колективне побажання спрацювало! 

Чт, 26/10/2023 - 15:08 #88910

Оооооцеее я розумію - порція краси!  Грифон з рожевим топазом феєричний. А дельфін! Ох, які фактури і ця мордочка-перлинка.  Він досконалий!  До речі, на фото в каталозі, здавався, більш масивним і може тому не дуже універсальним, а в житті в нього ще і розмір ідеальний.  От впевнена, буде Дельфінчик гуляти доволі часто 
Юлечко, щиро вітаю з фантастичними створіннями, вони прекрасні heart

Чт, 26/10/2023 - 16:58 #88911

Яночко, дякую!surprise От не встояла я перед рожевою вісімкою)) Дуже гарно розкривається камінчик! Нажаль, похмура погода - завжди перешкода для гарних світлин, навіть малесенької частинки реального кольору не вдалося зловити   Але й п'ятірочки - дуже милі!  Мабуть Лаконіка стане моєю улюбленою моделлю для цього розміру)) 
А Дельфін - взагалі наживо вразив надзвичайно! heart Дійсно, боялася, що буде завеликий і складний... А насправді - він ідеальний! А яка фактура  Спинка - наче шовкова) Але найбільш мене вразило дихальце на голівці - ота манюсенька дірочка, крізь яку дельфіни дихають та навіть пускають фонтанчиків подібно до китів... Така природна схожість - це щось неймовірне!