Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

А я сегодня в ....

Для комментирования войдите или зарегистрируйтесь
90262 постов / 0 новых

Пнд, 13/11/2023 - 14:18 #89082

Дякую, дівчата! Вірш неймовірний, Юль, вдячна, що поділилася heart

Пнд, 13/11/2023 - 16:34 #89083

Аню, камінець для каблучки - пряме відображення сутності  Як класно Фунцалун вступає в симбіоз з різними прикрасами і всюди почувається так, наче там і був.
Ексклюзивний підвіс попав до поціновувача Карпат, тож хай надихає на нові подорожі та пригоди surprise 

Вс, 12/11/2023 - 22:26 #89084

Потомствинна ясновидиця Юлія і кіт Кузьма angry
https://photo.oringo.com.ua/image/WLUR
https://photo.oringo.com.ua/image/WLUj

Вс, 12/11/2023 - 22:32 #89085

Який Мурмурчик...які оченята...він точно чекає на смаколики . Перламутр - казка! На цьому тижні ексклюзивні прикраси були шикарні!

Вс, 12/11/2023 - 23:12 #89086

Дякую, Анюsurprise Кузя - до нас приблудився, і ми не встояли)) Вирішили, де два - там і три... Ну такий вже розумник! Ніхто його ні до чого не привчав - сам все второпав, ще за іншими нашими котами приглядує - може за кимось треба прибрати, чи когось відшукати, покликати... Справжній помічник і ватажок!  І таки точно чекає на смаколики, бо фото зроблене під час застілля 
А до перламутру щось я дуже не байдужа...  Навіть ризикнула на каблучку сумнівного розміру... Але я останнім часом дуже схудла, тому 16,5 мм виявилися ідеальними))
Вже втретє намагаюся написати комплементарний коментар до твого попереднього посту - і чомусь не виходить 

Пнд, 13/11/2023 - 01:10 #89087

Які ви молодці, Кузя дуже милий!У моєї близької подруги 4 котика, я завжди кажу, що нарешті вона зібрала всі свої субособистості
дякую за комент, пішла дивитися твій альбом, бо розум з тигриком не пам'ятаю frown,  а от сердоліки твої перед очима всі.До речі теж планую носити сережки-фенікси з каблучкою "Метаморфози",дякую за ідею!

Пнд, 13/11/2023 - 01:23 #89088

В моєму альбомі - чорт ногу зломить!frown Ось мій підвіс, освітлення ввечорі погане, складно зловити ракурс, щоб було максимальне враження, але загальна суть зрозуміла)
https://photo.oringo.com.ua/image/WLU1

Пнд, 13/11/2023 - 14:24 #89089

Хочу зазначити, що ти давно його не одягала, але я знайшла!Ще раз передивилася сердоліки,яка неймовірна палітра, зрозуміла, що хочу знов твоїх Феніксів...Благаюколи їх одягаеш, обов'язково світлину на форум...я готова на них дивитися кожен день, на жаль, з тих часів не було ніжних блакитний сапфірінів, скільки я не полювала в літотеці.
Я зробила підвіс Жіноча сила сапфірін+сердоліки, красиво,...але...мрію мати копію твоїх унікальних сережок heart.

Пнд, 13/11/2023 - 19:30 #89090

О, я взагалі усіх своїх тигриків ношу доволі часто, минулого тижня їх майже не знімала , але якось не було настрою їх фотографувати...  Нажаль, вдома зараз освітлення кепське для світлин, а на вулиці буваю останнім часом лише тільки ввечері - і теж вже темно  
Але Феніксів урочисто обіцяю показувати щоразу, як вони вирішать зі мною політати! 

Пнд, 13/11/2023 - 12:44 #89091

Юля, ти красуня! і прекраси так вдало це підкреслюютьcheeky і не тільки красу, а й містичну загадковість

Якби був мій розмір у цієї ніжнючої каблучки, точно б не встоялаcool (підкажи як схуднути, бо в мене можливий успіх тільки в зворотньому напрямкухоча, чесно кажучи, я в цей раз також себе не образилаcool

Ну а котик - взагалі без конкуренції!cheeky котики то любов на все життяheart