З Новим роком всю Орінго-спільноту! Дякую за віртуальну підтримку, за красу і світлом, яким ділитися та надихаєте, навіть, коли бракує слів написати відповідь, ваші "промінчики" торкаються серця Всім миру, добра, теплоти, віри та надії у світле!
Танюшо, твої новорічні красені так чудово перегукуються і в дизайні, і в кришталевих напівпрозорих камінчиках. Їм личить зимова святкова атмосфера! З Новим роком!
Оленочко, дякую Якось раніше ніколи не бачила на собі Віфлеєм та навіть не думала, які б хотіла в нього вставки. Побачила варіант в новинах з аметистами і наче відчула в них святковий подих Різдва, а потім дуже влучно потрапила на сайт
Таню, яка ніжна компанія! Зелені аметисти - розкішні, шляхетні й дуже витончені І як вони гарно поєдналися із кабошончиком у каблучці! Це той самий "сором'язливий" лабродор? Довершене, святкове й напрочуд гармонійне поєднання!
Юленька, щиро дякую Справді неймовірні камінчики, мабуть, з них і почнеться моя хвиля зеленого (хоча маю Папороті та каблучку Весна з зеленими цирконами, але рідко їх вигулюю), тож не витримала і замовила ще й рідну каблучку до пари. В каблучці саме той лабрадор, що чудово товаришує з іншими камінчиками, завдяки своєму невибагливому характеру.
Дякую! Настравді, новорічна ніч пройшла дуже вдало: тихо, спокійно, у чарівній і навіть трохи романтичній обстановці... Це - головне моє новорічне диво, бо останнім часом новорічні свята в мене перетворилися на жах - то все було надто нервово, то хтось з близьких хворів, то взагалі когось ховали , то сиділи в темряві й без опалення ... Дуже сподіваюся, що цей рік нарешті принесе омріяний спокій та злагоду!
З Новим роком! Юля, не припиняю захоплюватися твоєю стильною зачіскою Милуюся твоїм Драконячим сетом, його фактурністю, лініями і тим, як же він тобі пасує
Дякую, Танюшо! І тебе з Новим роком! Зачіскою трохи шокувала колег на корпоративі (бо не бачили ж мене майже два роки) І щось мене останнім часом захопили в полон всілякі блакитні й сині камінчики - це теж геть на мене не схоже Отже, обставини неабияк змінюють наші смаки, вподобання, стиль і навіть характер...