Лєно, дякую! Чесно, кажучи, дуууже кортіло купити всі три підвіси Бо вони всі були карколомні! Втім, мріяла вже давно про мінімалістичний, універсальний та компактний із великою білою перлиною. Бо попри всю красу Горішка, Таємниці перлів та П'єро - вони досить зобов'язливі та диктують певний стиль... Та все одно, мріятиму про повторення тих двох, що вирішила цього разу пропустити (і дуже зрадію, якщо побачу їх серед авторських!). Не шкодую, бо можливо, вони теж були чиєюсь мрією
Так, літаюча тарілка - моя мрія. :)) Але ви праві: вони всі неймовірні. Цього стилю з перлами дуже невистачало Орінго.
Дякую, Таню Як довго я мріяла про такий лаконічний підвіс із перлинкою! І вже сварила себе, що вчасно не придбала "Принцессу" (чи то "Перлинку" - вже не пам'ятаю, як його назва, де просто перлинка на петельці) Гадала, що колись пізніше ще встигну... А ось лише тепер заспокоїлась! Та ще й 2 в 1 - бінго!
Чудова дата! І в мене перша думка була: це, мабуть, Іра з іншого акаунту Гранати - завжди королівські, величні та неперевершені! Не часто їх ношу, але якщо накриє - то ховайтесь! Складно протистояти їхній шаленій енергетиці та харизмі
Вітаю із чарівними сережками! А я на них не встигла... Але насправді надто довго думала, бо навіть із гарпуном 4 мм мої аналогічні пусети сидять не ідеально... Втім, такі гарні перлинки, що, може, й варто було поступитися комфортом та вмовити себе на заглушки