Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Як сприймати світ по-філософськи через призму невдач.

Вс, 05/10/2014 - 17:17 #1

Як сприймати світ по-філософськи через призму невдач.

Якщо хтось пам"ятає чудовий французьки фільм "Невезучі" з неперевершеним П"єром Рішаром в головній ролі, то я його жіночий варіант. Скільки себе пам"ятаю мені завжди в житті нещастило, коли в школі роздавали цукерки з приводу свята і де б я не стояла в черзі, але цукерки якраз закінчувались переді мною. Якщо я купую зонт, то серед всіх новеньких і запакованих мені обов"язково попадеться зламаний чи бракований. Якщо я приходжу в кафе, то муха в супі,  чи волосина в лазан"ї  буде саме в моїй тарілці, якщо їду в далеку подорож на автобусі, то здогадайтесь чиє крісло з цілого автобуса буде не розкладатись до сну, здогадались? 

Під час мого виступу на сцені пропав звук,  під час збору крові саме у мене у вені зламалась голка, під час видалення кутнього молочного зуба мені вирвали не 4-ий хворий, а 5-ий запломбований. Пам"ятаю як в студентські часи мені потрібно було  зробити зондування шлунку і в корпусі було 2 лікарі один лікар (молодий) робив цей процес безболісно, а на іншого лікаря (похилго віку)говорили "живодер", настрахана розповідями заходжу в кабінет, віддаю ліки, бачу сидить молодий, говорить сідайте на кушетку, ну думаю все добре, пронесло. І тільки я сіла, заходить інший лікар ("живодер") і молодий йому каже: моя зміна закінчилась, ось ваша пацієнтка, було дуже боляче, не було чим дихати, сльзи лились рікою, проте біль тривав не більше 1 хв,  але, нічого, пережила, після таких випадків думаєш, що вже нічого не страшно. До речі, цю історію розповідали з уст в уста мої студентські друзі, і з їх уст це звучало дуже весело, проте я не ображалась, що вони сміються над моїми невдачами, бо є така народна мудрість"Краще хай над тобою сміються, ніж плачуть" :)  

Такі  незначні невдачі в житті дуже загартовують. Останній варіант моєї невезучості це похід до дуже хваленого  та розрекламованого стоматолога в нашому місті,  після візиту до лікаря перший час все було добре, але з часом зуб став боліти, рентген показує, що все в порядку і зуб полікований добре, проте він болить, хоча він і без нерва, що в принципі бути не може, бо зуби без нерва не болять взагалі, також розчарувала покупка нового запакованого полотенця з затяжкою та діркою в одному супермаркеті, та маєчки з діркою під рукою в іншому, та невесела знахідка 3-ьох шматків скла в консервованому лечо.

Життєві, хоч і незначні невдачі навчили мене ставитись до життя по-філософськи, а серед друзів я стала справжнім експертом  яке кафе, лікарню чи  магазин краще не відвудувати,  і який товар не купувати. Все в житті я сприймаю з почуттям гумору не втрачаючи оптимізму, і завжди щиро сміюсь над своїми незначними невдачами. 

Вс, 05/10/2014 - 17:29 #2

Возможно ваши полосы жизни очень широкие и скоро начнется широкая белая полоса. Даже не могла подумать, что фильм "Невезучие" документальный. Пусть вас никогда не оставляет оптимизм и ваше чувство юмора! цветочек

Вс, 05/10/2014 - 17:31 #3

Цікава історія! Читала із великим задоволенням! Хочу вірити,що всі негаразди та неприємні ситуації у Вашому житті ,більше не повторяться. Хоча, як говорять, в усьому треба знайти позитив,що Ви і робите,ставши справжнім експертом по багатьох питаннях нашого непростого життя!тридэ

А що стосується гумору,то куди ж без нього, він дійсно завжди добрий порадник у любій ситуації! хитрость

Хай Вам щастить!!! Щиро Вам цього бажаю!!!любовьцветочек

Вс, 05/10/2014 - 17:32 #4

Правильно! Лучше учиться на мелочах, чем ждать, когда тебя жизнь лбом о стенку стукнет! Как раз на мелочах учиться труднее всего. Удачи вам!
 

Вс, 05/10/2014 - 17:45 #5

Дякую дівчата, в дитинстві всі ті постійні невдачі, що зі мною траплялось я сприймала дуже болісно, а з віком ці невдачі  допомогли розвинути неабияке почуття гумору та перестати зациклюватись на незначних проблемах, адже життя дуже різнобарвне і треба його сприймати через призму позитиву.

Вс, 05/10/2014 - 18:06 #6

Забула ще додати, що в дитинстві у мене був двосторонній отит, і по сусідству жила мамина накраща подруга вона була медиком, у неї не було дітей, вона мене любила як рідну і зашкодити навмисне не могла, вона порекомендувала закапати вуха  краплями, мама так і зробила, ці краплі були доволі нешкідливі, але мама побачила, що мені ставало все гірше і викликала швидку. Лікар зі швидкої сказала, що якби вони приїхали на півгодини пізніше то я могла б назавжди втратити слух, чомусь ці краплі в моємі організмі викликали непередбачувану реакцію, хоча були доволі нешкідливі, напевно через алергійну реакцію . Тому деякі невдачі в моєму житті завершувались дуже позитивно.

Вс, 05/10/2014 - 18:35 #7

про темну полосу все зрозуміло, а як ви використовуєте цю свою чудову здатність? для розвитку яких інших якостей вам це дано??

Вс, 05/10/2014 - 19:39 #8

Я б не назвала це чудовою здатністю, навпаки колись думала чому мені весь так перманентно нещастить, на щастя мої невдачі незначні, деяким людям життя посилає тяжчі випробування. Завдяки цим невдачам я стала дуже обережною абсолютно у всьому,  наприклад я дуже рада, що куплену мною консерву з лечо(можу в лс назвати вирбника) відкрила саме я, а не чоловік, бо він міг би поранити собі стравохід, бо їсть все з банок не дивлячись, а я перед тим, як щось їсти передивлюсь і перекопаю все дуже прискіпливо, бо як я вже писала дуже часто знаходжу неприємні знахідки в їжі. Наприклад історія коли під час мого виступу пропав звук мене не дуже засмутила, бо я закінчила виступ без мікрофону(це був уривок з п"еси), не зірвавши голос, і я продовжувала тренуватись голосно розмовляти і зараз у мене добре поставлений голос. Також ця моя обережність допомогла врятувати собі життя втечею під час нападу  (не дуже хотілося писати про це, але так вже і бути напишу), бо коли з тобою часто трапляються якісь негативні події, то ти хоч і абстрагуєшся від негативу, але підсвідомо розумієш що щось може трапитись і наперед себе вже оберігаєш від певних подій, мені допомогло те, що я вкусила нападника за руку, вирвалась і втікла, отримала лише переляк,   пізінше я чула , що в тому ж місці схожий по опису чоловік напав на іншу людину. Ну а мої перипетії з лікарями навчили мене прискіпливіше ставитись до вибору лікаря. Ну а полотенце з затяжкою та майка з діркою навчили, що краще в певних супермаркетах не купувати товари попередньо не перевіривши їх на якість( на жаль вони були запаковані і про їх якість я не могла судити по упаковці, бо розпаковувати товар там заборонено). Місяць тому перед поїздкою на море(за півгодини до виїзду я зламала зуб), але на щастя не зважаючь на це зуб не болів, і я поїхала у відпустку, після повернення відразу пішла до стоматолога, і все дуже легко обійшлось. На деякі події я вже просто не звертаю увагу, деякі події, які б інших людей ввели в паніку для мене норма. Також була дуже комічна ситуація, коли серед білого дня, в центрі міста, якийсь дивний молодий чоловік схопив мене за сумку і почав до себе тягнути з метою викрадення, я як закричу своїм добре поставленим голосом: "Віддай!", він злякався, відпустив сумку і втік. Отак і викручуюсь:)

Вс, 05/10/2014 - 19:47 #9

здорово!! ви можете вижити там и в тих ситуаціях, де звичайна людина обовязково втрапить в халепу. !! впевненеа, вас готують до чогось дуже вагрного і важливо, тому ща такі люди нині рідкість!! Вітаю, ви маєте чудову інтуіцію!!! 

Вс, 05/10/2014 - 19:38 #10

А у меня возник вопрос, с Оринго у Вас тоже какие-то приключения случались?

Вс, 05/10/2014 - 20:32 #11

Ні, ніколи, з "Орінго " у мене ніколи ніяких цікавих історій позитивних чи негативних не траплялось, напевно через те, що тут  працюють компетентні люди та представлений якісний товар.