Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

яйце з сиром запечене

Пт, 17/08/2018 - 14:43 #1

яйце з сиром запечене

Потрібно швидко, недорого і ситно поїсти? В цьому випадку виручить яйце. 
Його можна варити декількома способами. Рептів зі смаженим яйцем набагато більще (ех, а ще й із запашною шкварочкою).
Я ж пропоную рецепт запеченого яйця із сиром.
Для приготування нам потрібно 2 яйця і грам 50 твердого сиру. Братванку застеляємо пергаментним папером. Включаємо духовку на 200 градусів.
01aa7bec8595fbff508e9e43f0d9f45c.md.jpg
Відділяємо білки від жовтків. Буде зручнішим кожен жовток помістити в окрему ємність. Білки збиваємо з щіпкою солі.
c69d47731440515a06158e151a3eb5b9.md.jpg
До білкової піни додаємо трібно потертий сир, акуратно вимішуємо.
b97cdb57fbbdf6e10b60c3154cea898f.md.jpg
Ложкою формуємо дві "хмарки", робимо заглиблення посередині, братванку ставимо на 3 хв в духовку.
c1fcec1b7df9ae4791e438600fe204da.md.jpg
За цей час "хмарки" дещо збільшаться в об'ємі і зарум'яніють. Дістаємо братванку, виливаємо в заглиблення жовтки, і знову в духовку на 3-5 хвилин, залежить наскільки м'який жовток ви любите.
Подавайте страву з овочами і тостами.
a0072bfc76cb1eb5b32e08a741ae7bb5.md.jpg
Смачного!
 

Пт, 17/08/2018 - 15:06 #2

Очень интересный рецепт ! Люблю блюда из яиц , часто практикую некоторые из них от Джеймса Оливера ! В инете очень много видео с его рецептами .
Уже иду готовить ! Спасибо !angry

Пт, 17/08/2018 - 18:15 #3

Дуже сподіваюсь, що вам сподобається) Дякую, що завітали!

Пт, 17/08/2018 - 17:37 #4

Дуже незвично та захоплююче!

Пт, 17/08/2018 - 18:26 #5

І насправді дуже просто cool

Пт, 17/08/2018 - 17:56 #6

Дуже оригінально! І при цьому швидко, просто і доступно! Обов'язково спробую! Удачі Вам у конкурсі!surprise

Пт, 17/08/2018 - 18:27 #7

Спробуйте обов'язково! Дякую! 

Пт, 17/08/2018 - 18:24 #8

Очень интересный рецепт, не встречала еще такого.

Пт, 17/08/2018 - 18:35 #9

Побачила його на якомусь кулінарному форумі і взяла на замітку. Виручає, коли потрібно щось дуже швидко приготувати. Хоча, якщо розібратись, практично яєчня- глазунья. Звичайно, по смаку трохи відрізняється і менш шкідлива (бо не смажеться).

Пт, 17/08/2018 - 20:35 #10

Очень необычно и в тоже время несложно, и отличный завтрак! Особенно для поклонников ПП. 
​​​​​​Спасибо, что поделились ценным знанием! 

Сб, 18/08/2018 - 09:39 #11

Деякий час пробувала дотримуватись правильного харчування, тоді цим рецептом користувалась частіше. На жаль, надовго мене не вистачало.