Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Затишний костюм і трішки сонця - моя універсальна осінь

Сб, 03/08/2019 - 19:00 #1

Затишний костюм і трішки сонця - моя універсальна осінь

Про сучасну моду все частіше можна впевнено сказати лише, одне - вона різна. Як на мене це чудово. Адже в шаленому темпі сучасного життя так непросто усе встигнути, а найголовніше, що треба встигнути, це радіти, правда ж? Мода, яка дозволяє таким різним жінкам бути собою мені до смаку. Отож цей look про комфорт із врахуванням модних тенденцій.

Я спробувала придумати  універсальний образ, з яким жінка може:
1) працювати в офісі
2) зустрітися із  подругою у сусідньому кафе
3) не розгубитися, якщо хтось несподівано запросить у пафосний ресторан
4) почуватися в гармонії із богемною тусовкою нової арт-виставки
5) зайти до старовинного костелу, помилуватися візерунками вітражів
6) комфортно прогулятися осіннім парком, шелестіти опалим листям і радіти життю
і головне, для нас, орінголюбительок:
7) носити БАГАТО красивих прикрас і не боятися що їх забагато для конкретної ситуації

отож загалом:

8) дозволити собі розкіш БУТИ РІЗНОЮ і завжди СПРАВЖНЬОЮ

Із таким завданням я вирішила впоратися за допомогою якісних і цікавих базових речей. Це дуже зручно, вибрати замість вигадливого дизайну простоту прямих ліній, і природніх відтінків,  і обіграти їх за допомогою багатства фактур і різномантних дрібних деталей (дрібних деталей? О! Це просто таки свято на просторах каталогу ОРІНГО))).

Для цього образу осені 2019 використано:
1) костюм із поясом із колекції Givenchy (тут зразу декілька модних тенденцій - широкі акцентовані плечі, підкреслена поясом талія, вільні костюмні штани і клітинка, яка не покидає подіумів уже декілька сезонів),
2) коричневу сумочку-саквояж із колекції Mango (чітка форма доречніша в діловому образі ніж гостромодні "сумки-торбинки", водночас ретро-нотки у формі (привіт 70-ті, ваш вихід) і довгий ремінець додають романтики, грайливості і деякої розслабленості)
3) туфлі Mango гірчичного забарвлення (вирішила додати до загального бежево-коричневого образу трішечки сонячного настрою, а ще ж гострий носик зараз в тренді (поряд із квадратним), а стійкий широкий квадратний каблук це не лише модно, а й ще дуже зручно; а деревний візерунок на каблуках так чудово поєднується із текстурами прикрас орінго, що просто ммм)
4) велику коричневу хустину  Mango із візерунком "рептилія" (анімалістичні принти усе ще дуже модні, а шовкова хустина це практичний і універсальний аксесуар, можна утеплити шию, можна накинути на голову, можна зав'язати кокетливим бантом, можна накинути на плечі і надіти поверх пояс, а можна  використати як пояс)
 5) ланцюжок "Бумеранги" із підвісом Загадка з жовтим хальцедоном (геометрична кутастість роблять прикраси базовими і універсальними, "деревна" текстура поверхонь повторює таку в інших елементах образу, колір кабошона підтримує забарвлення туфель)

6) ланцюжок "4 стихії" (декілька ланцюжків уже другий сезон не є екстравагантністю, а модою, а ще якщо "4 стихії" надіти в 3 оберти на руку, вони стають розкішним богемним браслетом)

7) каблучка Форма на одну руку (знову лаконізм форми, даруйте за тавтологію, і цікава текстура)
7) на іншій руці комбінація із каблучок "Тропинка", "Бусинка (1-2 шт)" , Маленький бумеранг (1-2 шт) на одному пальці, або на різних (усі каблучки, прості, лаконічні, легко поєднуются між собою і вдало доповнюють образ, + легко можна зняти щось при бажанні, покрутити в руці і "переселити" на інший палець, часом так приємно "гратися" різними комбінаціями)
8) сережки Сафарі 2 (лаконічні, універсальні і водночас цікаві за рахунок незвичної текстури і камінців)

9) бонус (хіба передбачливій леді буде складно сховати в сумочці сховати маленьку орінго-коробочку?)- розкішні сережки  Лакота (доповнюємо і посилюємо бохо-елемети класичного образу і додаємо розслабленої романтики).

Ото й усе! Тепер можна вирушати на на САФАРІ по СТЕЖКАХ кам"яних джунглів мегаполісу щоб колекціонувати НАМИСТИНКИ яскравих вражень і нехай будь-яка ФОРМА праці СТИХІЙНО повертається БУМЕРАНГАМИ великих і МАЛИХ успіхів, ми знаємо, що нам під силу розгадати будь-яку ЗАГАДКУ)))

8e2432bc8d9efd8f3631d282e91fb22e.md.jpg

Вс, 04/08/2019 - 19:10 #2

Цікаво і стильно :) Гарний костюм, навідь ці дивакуваті плечі мені подобаються :) І сумочка  - дуже цікава :)

Вс, 04/08/2019 - 20:19 #3

Сумочка в мене є дуже схожа - така ж форма і довга ручка, тільки маленької ручки немає. Зручна і в багатьох різностильових образах доречна.
А плечі мені сподобалися саме в такій інтерпритації модної тенденції. Широкоплечі піджаки із силуетом "перевернутий трикутник" мене спантеличують, не знаю як їх носити.
А тут є якась ніжна беззахисність, неначе складені за синою крила старанно заховані, але трішечки стирчать)))
 

Вс, 04/08/2019 - 20:08 #4

 А мені особливо сподобались яскраві жовті акценти  - туфлі і халцедони!

Вс, 04/08/2019 - 21:05 #5

Раніше геть не любила жовтий колір у одязі, зовсім. Він здавався мені дивним, таким "курчатковим" і загало було багато кольорів, яких я уникала.
І лише захоплення манікюром принесло розуміння, що більшість "не моїх" кольорів можна полюбити, якщо підібрати правильний відтінок. Неоновий жовтий не носитиму зроду, а от солом'яні, гірчичні, або медові тони тепер дуже люблю. Прикрас із жовтим хальцедоном іще не маю (хоч дуже хочу), а теплі золотисті відтінки цитринів ношу із величезною радістю.

Пнд, 05/08/2019 - 10:40 #6

Приємне  м'яке поєднання кольорів мені до душі!
Звернула увагу, що Ви полюбляєте беж у одязіindecision 

Пнд, 05/08/2019 - 12:19 #7

Загалом найбільше люблю зелений, практично всіх варіантах відтінків.
А беж подобається тим, що гармонійно поєднується практично з усім (вдала заміна білого при моїй не дуже контрастній зовнішності).

Втр, 06/08/2019 - 00:52 #8

Я теж люблю зелені кольори і їх віддтінки. Згадала, що колись розповідала моя начальниця на роботі про свою сусідку. Та казала: "Гарне платтячко! Аби ДЗЕЛЕНЕ!"angry

Пнд, 05/08/2019 - 21:57 #9

Больше всего в подборке мне нравится сама модель frown А на втором месте яркие аксессуары 

Пнд, 05/08/2019 - 22:15 #10

Ну в мене не такий ефектний тип зовнішності, але з цими аксесуарами образ мав би все-одно вийти нічогеньким

Пнд, 05/08/2019 - 22:46 #11

Согласна! Ещё плечи такие нравятся