Доброго дня. Мій перший допис. Привід? Отриманий подарунок в розіграші прикрас "Срібної Мрії - 2020". Найголовніше: ДЯКУЮ команді Орінго за подарунок, а також за їхню творчість. Ваші вироби завжди радують і надихають. "Зроблено з любов`ю" - це про ваші творіння. Підвіс "Прадавній оберіг" мені дуже сподобався під час голосування. І можете уявити моє здивування, коли 22.09. я зайшовши на сайт Орінгом саме для того, щоб його замовити, прочитала повідомлення від 04.09., про те що "омріяний" виріб вже чекає на мене. Я не могла в це повірити. Написала. Отримала подарунок. Відкрила. Взяла до рук... недовгим було моє щастя. Дочка побачила і все... очі заблищали, обіцяла вчитися, добре поводитися і т.д. Одягає часто. Я дивлюсь і тішуся. ЧУДОВИЙ виріб. Підходить під різні образи. ДЯКУЮ Орінго і за виріб, і за чемну дитину.
Все чудово!!! Вітаю Вас із таким розкішним подарунком!!! Але одне НО.... Прикраси Орінго і слово"виріб" ніяк несумісні. В Оринго не має виробів. В Оринго є тільки прикраси!!!
Ирочка, супер! Я и забыла об этой твоей красоте)). Чудесное сочетание камешков, и так с меланжевостью гольфика сочетаются! Мармеладные карнеольчики прекрасны, хочется и себе. Может когда еще появятся