Наталочка, яка свіжість і прохолода відчувається у твоїх фото, дійсно наче солоний бриз на березі моря Фантастичні камені і неймовірне поєднання прикрас, обожнюю твоє фантазійне бачення сетів Намасте сягає глибини душевного спокою, ідеальний варіант
Ларочка, дякую так, дійсно, якщо ми не можемо піти до моря, то море само іде до нас у вигляді коштовних блакитних камінців, чаруючих перлів та хвиль срібла А Намасте - це любов! Раніше взагалі чомусь його для себе не розглядала, але доля сама нас звела, а це означає, що настав його час, і тепер у мого душевного спокою є особистий страж
Дякую Вам неймовірно ще й те, що всі ці скарби припливли до мене зовсім нещодавно, а це означає, що життя триває, і автоматично робить їх моїми добрими талісманами а у Намасте - чарівний топаз Лондон Блю
Блин, Наташа, глаза разбегаются.. Нравится всё.. Намасте это вообще взрыв мозга какой-то.. Это ж надо так повезти с камешком! У меня обычно бирюзовый цирконии и тоже симпатично смотрится, а тут... Слов нет... Рыбки с золотом... Белый жемчуг... Ключик.. Татушечка... (и почему я отказалась от такого подарка - теперь локти кусаю). Короче - пошла смотреть на твоих Кадуцеев... В который раз...
"Хай буде весна..." - крутиться в голові. Ця зелень неймовірно прекрасна, шалено зелена (Скарлетт точно носила хризопрази), а напівпрозорість у променях світла - заворожує і водночас заспокоює. З надією на мирні весни, мабуть так )))Фото - не вдалося додати традиційним шляхом