Зебри. З першого погляду в фотохості, а потім з першого погляду в реалі я у захваті від цих істот в сріблі! Ідеально (на мій погляд) підходить до цього слайду Фарсида (на назву та історію цих прикрас уваги не звертаю). Фактура та форма....ммммм...- досконале поєднання. Та подвійно мені пощастило, що саме на Фарсиду із наявності я вже "облизувалась" довгий час, і саме з пьюресками. Як же ж я таке люблю: в голові, побачивши цей слайд, миттєво склався сет! Також личать Зебрам Week , але з Фарсидою то
Ірочко, як же гарно! Я теж навколо Фарсиди круги давно нарізала - зайду позітхаю: ну гарні ж, ну хотіла ж давно, ну бери, от шо тобі заважає?? Тепер бачу що і дуже радію, що врешті сережки потрапили до тебе. Бо ідеальне на всі сто відсотків поєднання!
Давно не выглядывало солнышко и дожди вносят в настроение оттенки грусти(не говоря уже о более глобальных "радостях повседневности"), но краски осени прекрасны, глаза горели от насыщенности цветов, не смогла выбрать одно фото, поэтому рука и гарнитур один,а куст невесты (в простонародье) с разных сторон)).