Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Правила участі у творчому конкурсі "Срібна Мрія – 2022"

Сб, 26/03/2022 - 15:41 #1

Правила участі у творчому конкурсі "Срібна Мрія – 2022"

Особливості десятого сезону конкурсу «Срібна Мрія»:

Десятий, ювілейний сезон отримує назву «Паростки перемоги» - ми віримо, що ця назва виявиться символічною!

 

Приймаються ескізи на будь-яку тематику – ви можете як малювати свої мирні мрії, так і рефлексувати з приводу війни. Також цей конкурс стане творчим нагадуванням про самі страшні і темні часи... Плануємо зробити для наших закордонних друзів хроніки мрій з перекладом. 

 

Також урочисто обіцяємо, що сувенір з вказівкою, куди та як треба йти російському військовому кораблю, в Орінго буде створений і без конкурсу!  Можна не малювати. улыбка

 

Терміни проведення конкурсу (тобто, коли приймаємо ескізи) – з 26 березня до 2 травня. Подальші етапи спрогнозуємо після завершення приймання ескізів. Як це було минулого року, можна побачити у цій темі

 

У зв'язку з тим, що сьогодні ми ще не можемо знати точно день Перемоги, то не зможемо назвати й точний час втілення ескізів, але обов’язково намагатимемося створити колекцію СМ-2022 до кінця цього року, щоб новий, цілком мирний рік ви зустрічали вже у омріяних прикрасах.

Переможців точно буде не менше десяти, а там подивимося, наскільки зможемо більше. 

 

Люди, які вміють створювати красу, особливо у цей час – справжні герої. Тому Орінго планує нагороди для кожного відважного учасника СМ-2022. Збережемо інтригу і розповімо про те, що саме це буде, трохи пізніше. 

 

Правила конкурсу "Срібна Мрія – 2022":

Участь у конкурсі "Срібна Мрія" - унікальна можливість насолодитися творчим процесом, вклавши в нього всі свої емоції. У перспективі ж – це шанс отримати в подарунок ювелірну прикрасу своєї мрії.

 

Також прикраса-переможець буде додана до каталогу Орінго з обов'язковою вказівкою автора ескізу. Таким чином, переможець конкурсу "Срібна Мрія" не лише отримує авторську прикрасу, а й залишає свій слід в історії ювелірного мистецтва – а після перемоги українське ювелірне мистецтво вже гарантовано стане відомим усьому світу.

 

Як і раніше, ми категорично не копіюємо готові прикраси інших брендів та виробників. Також усі роботи перевірятимуться на плагіат до початку їх втілення. Якщо ви раптом помітили явний плагіат серед ескізів під час проведення конкурсу, напишіть нам про це в особистому повідомленні з посиланнями на оригінал та тему, що його повторює. Незареєстровані користувачі можуть написати нам на пошту oringo@i.ua з позначкою у темі листа "Срібна Мрія". Якщо після розгляду звернення повне копіювання підтверджується, робота знімається з конкурсу і тема видаляється з конкурсної гілки Форуму.


 
Важливі моменти участі у конкурсі:
 

Обов'язково перед подачею ескізу прочитайте правила перебування на форумі Орінго та загальні правила участі у конкурсах Орінго. Якщо виникають  якісь питання, поставте їх до участі у конкурсі.

 

Відкриваючи конкурсну тему на форумі, ви підтверджуєте:
- добровільність своєї участі, свою дієздатність та те, що ви уважно прочитали правила проведення цього конкурсу;
- те, що ви справді автор конкурсної роботи.

Якщо раніше ви не купували прикраси і не брали участь у конкурсах Ювелірного будинку Орінго, то після оголошення результатів конкурсу і до початку втілення у сріблі автор ескізу, що переміг, повинен буде підтвердити свою особистість.

 

Увага! Орінго завжди був островом миру та спокою і залишиться таким і у воєнний час. Тому наполегливо просимо утриматися від суперечок, звинувачень, неконструктивної критики та засудження ескізів – будь-які коментарі такого характеру видалятимуться без попередження, як і коментарі з настрієм, що суперечить інтересам України та українців. Давайте зараз будемо особливо ввічливими та дбайливими один до одного!
 
 
Вимоги до ескізу та його подання на конкурс "Срібна Мрія – 2022":
 

1. На конкурс подається ескіз будь-якої ювелірної прикраси. Від одного учасника — одна конкурсна тема. Ескіз малюється учасником конкурсу самостійно, вручну або у зручній для нього програмі.

 

2. У ескізу має бути такий ступінь деталізації, який дозволить зрозуміти його ювелірам і всім, хто потім голосуватиме за прикрасу. Вид лицьової частини прикраси є обов'язковим. Інші проекції – за бажанням. Для сережок та складних об'ємних конструкцій бажано додавати вид збоку.

 

3. У конкурсній темі обов'язково має бути зрозумілий опис ескізу з побажаннями з приводу габаритних розмірів прикраси, розмірів та кольорів вставок. Якщо ви малюєте ескіз каблучки, додайте в опис ваш розмір пальця – це важлива інформація для створення моделі прикраси.
Не пишіть опис на малюнку, будь ласка. Це дуже неакуратно виглядає у модулі для голосування.

 

4. Дайте своїй майбутній прикрасі оригінальне ім'я, що пояснює суть прикраси і не має аналогів у каталозі Орінго. Ми не дублюємо вже присутні в каталозі назви, перевірити ім'я можна в пошуковій системі Google (набрати слово "Оринго" і далі бажане ім'я).

 

5. Важливу роль у сприйнятті ескізу відіграє його художній опис, бо неможливо відокремити малюнок від автора. Спробуйте використати це та створити цікавий образ. Ваш опис прикраси може бути опублікований і в каталозі.

 

6. Технічні моменти представлення свого ескізу у конкурсній темі:

- відкрийте нову тему в цій гілці форуму, для цього необхідно бути зареєстрованим користувачем Oringo.com.ua;

- назва теми має повністю відповідати назві прикраси (наприклад, сережки «Квіти перемоги»), без інших слів;

- у тему завантажте ескіз прикраси та, за бажанням, супутні ілюстрації для розкриття ідеї (не більше п'яти), й обов'язково додайте текстовий опис ескізу.

 

Якість зображення є важливою, намагайтеся зробити і передати ескіз максимально чітко й зрозуміло, наскільки це можливо. Але з розумінням ставимося до усіх технічних труднощів та допоможемо, чим зможемо.
 
 

Пам'ятаєте Маленького Принца, який щодня полов баобаби? Ми можемо робити щось не менш важливе: творити, пророщуючи зелені паростки надії на нашу перемогу. І одного дня вони виростуть у чудовий мирний сад – і втіляться у сріблі!
 

 

ОРІНГО ВІРИТЬ У ПЕРЕМОГУ І НЕ ПРИПИНЯЄ МРІЯТИ!
 
У НАШИХ З ВАМИ КОЛАХ – СВІТЛО, ПРАВДА ТА ВІРА В КРАЩЕ!
 
ГОЛОВНИЙ СЕЗОН МРІЇ ОГОЛОШУЄМО ВІДКРИТИМ!
 
 
оринго 2любовьфлаг
 
 
0b7025bde22eaa12f442b912faacf6ad.md.jpg

Сб, 26/03/2022 - 16:37 #2

Це просто неймовірна новина! 
Дякую, що, незважаючи на будь-які обставини, чарівний світ Орінго продовжує нести світло любові, добра та надії до серця кожної людини! А особливо до сердець кожного Українця та Українки!
​​​​​heartangel

Сб, 26/03/2022 - 16:43 #3

Прекрасная новость! Переосмысление прошлогоднего эскиза возможно?

Сб, 26/03/2022 - 17:14 #4

Тalae пишет:
Прекрасная новость! Переосмысление прошлогоднего эскиза возможно?

Да, конечно. 

Сб, 26/03/2022 - 18:40 #5

Хорошая новость! Будем мечтать и верить и таким образом приближать победу!

Сб, 26/03/2022 - 19:51 #6

Стану в чергу за сувеніром зі вказівкою напрямку. Дуже чекаю. 

Сб, 26/03/2022 - 20:05 #7

Прекрасная новость! Удивили так удивили.
В правилах нет информации о том, что эскиз должен быть квадратным для удобства загрузки в модуль голосования. Или в этом году что-то изменилось?

Сб, 26/03/2022 - 20:22 #8

Добрый вечер, Елена Владимировна! Спасибо за внимательность, да, требование про квадратный эскиз для загрузки в модуль голосования остаётся неизменным - добавим в правила.

Сб, 26/03/2022 - 21:10 #9

Просто не могу нарадоваться этой новости. Она - тот якорь, который будет очень скоро брошен в родной гавани, где ждут дом, родные и знакомые места, где все мило и знакомо. Спасибо, спасибо и ещё раз спасибо за этот подарок.

Вс, 27/03/2022 - 01:58 #10

Дякую, дякую, дякую за таку радісну новину в цей непростий час! Вагалася, чи брати участь... Та саме сьогодні побувала з дітьми в нашій затишній квартирі, з якої поспіхом виїхали в перший день війни, забрала нарешті безцінні Орінго-прикраси (як же їм було сумно без мене, тепер кожнісіньку чекатиме ретельне чищення і цьом)... І вперше почула приліт вражої ракети. Це все так... з одного боку, дикість всього що відбувається- не надихає, а з іншого - виникає потреба творити, і власне світле.  Спробую  намалювати свою справжню мрію.
 

Сб, 26/03/2022 - 23:43 #11

Очень рада конкурсу! Понимаю, что будет много морально "тяжёлых" эскизов, выражающих боль и ужас всего происходящего ... но также хочется работ, глядя на которые сердце будет наполнятся радостью и надеждой! Пока у меня не понятное состояние ... и радость за то, что конкурс будет, и в то же время - пока нет вдохновения на эскизы((( хотя ещё не вечер, как говорится) Желаю всем Удачи!heartheartheart