Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Правила участі у творчому конкурсі "Срібна Мрія – 2022"

Для комментирования войдите или зарегистрируйтесь
45 posts / 0 новых

Вс, 24/04/2022 - 18:47 #32

Подскажите, а могут ли участвовать 'мечты прошлого сезона' которые не выиграли?

Вс, 24/04/2022 - 19:50 #33

Tinomaka пишет:
Подскажите, а могут ли участвовать 'мечты прошлого сезона' которые не выиграли?

Да, идеи предущих лет участвовать могут, конечно же, но при условии доработки, а не идентичный рисунок.  

Ср, 18/05/2022 - 21:26 #34

У мене прохання, по можливості, підказати мені помилки чи недопрацювання мого ескіза, щоб врахувати в наступних можливих конкурсахfrown.  Можна в особистому повідомленні. surprise

Вс, 01/05/2022 - 06:06 #35

Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, срок участия до 2 мая включительно? Или сегодня последний день?

Вс, 01/05/2022 - 07:17 #36

Malyshenko Olya пишет:
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, срок участия до 2 мая включительно? Или сегодня последний день?

Здравствуйте, Ольга Викторовна. И 2 мая тоже ещё можно принять участие. 

Вс, 01/05/2022 - 07:41 #37

Огромное СПАСИБО!!!surprise

Пнд, 02/05/2022 - 20:49 #38

Это сообщение не требует ответа. Просто мысли вслух, не ругайте).
Каждый год слышны высказывания оринговцев, что так мало пяти голосов...
Думала, что в этом году мне точно хватит. Но нет. Последние дни ознаменовались таким количеством прекрасных работ, что я не знаю, как же я справлюсь с поставленной задачей)))

Это я все к тому, что несмотря на тяжелое время, в нас не убить тягу к жизни, к прекрасному, о чем говорят такие сильные и вдохновляющие мечты, в большом количестве, от оринговцев.
Слава Украине! heart angel

Втр, 03/05/2022 - 11:44 #39

Абсолютно згодна з Вашими роздумами. Цього року просто лавина з таких щирих, сердечних, вимріяних, прожитих задумів. Я в захваті від наших людей! Які ж ви всі талановиті, сильні й щирі! Але я гадки не маю, як обирати. 

Втр, 03/05/2022 - 09:27 #40

А мені персонально не вистачило часу  тобто часу для конкурсу було достатньо, то моя особиста незібраність) спочатку була на такому нулі, що просто фізично не могла мріяти, то відклала на кінець, аж тут трапились дуже погані речі і я останні три дні майже не спала) але вчора взяла олівець і об 11 ночі почала малювати і заснула) дуже жаль, але сподіваюсь що в цьому році ще будуть дива і нові конкурси)

Втр, 03/05/2022 - 10:52 #41

Maryna пишет:
А мені персонально не вистачило часу  тобто часу для конкурсу було достатньо, то моя особиста незібраність) спочатку була на такому нулі, що просто фізично не могла мріяти, то відклала на кінець, аж тут трапились дуже погані речі і я останні три дні майже не спала) але вчора взяла олівець і об 11 ночі почала малювати і заснула) дуже жаль, але сподіваюсь що в цьому році ще будуть дива і нові конкурси)

Якщо майже готове, то можете сміливо створювати тему, Марино Володимирівно!

В мене ще є подібні звернення і сьогодні ми закриваємо одне око на календар. Також є люди, в яких не було вчора інтернету, а ще й ті, хто не дочитав правила та надіслав ескізи на пошту... Нехай усі встигуть. 

Взагалі, ювілейний сезон надзвичайно схожий на початок мрійного руху, мабуть, саме так починається новий оберт цього кола.