Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Итоги конкурса "Серебряная Мечта - 2021"

Тема Закрыта
273 постов / 0 новых

Ср, 16/06/2021 - 21:03 #112

Конкус больше стал похож на лото. 

Ср, 16/06/2021 - 21:13 #113

Давайте не будемо тут настрій переможцям псувати. Особисто я для себн висновки зробила і надалі вкладати душу не буду. Знижка того не варта)

Ср, 16/06/2021 - 21:27 #114

АЮ пишет:
Давайте не будемо тут настрій переможцям псувати. Особисто я для себн висновки зробила і надалі вкладати душу не буду. Знижка того не варта)

Завжди здавалося, що творчість - це благо, дивовижне свято, від якого душа стає легшою, а не виконання якихось умов для отримання знижки...

Я розумію, що не завжди бувають дива для кожного, що реально засмучують деякі моменти вибіру (мене вони теж засмучують і вибирати дуже важко), але скажу відверто - мусування теми про те, як потрібно було відбирати та де хто неправий, мені вже здається "трішечки занадто".

Ср, 16/06/2021 - 21:37 #115

Не "мусую", прошу вибачення, що мимоволі образила - такого наміру не мала. Просто сказала, що не хочу більше душу відкривати, думаю, маю на це право. 

Вдячна Арізоні-Орінго і персонально Вам, Олено Анатоліївно, за дива. Бо цінні не стільки подарунки, які я отримала свого часу від усіх вас, скільки емоції, які я пережила. Але через деякі ситуації у житті (і взагалі так складається останнім часом) я занадто вразлива для подібних ситуацій. Чесно випробувавши усі способи демонстрації своєї фантазії (і "душевного" наївного малюнку, і професійного, завдяки близьким) я впевнилася у тому, що конкурс лишається конкурсом (і жюрі - люди зі своїми вподобаннями та особистими симпатіями), а не шансом на здійснення мрії. Аби подібних ситуацій не було далі - думаю, варто додати деякі пункти у правила, або дати чіткі пояснення критеріїв. 

Ще раз наголошу - нікого ображати не збиралася і не планую, навпаки - попросила не псувати настрій переможцям...

Ср, 16/06/2021 - 21:42 #116

От і я про те ж( Особливо мене вразила номінація "Дополнительный сеанс чудес" не номінантами, а тим, що такі дива зазвичай обійшли гідних стороною

Ср, 16/06/2021 - 21:53 #117

Anker пишет:
От і я про те ж( Особливо мене вразила номінація "Дополнительный сеанс чудес" не номінантами, а тим, що такі дива зазвичай обійшли гідних стороною

Анно Володимирівно, дуже засмучена тим, що засмутила Вас. Вибачаюся, дійсно не хотіла.

Маю питання, яке раніше ніколи не озвучувала: на Вашу думку, чому саме дійсно гарний ескіз сережок, за які так гарно голосували, не був відібраний до реалізації? Крім надуманих причин та образи, будь ласка.

Буду дуже Вам вдячна за конструктивний діалог. Можна і у особистих повідомленнях. 

Ср, 16/06/2021 - 22:28 #118

Елена Маслова пишет:
Anker пишет:

Анно Володимирівно, дуже засмучена тим, що засмутила Вас. Вибачаюся, дійсно не хотіла.

Маю питання, яке раніше ніколи не озвучувала: на Вашу думку, чому саме гарний ескіз сережок, за які так гарно голосували, не був відібраний до реалізації? Крім надуманих причин та образи, будь ласка.

Буду дуже Вам вдячна за конструктивний діалог. Можна і у особистих повідомленнях. 

Мені болить не тільки за себе: є ескізи, яких просто заочі в інтернеті, але вони проходять тут "на ура". Кожного року дуже багато двійників і "злизань" із мережі. Відвертий плагіат теж трапляється. Я цілий рік плекала свою мрію, перероблювала і вдосконалювала. Перерила інтернет, щоб не було схожих. Тут правильно сказали, що відкриваєш душу, але здається дарма.
До Вас особисто я не маю конкретних претензій. Просто не зрозуміло, чому 1 бал має стати вирішальним у творчому конкурсі? Минулого року я запитувала стосовно каблучки "Фіміам" і мені пояснили технічні недоліки — і я прийняла, переосмислила і виконувала завдання, маючи на думці всі тези. Чому цьогорічний ескіз не потрапив до реалізаціі — питання, скоріше, до Вас, бо моя логіка сьогодні відключилась в момент оголошення результатів.

Ср, 16/06/2021 - 22:36 #119

Anker пишет:

Мені болить не тільки за себе: є ескізи, яких просто заочі в інтернеті, але вони проходять тут "на ура". Кожного року дуже багато двійників і "злизань" із мережі. Відвертий плагіат теж трапляється. Я цілий рік плекала свою мрію, перероблювала і вдосконалювала. Перерила інтернет, щоб не було схожих. Тут правильно сказали, що відкриваєш душу, але здається дарма.
До Вас особисто я не маю конкретних претензій. Просто не зрозуміло, чому 1 бал має стати вирішальним у творчому конкурсі? Минулого року я запитувала стосовно каблучки "Фіміам" і мені пояснили технічні недоліки — і я прийняла, переосмислила і виконувала завдання, маючи на думці всі тези. Чому цьогорічний ескіз не потрапив до реалізаціі — питання, скоріше, до Вас, бо моя логіка сьогодні відключилась в момент оголошення результатів.

Пропоную тоді сьогодні не продовжувати тему, бо це потрібно обговорювати у іншому настрої, на мою думку.

Якщо Вам справді цікаво і Ви не будете надалі зневажливо висловлюватися про інших учасників, я обов'язково намалюю схеми та поясню, у чому саме річ. 

Ср, 16/06/2021 - 22:46 #120

Ні, я витратила багато часу, порівнюючи і перевіряючи ескізи в інтернеті. Я занадто вихована, щоб ображати учасників і зневажливо про них висловлюватися просто так. Я не вважаю свій ескіз витвором мистецтва чи найкращим тут. Не хочу виглядати так, ніби я вимагаю чи випрошую свою перемогу. І цю тему ані сьогодні, ані будь-коли я не збираюся продовжувати. Бачу, що багатьох тригернула моя "драма". Якщо для Вас здається недостатнім бажання багатьох мати таку прикрасу, яку я вигадала, то в мене тоді одна відповідь — це Ваш конкурс і Ваші правила.

Ср, 16/06/2021 - 22:57 #121

Згодна з Вами, Анно Володимирівно. 

Я теж дуже засмучуюся, коли в Орінго замість радощів та свята трапляються образи та непорозуміння. І я Вас цілком розумію та відчуваю емоції, інакше б не втручалася у обговорення результатів конкурса. 

У Вас дійсно гарна ідея та виконання ескізу. Якщо раптом пізніше з'явиться бажання продовжити обговорення з технологічного боку, напишіть, будь ласка,  у особисті повідомлення або на пошту. 

Надобраніч! Завтра усе буде добре. heart
Тема Закрыта