Елена Маслова пишет:
Anker пишет:
От і я про те ж( Особливо мене вразила номінація "Дополнительный сеанс чудес" не номінантами, а тим, що такі дива зазвичай обійшли гідних стороною
Анно Володимирівно, дуже засмучена тим, що засмутила Вас. Вибачаюся, дійсно не хотіла.
Маю питання, яке раніше ніколи не озвучувала: на Вашу думку, чому саме гарний ескіз сережок, за які так гарно голосували, не був відібраний до реалізації? Крім надуманих причин та образи, будь ласка.
Буду дуже Вам вдячна за конструктивний діалог. Можна і у особистих повідомленнях.
Мені болить не тільки за себе: є ескізи, яких просто заочі в інтернеті, але вони проходять тут "на ура". Кожного року дуже багато двійників і "злизань" із мережі. Відвертий плагіат теж трапляється. Я цілий рік плекала свою мрію, перероблювала і вдосконалювала. Перерила інтернет, щоб не було схожих. Тут правильно сказали, що відкриваєш душу, але здається дарма.
До Вас особисто я не маю конкретних претензій. Просто не зрозуміло, чому 1 бал має стати вирішальним у творчому конкурсі? Минулого року я запитувала стосовно каблучки "Фіміам" і мені пояснили технічні недоліки — і я прийняла, переосмислила і виконувала завдання, маючи на думці всі тези. Чому цьогорічний ескіз не потрапив до реалізаціі — питання, скоріше, до Вас, бо моя логіка сьогодні відключилась в момент оголошення результатів.