Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Итоги конкурса "Серебряная Мечта - 2021"

Тема Закрыта
273 постов / 0 новых

Ср, 16/06/2021 - 22:07 #122

Вибачте, що втручаюся в обговорення, та справді не розумію причин для драми. Є маса ескізів, і перемогти всі не можуть. В когось мрія вистраждана і виплекана рік, а хтось за 5 хв. начеркав рисунок, може й правда лише задля участі і знижки. Є голосування загальне, голос народу, чим не справедливість?. Тут вже кому що до вподоби, як на мій смак, то щороку перемагають принаймні кілька прикрас, які я точно ніколи і нізащо для себе не розглядатиму. )) Але і шедеврів більш ніж достатньо і це радує. А деколи непоказний ескіз в сріблі вражає.. Припускаю, що вибір журі диктують перспективи  розширення асортименту в певному напрямку чи заповнення прогалин, можливості виробництва і знову ж бачення того, буде це красиво, зручно і носибельно та продаватиметься, чи ні. Давайте поважати тих, хто творить, голосує і обирає. 

Ср, 16/06/2021 - 21:48 #123

АЮ пишет:

....Чесно випробувавши усі способи демонстрації своєї фантазії (і "душевного" наївного малюнку, і професійного, завдяки близьким) я впевнилася у тому, що конкурс лишається конкурсом (і жюрі - люди зі своїми вподобаннями та особистими симпатіями), а не шансом на здійснення мрії. Аби подібних ситуацій не було далі - думаю, варто додати деякі пункти у правила, або дати чіткі пояснення критеріїв. 

....

Які ще критерії можна розкрити у правилах?  

Сутність творчості регламентувати неможливо, але я завжди відповідала, чи технологічно можливо виконати по ескізу прикрасу для серії. Якщо мене питають.

Здається, що повага, яку ми виказуємо участниках та їх роботам у конкурсах відчутна без додаткових пояснень.

Але... Щороку витрачаючи десяту частину свого життя на втілення мрій людей, знайшовших наш світ, вважаю, що вже маю таку репутацію експерта, яку можна не ставити постійно під сумнів. Мабуть... 

Вибачаюся, що втрутилася у діалог. Гарного вечора.

Ср, 16/06/2021 - 21:54 #124

Заради справедливості, Олено Анатоліївно, думаю, Ви віддали більше, ніж десяту частину свого життя цій справі... мені дуже шкода, що завдала Вам прикрощів своїми словами. 

Ср, 16/06/2021 - 20:38 #125

А я ще сподіваюся! Завтра будуть відзначати найгарніші презентації, тож, може, Ваші сережки будуть в тій номінації?

Ср, 16/06/2021 - 20:40 #126

Це навряд чи допоможе їм потрапити у каталог

Ср, 16/06/2021 - 21:01 #127

Да, странная ситуация сложилась. И логика, и интуиция почему-то перестают работать, когда идет оглащение результатов СМ. 

Ср, 16/06/2021 - 21:14 #128

Тalae пишет:
Да, странная ситуация сложилась. И логика, и интуиция почему-то перестают работать, когда идет оглащение результатов СМ. 

Возможно, так кажется, потому что со стороны иначе выглядят многие технологические особенности?

Но обещаю не воспринимать предыдущие комментарии так, как они читаются.))

Ср, 16/06/2021 - 21:06 #129

Уважаемая, Anker, почему же вы так расстраиваетесь сережки ведь можно заказать в индивидуальном порядке или ещё раз подать на конкурс , или вот даже в предстоящей сессии КЭ ( мне кажется их вполне можно трактовать и в этой теме). Я если честно предполагала, что вы проходите по результатам . Но это же конкурс. Все победить не могут. Не расстраивайтесь, жизнь прекрасна surpriseheart

Ср, 16/06/2021 - 21:12 #130

Дарма Ви думаєте, що все так простоmail 

Ср, 16/06/2021 - 21:16 #131

Я так не думаю. Но если есть большое желание всегда можно что-то придумать. 
Тема Закрыта