Рішуче захлопуємо черговий фоліант, відчихуємо пилюку та прямуємо розвіятися від мудрих думок. До речі, чи не час попити чаю й з’їсти щось смачненьке?
Записуємо до книги Орінго найважливіші події минулого тижня:
Відсвяткували п'ять років нашого "Екслібриса".
Помилувалися поєднанням моди і літератури.
Та ще раз зачаровано згадали ексклюзиви березня.
Каталог Орінго поповнився цілою низкою прикрас - і звісно ж, з літературним підтекстом:
Медальйон "Путівник шукача пригод" обіцяє перенести свого володаря у Середзем'я, до ельфів, що танцюють у місячних променях, і драконів, спочиваючих на горі коштовностей.
Ніжні та весняні сережки й підвіс "Сонет Шекспіра" подарують трохи такої потрібної зараз романтики й зачарують хитромудрим сплетінням срібного візерунку.
І, нарешті, з'явилося таке дорогоцінне й довгоочікуване для усіх нас місто - Донецьк, наш біль та наша надія. Срібна каблучка з Донбас-ареною, бібліотекою та трояндами доповнить вашу колекцію міст та стане часточкою домівки, яка завжди з вами.
А на форумі розпочалася нова, двадцять друга сесія ювелірно-літературного клубу Екслібрис, "Книга мого серця", присвячена... так-так, вашій улюбленій книзі! Вже обрали, що саме ви будете малювати? Сесія цього разу запланована коротенька, вона закінчиться 7 квітня, тож з нетерпінням чекаємо на ескізи
Шановні орінгівці, чи не притомилися ви від інтелектуального спілкування? У повітрі вже відчутно пахне весною, в голову йдуть тридцять три варіанти рецептів салату з черемшою та ще бонусні п'ять - зеленого борщу. Йой, та вже й Великдень незабаром, і ми усі точно будемо випікати пасочки... Тож пропонуємо заварити трав'яний чай (кажуть, корисно для нервів), зручно влаштуватися та порозмовляти про смаколики, смаки й кулінарію.
Розпочинаємо разом яскравий й апетитний тиждень"Страва традиційна чи фірмова?"! Які рецепти - традиційні чи нові - ви обираєте? Які камінчики найбільше схожі на цукерки? Що смачненького готувала ваша прабабуся? Чи добре вродить в цьому році соняшник? Яка тарталетка краще - справжня чи срібна? Тем для дружнього спілкування та ювелірної смакоти нам не бракуватиме!
Понеділок, 3 квітня
Есе Олени Маслової "Їстівне та не дуже".
А Женя досліджує: то до скриньки чи на тарілку?
Вишукану красу готує Тала.
Вівторок, 4 квітня
Справжня кулінарна магія! Намагається дізнатися таємниці Тала.
І кулінарам, і ювелірам - шукає спільне Оля.
Середа, 5 квітня
Ювелірний лимонад від Олени!
Четвер, 6 квітня
Наливає наливочки Альона.
Красиво, але не вкусиш - сумує Оля.
П’ятниця, 7 квітня
"Оскар" для музею. Розповідає Анастасія.
Суші, сакура та східні смаки. Пробує Женя.
Jewel Travel. Смакуємо з Талою.
... і плануємо далі!
Навколо нас - квітень другої квітучої весни, яку в нас намагаються вкрасти. А все-таки життя не втрачає ні сенсу, ні смаку, допоки ми маємо що боронити та на що сподіватися. Отож крокуємо до Перемоги, не забуваючи по дорозі радіти простим речам: гарній їжі, розумним книжкам, змістовним прикрасам та теплу найрідніших людей.
Ювелірний дім Орінго:
прикрашаємо, дивуємо, радуємо
та смакуємо разом!
Aviamasha
Сб, 01/04/2023 - 20:40
Оринго
Сб, 01/04/2023 - 20:53
В мене у садку багато років квітнуть, наприклад, підсніжники білосніжні (теж червонокнижні), цибулини колись придбала в легальному інтернет-магазині. Продавати я їх не піду, звісно, як і конвалії.))