Хостинг фотографий для пользователей Оринго
Чат с менеджером

Поставити питання

 
Ювелірний дім Орінго
0800-759-550
(безкоштовні дзвінки)

Смакуємо разом з Орінго з 3 по 7 квітня!

Рішуче захлопуємо черговий фоліант, відчихуємо пилюку та прямуємо розвіятися від мудрих думок. До речі, чи не час попити чаю й з’їсти щось смачненьке?

Записуємо до книги Орінго найважливіші події минулого тижня:
очки  Відсвяткували п'ять років нашого "Екслібриса".
очки  Помилувалися поєднанням моди і літератури.
очки  Та ще раз зачаровано згадали ексклюзиви березня.

 

3f904c1b6646203fd303683bab9a862c.md.jpg


Каталог Орінго поповнився цілою низкою прикрас - і звісно ж, з літературним підтекстом:

зеленый бриллиант Медальйон "Путівник шукача пригод" обіцяє перенести свого володаря у Середзем'я, до ельфів, що танцюють у місячних променях, і драконів, спочиваючих на горі коштовностей.
зеленый бриллиант Ніжні та весняні сережки й підвіс "Сонет Шекспіра" подарують трохи такої потрібної зараз романтики й зачарують хитромудрим сплетінням срібного візерунку.
зеленый бриллиант І, нарешті, з'явилося таке дорогоцінне й довгоочікуване для усіх нас місто - Донецьк, наш біль та наша надія. Срібна каблучка з Донбас-ареною, бібліотекою та трояндами доповнить вашу колекцію міст та стане часточкою домівки, яка завжди з вами. 

 

f712ccc8b1d69fec663fb32cd54d8d37.md.jpg



А на форумі розпочалася нова, двадцять друга сесія ювелірно-літературного клубу Екслібрис, "Книга мого серця", присвячена... так-так, вашій улюбленій книзі! Вже обрали, що саме ви будете малювати? Сесія цього разу запланована коротенька, вона закінчиться 7 квітня, тож з нетерпінням чекаємо на ескізи девочка

 

9d9076b80dee23ad986bb616aed9f215.md.jpg



Шановні орінгівці, чи не притомилися ви від інтелектуального спілкування? У повітрі вже відчутно пахне весною, в голову йдуть тридцять три варіанти рецептів салату з черемшою та ще бонусні п'ять - зеленого борщу. Йой, та вже й Великдень незабаром, і ми усі точно будемо випікати пасочки... Тож пропонуємо заварити трав'яний чай (кажуть, корисно для нервів), зручно влаштуватися та порозмовляти про смаколики, смаки й кулінарію.

Розпочинаємо разом яскравий й апетитний тиждень"Страва традиційна чи фірмова?"! Які рецепти - традиційні чи нові - ви обираєте? Які камінчики найбільше схожі на цукерки? Що смачненького готувала ваша прабабуся? Чи добре вродить в цьому році соняшник? Яка тарталетка краще - справжня чи срібна? Тем для дружнього спілкування та ювелірної смакоти нам не бракуватиме!

 

485a7edf53a550ab182cc49de03bb5a4.md.jpg

 

Понеділок, 3 квітня

Есе Олени Маслової "Їстівне та не дуже".

А Женя досліджує: то до скриньки чи на тарілку?

Вишукану красу готує Тала.

47baf50d7d02841b78da5162e36c2f18.md.jpg

 
Вівторок, 4 квітня

Справжня кулінарна магія! Намагається дізнатися таємниці Тала.

І кулінарам, і ювелірам - шукає спільне Оля. 

 

22a1a696a4fbf0bc7a239c0f562a0bd5.md.jpg


Середа, 5 квітня

Ювелірний лимонад від Олени!

 

b292c2ff052603499647d4ef13f6fde6.md.jpg
 
 

Четвер, 6 квітня

Наливає наливочки Альона.

Красиво, але не вкусиш - сумує Оля.

82dfceaf026160db39b7aceeef613769.md.jpg


 
П’ятниця, 7 квітня

"Оскар" для музею. Розповідає Анастасія.

Суші, сакура та східні смаки. Пробує Женя.

Jewel Travel. Смакуємо з Талою.

... і плануємо далі!

 

83684ff67a07605a98e1e7c393236301.md.jpg


Навколо нас - квітень другої квітучої весни, яку в нас намагаються вкрасти. А все-таки життя не втрачає ні сенсу, ні смаку, допоки ми маємо що боронити та на що сподіватися. Отож крокуємо до Перемоги, не забуваючи по дорозі радіти простим речам: гарній їжі, розумним книжкам, змістовним прикрасам та теплу найрідніших людей.


Ювелірний дім Орінго:

прикрашаємо, дивуємо, радуємо

та смакуємо разом!

любовьоринго 2

Aviamasha
Сб, 01/04/2023 - 20:40

Між іншим, чепемшу в Україні заборонено зривати та продавати, навіть, якщо її виростили на власному подвір'ї. Червонокнижна рослина, що росте в лісах і, як виявилося, варварськи виривається щовесни.
Оринго
Сб, 01/04/2023 - 20:53

Маріє Олександрівно, семена черемші продаються в магазинах, її спокійно (хоча й це не просто) можна вирощувати на грядках і при бажанні — вживати в їжу. Продавати й дійсно краще не треба, бо важко довести, що сам виростив. Але заборонити з'їсти те, що вирощено не в лісі, а вдома, не зможуть навіть чиновники - дуболоми. 
В мене у садку багато років квітнуть, наприклад, підсніжники білосніжні (теж червонокнижні), цибулини колись придбала в легальному інтернет-магазині. Продавати я їх не піду, звісно, як і конвалії.))